Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi küçük görmedim asla , eşinize haksızlık ediyorsunuz lütfen kıymet bilin , 4 yıl sabreden anlayışlı bir kocaya zulmetmeyin, sık sık ailenize gitmekle evliliginize eşinize zarar veriyorsunuz...
Ben eşimin çok anlayışlı olduğunu hep beni sabırla beklemediğini sürekli söyledim zaten. Bütün yorumlarda eşimi kötüleyecek tek bir yorum yazmadım. Ama böyle eski konularımı ss alıp burda göstermek anlayamadığım bişey… Ben o zamanlar sizlerden fikir almak istiyordum şimdide. Daha sonra başıma kalkın diye burda yorum açmıyorum.

Ben eşimin çok anlayışlı olduğunu hep beni sabırla beklemediğini sürekli söyledim zaten. Bütün yorumlarda eşimi kötüleyecek tek bir yorum yazmadım. Ama böyle eski konularımı ss alıp burda göstermek anlayamadığım bişey… Ben o zamanlar sizlerden fikir almak istiyordum şimdide. Daha sonra başıma kalkın diye burda yorum açmıyorum.
E valla kusura bakmayın, her açıdan siz haksızsınız, burdaki insanlar salak değil, eleştiriye açık olun ki hatalarınızı düzeltebilesiniz, en son ki konumda beni seven sevmeyen herkes linçledi birkaç kişi dışında ama ben dönüp kendime baktım kendimde hata aradım ve biseyleri düzelttim, eğer hatalarımızdan ders almayacak isek buraya yazmanın ne anlamı var..

E valla kusura bakmayın, her açıdan siz haksızsınız, burdaki insanlar salak değil, eleştiriye açık olun ki hatalarınızı düzeltebilesiniz, en son ki konumda beni seven sevmeyen herkes linçledi birkaç kişi dışında ama ben dönüp kendime baktım kendimde hata aradım ve biseyleri düzelttim, eğer hatalarımızdan ders almayacak isek buraya yazmanın ne anlamı var..
Ben buradaki insanları salak yerine koysam elime ne geçecek? Dediğim gibi tek amacım fikir almak. Elbette hatalarım var. Hatasızım dediğim bir yorumum mu var?

Ay neyini dinliycen, gül gibi anlayışlı, sakin evine yuvasına bağlı düzgün yetişmiş bı adam cayır cayır yanmış işte...
Şimdi çocuk da var, kolay kolay boşanamaz da garibim...
Konu sahibi duygu sömürüsü ve manipülasyon yaparak ayda bir on gün anasına gidip atacak çocuğu başından, tek başına gezecek, eğlenecek, dinlenecek... Gayet kararlı zaten....
Adam da çocuğun hatrina susup oturacak işte.
Yazık...
Çok haklısın arkadaşım. Tespitlerin tam yerinde böyle bir hatun Dayımın da başındaydı. Sürekli anam da anam dedi. Kocası eve geliyormuş bakıyor hatun yine anasında ne temizlik var ne yemek var.
Sonra dayım baktı düzelmiyor çocuk da yokken temelli ailenin evinde kal o zaman dedi ve boşandı.

Nasıl eşinizi kotuleyecek hic yorum yazmadiniz? 😳 Dünden beri "kendi ailesiyle aynı şehirde yasiyor ama beni anneme göndermek istemiyor, arabayı bana asla vermiyor, annem bize geldiğinde surat asiyor, zavallı annem bize gelemiyor, çocuğum orda çok memnun, annemi çok özlüyorum" vs. vs. sıralayıp, duygu sömürüsü yaparak, işin iç yüzünü saklayarak eşinizi canavar gibi gostercek şekilde anlattınız herşeyi....Burdaki üyeler bunlara inanıp ne bencilliğini ne narsistligini bıraktılar adamın...Hiç de karşı çikmadiniz?

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Neden 1 hafta kalmak istiyorsunuz mesela? 1 hafta çocuktan babayı ayırmak biraz fazla değil mi? Mesafe de çok uzak değilmiş. 2-3 gün yeterli bence. Kocan razı değilse uzun süreye neden bu ısrar? Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış kişilerin anne babasinda uzun süre kalma durumunu( eğer memleket uzak değilse) anlamış değilim.

Çok haklısın arkadaşım. Tespitlerin tam yerinde böyle bir hatun Dayımın da başındaydı. Sürekli anam da anam dedi. Kocası eve geliyormuş bakıyor hatun yine anasında ne temizlik var ne yemek var.
Sonra dayım baktı düzelmiyor çocuk da yokken temelli aileni evinde kal o zaman dedi ve boşandı.
Nasıl eşinizi kotuleyecek hic yorum yazmadiniz? 😳 Dünden beri "kendi ailesiyle aynı şehirde yasiyor ama beni anneme göndermek istemiyor, arabayı bana asla vermiyor, annem bize geldiğinde surat asiyor, zavallı annem bize gelemiyor, çocuğum orda çok memnun, annemi çok özlüyorum" vs. vs. sıralayıp, duygu sömürüsü yaparak, işin iç yüzünü saklayarak eşinizi canavar gibi gostercek şekilde anlattınız herşeyi....Burdaki üyeler bunlara inanıp ne bencilliğini ne narsistligini bıraktılar adamın...Hiç de karşı çikmadiniz?
Offff. Zorsunuz gerçekten. Konu kapansın tekrar tekrar yazmak istemiyorum.

