- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.281
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
o kadar ince düşünme. eşini de ihmal et.e dengeyi bul seni de zorlamiyormus aslında bu iyi bir şey.Takmıyorum gidip geliyorum. Ama limoni oluncada üzülüyorum. Yola çıkıyorum sonuçta. Gidipte dönmemek var. Kırgın olmak falan
Bunu da mı sorun yapıyor? O yokken gidip geleceksiniz işte.Evet dediğiniz mantıklı ama işte bunu neden sorun yaptığını anlamıyorum.
Alabilsem şuan bu konuyu açmazdımÖyle bir konusu mu varmış. Almış mi ele avuca acaba
Yok asla zorlamıyorum. Sen bilirsin ister git ister gitme diyor sürekli. İnşallah o dengeyi sağlarız..o kadar ince düşünme. eşini de ihmal et.e dengeyi bul seni de zorlamiyormus aslında bu iyi bir şey.
Tam olarak bunu sorun yapmıyor. Ama işte her hafta gidilir mi falan diyor.Bunu da mı sorun yapıyor? O yokken gidip geleceksiniz işte.
Yok görüşüyor ailemle. Konuşuyor yani. Diyor ki 3 4 ayda bir gidelim 1 gece kalalım dönelim. O sürede bana çok az geliyor. Maalesef.Başta otobüs falan deyince arabanız yok sandım. Arabanız varsa ve eşiniz iki haftada bir sizi 1,5 saatlik mesafeye götürmüyorsa (ki otobüsle o kadarsa arabayla 1 saattir o) yazıklar olsun. Kendisi hiç görüşmüyor mu sizin ailenizle?
O kısım beni ilgilendirir dersin. Bir hafta çocuktan ayrı kalmak ben de istemezdim. Bana da tuhaf geliyor evli insanların o kadar uzak kalması. Ama o evde yokken gidip gelsenize laf edemez.Tam olarak bunu sorun yapmıyor. Ama işte her hafta gidilir mi falan diyor.
Evet matematiksel olarak öyle oluyor. Ama ben 1 gün kaldığımda bişey anlamıyorum. Kızım tam onlara alışıyor sonra hooop dönüyoruz. Tek torun ve çok özleniyor.10 günde 1 gün kaldığınızda da yine iki ayda bir haftaya denk geliyor hemen hemen. Bir şey değiştirmiyorsunuz ki
Bilemiyorum ya offf of. Ne yapacağım…O kısım beni ilgilendirir dersin. Bir hafta çocuktan ayrı kalmak ben de istemezdim. Bana da tuhaf geliyor evli insanların o kadar uzak kalması. Ama o evde yokken gidip gelsenize laf edemez.
Oldu gözlerim dolduEşim şey diyor 3 4 ayda bir gideriz. 1 gece kalır döneriz.
Sen hiç gitmemezlik yapmadığın için suyuna gidiyor. Üst üste gitme baj bakalım nasıl herkes ayılıp bayılıyorHayır asla gidelim demez. Beni de zorlamaz git diye.
Evet yapmıyorum gerçekten. Çünkü ailemden o şekilde görmedim.Sen hiç gitmemezlik yapmadığın için suyuna gidiyor. Üst üste gitme baj bakalım nasıl herkes ayılıp bayılıyor
Siz hiç ters düşecek bir şey yapmıyorsunuz ki sorun çıksın
Bana çok az geliyor o süre.Oldu gözlerim dolduAvrupa yakası şahikaya bağla sen en iyisi
Teşekkür ederim sorumluluklarımı hatırlattığın için.benim ablamda evli, 3 saat mesafe var aramizda, her ay bir kere gelir sabah kahvaltidan aksam yemegine kalir ve evine döner. :) neden kalmaya ihtiyac duyuyorsunuzki? Neden evlendiniz ozaman? Gidin oturun yemek yiyip kahve cay icip geri dönün. Evlendiniz sorumluklarınız var
Çirkefe asil gibi davranılmaz hak ettiği gibi davranıyor. Sen daha çooook orta yol bulamazsınEvet yapmıyorum gerçekten. Çünkü ailemden o şekilde görmedim.
Ya senin süre neyse de biraz fazla yakın mesafe için ama her allahın günü kocanın ailesini görüyorsan o kadar gitmene ağzını açamaz açtırmaman lazım. Sen nerelisin bacım bu yumuşak huy mu desem saflık mı desem çözemedim. Kocan ailesi çok zengin falan mıBana çok az geliyor o süre.
Bacim kirmak istemedim seni, kusura bakma. Okudum bir otobüs gidiyormus sadece günde bence sen bir gece kalip dön. Ise girme imkanin var mi?Teşekkür ederim sorumluluklarımı hatırlattığın için.
Adam haklı, konu kilitSöyleniyor sürekli. Gitme ben yanlız kalıyorum,senin ailen benim artık,sizi özlüyorum,ben yapsam hoşuna gider mi,benim yemeğim ne olacak gibi gibi…