- 18 Ağustos 2016
- 4.968
- 20.547
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.
Gençlik yıllarınızdan örnek verdiniz ya. Hani bazı insanlar büyük yaş farkını kabul edebiliyor. Ben bunu normal bulmuyorum onu anlatmak istediğim. Yani 18 değil, 25 olsa yine bana ters.affedersiniz bağlamı anlayamadım, yanlış yorumu mu alıntıladınız?
Şu mesajınız çok garip. Kimse size bu çocuğa şans verin yazmadı ki niye böyle bir mesaj yazdınız? 18 yaşındaki çocuk ve 33 yaşındaki kadın ilişkisine burda kimse olabilir demez zaten. Anlatmanıza gerek yok yani. Siz bu çocuğu ciddi ciddi olabilir diye kafanızda bir düşünmüş gibi haliniz var. Tepkileriniz ilginç. Düşünmeseniz de ilgisi hoşunuza gitmiş.Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.
Biraz paranoyaklık var sanırım. İlaç kullanıyor musunuz?Şu mesajınız çok garip. Kimse size bu çocuğa şans verin yazmadı ki niye böyle bir mesaj yazdınız? 18 yaşındaki çocuk ve 33 yaşındaki kadın ilişkisine burda kimse olabilir demez zaten. Anlatmanıza gerek yok yani. Siz bu çocuğu ciddi ciddi olabilir diye kafanızda bir düşünmüş gibi haliniz var. Tepkileriniz ilginç. Düşünmeseniz de ilgisi hoşunuza gitmiş.
Ters midir düz müdür bilmiyorum ama efendi dediğiniz çocuk fırsat bulursa durumu fiziksel tacize kadar vardırabilir. Bu kadar dünyadan bihaber olamazsınız.Gençlik yıllarınızdan örnek verdiniz ya. Hani bazı insanlar büyük yaş farkını kabul edebiliyor. Ben bunu normal bulmuyorum onu anlatmak istediğim. Yani 18 değil, 25 olsa yine bana ters.
Gençlik yıllarınızdan örnek verdiniz ya. Hani bazı insanlar büyük yaş farkını kabul edebiliyor. Ben bunu normal bulmuyorum onu anlatmak istediğim. Yani 18 değil, 25 olsa yine bana ters.
Peki sen 18 le 33 yaş olabilir demişiz gibi neden savunmaya geçiyorsun okuma yazman var mı?Biraz paranoyaklık var sanırım. İlaç kullanıyor musunuz?
Peki sen 18 le 33 yaş olabilir demişiz gibi neden savunmaya geçiyorsun okuma yazman var mı?
Lisede bedenciye matematikçiye milli savunmaya aşık olunurdu da din hocasına aşık olan duymamıştım hiçLisedeyken din kültürü öğretmenine aşıktımo yaşlarda oluyor ne oldu geldi gecti güldük bitti
Hahaha ya o gençti tekLisede bedenciye matematikçiye milli savunmaya aşık olunurdu da din hocasına aşık olan duymamıştım hiç![]()
Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.
Konu sahibi bana cevap vermediniz boyle birsey yazabilir misiniz?Ablacim bir bey ile gorusuyorum kendisi biraz kiskanc ve senin storylerime falan attigin cevaplardan rahatsiz olmus kusura bakma seni silmek durumunda kaldim instadan, anlayisin icin tesekkurler diyin
Cok net bir tavir olur anlar
Matematikçiyle ne dövüşürdük be nefret ederdim ondan hshshshshs oda dersine hep geç girdigim için benden nefret ederdiLisede bedenciye matematikçiye milli savunmaya aşık olunurdu da din hocasına aşık olan duymamıştım hiç![]()
Benim matematik hep 1diMatematikçiyle ne dövüşürdük be nefret ederdim ondan hshshshshs oda dersine hep geç girdigim için benden nefret ederdi
Hayrandır ya görmezden gel mesafeye devam et laf arasında da kardeşim , oğlum vs de ( yaş olarak sen de küçüksün ama hani sınırını bilsin anlamında )Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç
Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.
Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.
Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?