Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bilemedim ben ya. Eşinizde sorun mu var yoksa sıkıntı etmesi normal mi çok arada kaldım ben. Fakat en mantıklı öneri arabayla daha sık ve günübirlik gidip gelme önerisiydi bence. Ayrıca 1-2 saat uzun mesafe bile sayılmaz ne güzel kullanıyormuşsun işte yavaş sürersin 1.5 saat yerine 2 saatte varırsın ne olacak sanki. Eşinin o konuda sana aracı vermemesi asıl manipülasyon bence. Sen yapamazsın beceremezsin diyerek direkt set çekmiş önüne.
Yoo işine geldi mi o kadar güzel veriyor ki bir görsen. İkimizde çalışırken benim iş yerim uzak diye hep bendeydi.

-gil ekine bıdı bıdı yapanlarla çok dövüşmek isterdim. Işim var püü.
Bu arada konu sahibinin yerinde olsam başlığı düzenleyip -gil ekini büyük harflerle yeniden yazardım sırf sinir etmek için :KK70: Ben de kullanımını biliyorum ancak bu kadar detay bilmiyordum kk sağ olsun bunu da öğrendik.

Bu arada konu sahibinin yerinde olsam başlığı düzenleyip -gil ekini büyük harflerle yeniden yazardım sırf sinir etmek için :KK70: Ben de kullanımını biliyorum ancak bu kadar detay bilmiyordum kk sağ olsun bunu da öğrendik.
Yaaa hiç umursamıyorum. 😅

Ebruli senin konular karmaşaya sebep oluyor fark ettin mi ? :KK70: Kocayı ele avuca alma taktikleri konunda da epey bir şey konuşulmuştu bu konuda öyle oldu :KK70:

Kaynanamda eşimin teyzesi de söyleniyor. Sen evlendin artık bizim kızımızsın diyor. Madem gideceksin neden evlendin vs vs. Benim yüzüme demiyorlar ama başkaları için sürekli böyle söylüyorlar. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı…
tahmin ettim. annesinin etkisinden çıkmadıkça bu konu olur basma konu olur. Ayni dış merkezli huzursuzluk evinizde olur. Ben olsam ayda bir iki üç kez gider gelirim kaynanami da konuşturmam desene ona madem öyle demek ki ben gideyim o zaman siz size köle olacak gelin bulun diye valla benimki de aynıydı bu lafı söylediği zaman git kendine iyi gelin bul diyordum.

Arkadaş Türkçe bilen kimse kalmadı mı memlekette, ortaokulda Türkçe dersi de mi görmediniz??? -gil eki özbeöz Türkçe bir kullanımdır, eklendiği sözcüğe aile ve/veya topluluk anlamı katar. Burda ghosting mhosting, toxic ilişki yazmayı biliyorsunuz da kendi dilinizi mi bilmiyorsunuz??? Anadolu şivesi, yerel kullanım biçimi vb değildir bu kullanım gayet normal bir kullanımdır, bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bilmiyorsanız da lütfen öğrenin: +gil EKİ ÜZERİNE ETİMOLOJİK BİR DEĞERLENDİRME
:KK52::KK52::KK52:

tahmin ettim. annesinin etkisinden çıkmadıkça bu konu olur basma konu olur. Ayni dış merkezli huzursuzluk evinizde olur. Ben olsam ayda bir iki üç kez gider gelirim kaynanami da konuşturmam desene ona madem öyle demek ki ben gideyim o zaman siz size köle olacak gelin bulun diye valla benimki de aynıydı bu lafı söylediği zaman git kendine iyi gelin bul diyordum.
Ben onları takmıyorum açıkçası. Ne deseler desinler. Düşünce yapıları çok eskide kalmış. Anlaşamıyoruz zaten pek bi muhabbetimiz dertleşmemiz olmuyor. Gelir giderler yüzeysel konuşmalar olur. Onlara derdimi anlatamayacağımı daha ilk dünden anladım zaten..

Eşim onada bir kış
Başta otobüs falan deyince arabanız yok sandım. Arabanız varsa ve eşiniz iki haftada bir sizi 1,5 saatlik mesafeye götürmüyorsa (ki otobüsle o kadarsa arabayla 1 saattir o) yazıklar olsun. Kendisi hiç görüşmüyor mu sizin ailenizle?

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ayda bir gidip 1 hafta kalmak banada mantıklı gelmedi 3-4 gün bence yeter yani uzak mesafe degil sonucta ben eşinize hak verdim

Ben onları takmıyorum açıkçası. Ne deseler desinler. Düşünce yapıları çok eskide kalmış. Anlaşamıyoruz zaten pek bi muhabbetimiz dertleşmemiz olmuyor. Gelir giderler yüzeysel konuşmalar olur. Onlara derdimi anlatamayacağımı daha ilk dünden anladım zaten..
kocani da orta yol ile halledersin bitti gitti takmamamn iyi bir şey ama cevabını da ver cevabını ver yine takma onlar taksın.

Benim onlarla bir derdim yok diyor. Ben sizden ayrı kalmak istemiyorum diyor. :)

Yalan söylemeyi biraksin. G** varsa gercegi söylesin. Konu sadece yalniz kalmak olsa farkli cözümler sunardi. Onun derdi sizi ailenizden uzak tutmak. Nedeni ne asıl soru o. Yoksa ara sira beraber gidip de gelebilirdiniz mesela

kocani da orta yol ile halledersin bitti gitti takmamamn iyi bir şey ama cevabını da ver cevabını ver yine takma onlar taksın.
Takmıyorum gidip geliyorum. Ama limoni oluncada üzülüyorum. Yola çıkıyorum sonuçta. Gidipte dönmemek var. Kırgın olmak falan :KK43:

Haftada 1 gün araba sende kalsın. O mesaideyken git akşamına gel. Hem arayı çok açmamış olursun, torun görür sizinkiler hem de eşin yokken git gel işini halletmiş olursun sensiz kalmaz kocan. Yedik çünkü özlediğini.

Yalan söylemeyi biraksin. G** varsa gercegi söylesin. Konu sadece yalniz kalmak olsa farkli cözümler sunardi. Onun derdi sizi ailenizden uzak tutmak. Nedeni ne asıl soru o. Yoksa ara sira beraber gidip de gelebilirdiniz mesela
Evet tam olarak derdi ne bende anlamadım. Çünkü asla bi tartışma falan olmadı.

Haftada 1 gün araba sende kalsın. O mesaideyken git akşamına gel. Hem arayı çok açmamış olursun, torun görür sizinkiler hem de eşin yokken git gel işini halletmiş olursun sensiz kalmaz kocan. Yedik çünkü özlediğini.
Evet dediğiniz mantıklı ama işte bunu neden sorun yaptığını anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X