Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç
Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.
Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.
Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?