Bana biraz fazla ilgi duyan ergen komşu oğlu, kalbini kırmadan nasıl davransam

Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.
Milli güvenlik dersine giren yüzbaşıya asık olmuştum 🤭 ne masum günlerdi. Bende de varmış bir asker sevdası 🤣 ciddiye almayın zamanla geçer.
Ben de edebiyat hocama aşıktım 😂 hatta parfüm kokusunu içime çekerdim derslerinde en önde oturur edebiyatçı dayımla önceden ders çalışırdim ki derste bilgili durayım😂

Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç

Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.

Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.

Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?
Hahah benimde çok başıma gelir böyle şeyler genetik olarak küçük gösteriyorum ondan sanırım. Gülün geçin, ekstra özen göstermeyin yani kendinizi kasmayın konuşurken ablacım fln diyin

Pujahaha bizim işyerinde de var 17 yaşında, ben 30 um. Hiç öyle düşünmedim rahatsız olmadım gülüp geçiyorum 😄🤭 siz sanki normal bir aday karsınızdaki gibi niye bahsedip değerlendiriyprdunuz onu enteresan buldum 🫠 bana da diyor çok güzelsin bilmem ne yüz vermeyince geri adım atıyor bazen yine yapıyo vs çocuk işte..

Lutfen bu tarz yazma demekle duvar cekemezsiniz yalniz
Onun acisindan nazlandiginizi bile dusunebilir
Ergen cunku
Bu tarz bir aciklama daha etkili olur
Ya şimdi çok övdün filan dediler ya. İki komşu samimiyiz. 1 senedir filan tanıyorum. Yani karşımdakini iyi kötü analiz ederim, herkes edebilir. Amacı sapıklık mı? Masum bir ilgi mi? Tanıyabildiğim kadarı ile iyi bir çocuk o yüzden kırmadan nasıl mesafe koysam ki diye akıl danışmak istedim. Aksi olsa, tabiki çok daha sert bir tepki görür. Kimse dört dörtlük değil, herkes hata yapabilir. Yanlış tercihlerde bulunabilir. Bende yanlışını kırmadan üzmeden anlatmak istedim. Akıl akıldan üstündür dediler, bi konu açayım dedim. Ama bambaşka yerlere götürenler oldu.

Off tam olarak ne yapardim bilmiyorum ama cidden rahatsız edici. Muhtemelen sizi hayal de ediyordur. Mesafe en iyisi. Ya tersleyeceksiniz ya annesiyle konuşacaksınız.

Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç

Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.

Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.

Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?
Çocuğu çok övmüşsünüz, sizin de gönlünüz var gibi.
Aman yorumdakiler, sakın şaka yapar gibi konuşmayın, her an kaptırabilir kendini

Çocuğu çok övmüşsünüz, sizin de gönlünüz var gibi.
Aman yorumdakiler, sakın şaka yapar gibi konuşmayın, her an kaptırabilir kendini
Biz ne yazsak boş, hâlâ masum bir ilgi olabilir diyor. 5 yaşında değil 18 yaşında. Tam cinsellikten başka bir şey düşünmeyeceği yaşlar. Kendini koru, tersle diyoruz. Ama komşumla çok samimiyim diyor. 🤦🏻‍♀️

Başka biriyle görüşüyorum dememe gerek yok. Ama araya biraz daha duvar çekmek şart. Teşekkürler yorumunuz için.
neden gerek yok anlamadım arkadaş gayet de mantıklı bişey söylemiş
veya biri ile tanıştım diye heyecanla da anlatabilirsiniz hareketlerinden anlaşılır

neden gerek yok diyorsunuz anlamadım
komşu (annesi) yanlış anlar aman kısmetiniz kapanır diye mi korkuyorsunuz nedir
yani mahalle çevre duyar sevgilisi var diye mi düşünüyorsunuz

Yalnız şu moddasınız “ehe ehe olmaz ki o yaşta çocukla ilişki hanımlar ☺️ ehe ehe ne diyorsunuz asla olmaz ☺️

Kimse o ihtimal üzerinde bile durmuyor farkında mısınız? İlişki düşünmenize ihtimal vermiyorum ama ilgisi bayağı hoşunuza gitmiş.

O kadar çok masum demişsiniz ki bir de, sanki 5 yaşında çocuk. O yaşlarda yürüyen sex ve 31 makinası onlar, emin olun 40 yaşındaki bir adamın masum olma ihtimali daha fazla.

33 yaşında kadına şeker atma zaten Tatlısın diyen çocuk da efendi olmuş bir de🤦🏻‍♀️

Biraz fazla dertlenmişsiniz o yaşlarda büyüklere hayranlık duyabilir ergenler. Biraz mesafe koyun zamana bırakın iki gün sonra sevgiliyapınca sizi unutacak

O yaşta ergenler-bizim de zamanında başımıza geldi- büyüklere ilgi duyar. Ben 18-19 yaşlarındaki öğrencilerimde görüyorum bazen, daha büyüklerde olmuyor bak. Çocuk onlar, ciddiye alınacak bir şey yok; terbiyesizlik yapana kadar. Çok tatlısın, aşkın yaşı muhabbetleri biraz fazla. 50 kere çok efendi yazmışsın da anasının gözü bence. Seni de etkilemiş.

Benden 10 - 13 yaş küçük ve bana karşı his besleyen öğrencilerim oldu. Dikkate almadım. Sözlü iltifatta bulunan için hiç de efendi çocuk diye bir düşüncem olmadı. Mesafenizi bilirseniz karşı taraf da sınırını bilip geri çekiliyor. Rahatsız olduğunuzda kırmadan dökmeden uyarabilirsiniz de.

Çocuğa da şefkat/fazla alaka göstermeyin. Adınız bir çıkarsa temize çıkmanız zor olur.

Çocuk bunu annesinin yanındayken mi, ne zaman söylüyor? Baş başa iken ise niye muhatabınız çocuk? Ne tek onu evime çağırırım ne de ona misafirliğe giderim.

18 yaşında olması yaptığını masumlaştırmıyor. Tacize girer bu

Oğlan çok komik ahahaha. Şeker atma çok tatlısınlar falan 🤣 böyle 33 yaşındaki bir kadını etkileyebileceğini sanmış. Ama küçük de değil o kadar, kimbilir ne hayaller kuruyordur...

Bir ara laf arasında eskiler gibi 18 imde evlensem senin yasinda cocugum olurdu derdim

Back