Ben buradaki insanları salak yerine koysam elime ne geçecek? Dediğim gibi tek amacım fikir almak. Elbette hatalarım var. Hatasızım dediğim bir yorumum mu var?
Niye o zaman eşin hakkında verilen fikirlerde haklıymış gibi şunu da deneyeyim yok bu dediğinizi de yapayım demişsiniz, ben de dahil herkes eşinizi lincledi ilk başta gerçek ortaya çıkana kadar eşinizi savunmadınız bile , narsist dedim o konuda bile hayır o öyle biri değil demediniz hiç ...

Niye o zaman eşin hakkında verilen fikirlerde haklıymış gibi şunu da deneyeyim yok bu dediğinizi de yapayım demişsiniz, ben de dahil herkes eşinizi lincledi ilk başta gerçek ortaya çıkana kadar eşinizi savunmadınız bile , narsist dedim o konuda bile hayır o öyle biri değil demediniz hiç ...
Çünkü yoruldum cevap vermeye. Öncesinde size çok üzüldüm yazan birine öyle üzülecek bir yaşantım yok dedim. Evliliğimden gayet memnunum dedim. Tek beni yoran şey annemgil meselesi dedim. Her şeyi buluyorsunuz bunuda bulabilirsiniz ? Eşimle sürekli tatillere gittiğimizi kızımı yaşadığım bölgede olan tiyatrolara götürdüğümüzü yazdım. Yaşadığım bölgeden yapılabilecek ne varsa eşimle birlikte yapıyoruz zaten dedim. Ama dünya kadar yorum geldi.

Evet konuda tek bir zor ve bencil insan var ama bu kisi cevap verdiginiz uye degil
Kurdugunuz duzen devami olan sorunsuz bir yol degil. Biz sayfayi kapatir hayata doneriz sizin akliniza yarin gelir ama son pismanlik fayda etmez. Kendinize ceki duzen vermeniz sizin yarariniza

Evet konuda tek bir zor ve bencil insan var ama bu kisi cevap verdiginiz uye degil
Kurdugunuz duzen devami olan sorunsuz bir yol degil. Biz sayfayi kapatir hayata doneriz sizin akliniza yarin gelir ama son pismanlik fayda etmez. Kendinize ceki duzen vermeniz sizin yarariniza
Pişman olacağım bir şey yaşarsam sizin yorumunuz aklıma gelir. Teşekkür ederim.

Çünkü yoruldum cevap vermeye. Öncesinde size çok üzüldüm yazan birine öyle üzülecek bir yaşantım yok dedim. Evliliğimden gayet memnunum dedim. Tek beni yoran şey annemgil meselesi dedim. Her şeyi buluyorsunuz bunuda bulabilirsiniz ? Eşimle sürekli tatillere gittiğimizi kızımı yaşadığım bölgede olan tiyatrolara götürdüğümüzü yazdım. Yaşadığım bölgeden yapılabilecek ne varsa eşimle birlikte yapıyoruz zaten dedim. Ama dünya kadar yorum geldi.

Sizin degil esinizin tepkisi onemli ama adamin Sabrini zorladiginizi gormuyor musunuz?
Adamin derdinin aile ile gorusmeme veya misafir gelmemesi olmadigini mi dusunuyorsunuz yoksa isinize mi geliyor?

Adam haklı mıymış? O kadar da laf söylemiştim adama :KK70: :KK70:

Hayatım sen az buz hatalı filan değilsin ki, dümdüz kendinden başka hiçkimse ve hicbirseyi umursamayan bencil ve kötü bir insansın... Hani halk arasında "düşman başına , evlerden ırak " derler ya, öyle...

Şu forumda genellikle çocuklara üzülürüm, çok az erkeğe yazık demişligim vardır senin eşin de onlardan biri oldu...Çocuğun tuvalet eğitimi noldu bu arada ? Hala bezliyor musunuz?

Madem farklı fikirlere açık değilsiniz, sadece sizin ve ailenizin desteklenmesini istiyordunuz o zaman buraya neden soruyorsunuz. Gidin annenizle 24 saat eşinizi konuşun çekiştirin.

Aslında siz çok zor, yorucu ve sabit fikirlisiniz.
Ayrıca çok manipülatif, bencil bir yanınız var eşiniz sayenizde evliliğinden bir tat alamıyordur.

Adam haklı mıymış? O kadar da laf söylemiştim adama :KK70: :KK70:
Cayır cayır manipüle edildiniz bebeğim 😂😂😂 Konu sahibi acayip tehlikeli yalnız, burda sizin gibi cin geçinen cengaver hatunları bile azıcık duygu sömürüsüyle , azıcık cilveyle iki dakkada uyuttu , top edip parmağında oynattı valla, evdeki sümüklü bamyaya neler neler yaptırıyordur kimbilir?😂😂😂

Son düzenleme:
yaşadığımız yer çok çok küçük bir yer. Yapacak hiç bir şeyim yok. Canım sıkılıyor.
Daha sık gidip az kalın. Yani ayda 1 gidin 2 -3 gün kalin dönün. Annem 1 saat mesafede,ben kalmaya gitmem,sabah gider akşam dönerim genelde. Kayınvalidem 1.5 /2 saat(trafik durumuna göre değişiyor)mesafede,ona da gidip dönüyorum aynı gün. Günlerce kalınacak bir mesafede değil aileniz ,6 saat yol gidersiniz anlarım ama aynı gün bile git gel yapılabilecek bir mesafe bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X