- 20 Ocak 2021
- 1.008
- 555
- 26
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Ama öyle bir dünya yokki.Arabayla günübirlik de gidebilirsin, eşinizin derdi sizin ailenizle görüşmemeniz.
Kendi ailesine gitme konusunda bu kadar ısrarcı mı peki yani illa gidelim der miEvet gidio yiyebilir. Yemeği çok sıkıntı eden biri değil ne bulsa yer yani. Sorun ettiği şey benim gitmem..
Onlar her gün annelerine gidiyorlar. Ve kız kardeşler hep yanyana..Siz evlenınce ananızı terk edecek kadar vicdansız olabilirsiniz ama ben koca delisi degılım annemde kocamda cocugumda hepsiyle dengeli iletişim halindeyim de gec
Hayır asla gidelim demez. Beni de zorlamaz git diye.Kendi ailesine gitme konusunda bu kadar ısrarcı mı peki yani illa gidelim der mi
O zaman siz niye hergun goruyonuz deseydınOnlar her gün annelerine gidiyorlar. Ve kız kardeşler hep yanyana..
1 Saatlik yola gidemeyeceksek bu ehliyeti bize niye verdiler o zamanAraba kelimesinş duyunca tam çıldırıyor. Uzun yol sen çocukla gidemezsin diyor
Hay kedi canını senin yaaa. Bugünlerde bayılıyorum sana.Arkadaş Türkçe bilen kimse kalmadı mı memlekette, ortaokulda Türkçe dersi de mi görmediniz??? -gil eki özbeöz Türkçe bir kullanımdır, eklendiği sözcüğe aile ve/veya topluluk anlamı katar. Burda ghosting mhosting, toxic ilişki yazmayı biliyorsunuz da kendi dilinizi mi bilmiyorsunuz??? Anadolu şivesi, yerel kullanım biçimi vb değildir bu kullanım gayet normal bir kullanımdır, bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bilmiyorsanız da lütfen öğrenin: +gil EKİ ÜZERİNE ETİMOLOJİK BİR DEĞERLENDİRME
Ya normalde yazın tatile gidince biraz o sürer biraz ben. Şimdi işine gelmiyor :)1 Saatlik yola gidemeyeceksek bu ehliyeti bize niye verdiler o zamanMaalesef eşinizin kafa yapısı belli istiyor ki evlendiniz artık ailenizle iletişimi kesin. Aynı şeyi siz ondan isteseniz kıyameti koparır. Ne yazık ki bu insanlar değişmez
Aynı şehirdeyim diye diyor.O zaman siz niye hergun goruyonuz deseydın
Bilmem. Ben 5 -6 gün kalınca daha iyi tat alıyorum. Hem annemgilde torununu çok özlüyor. Kız tam onlara alışacak hoppp geri dönüyoruz.Bence olur abartılcak bir süre değil. Ama 2 3 gün daha iyi bir süre.
Susup oturmuyoruz. Tartışma çıkıyor aramız limoni bi şekilde gidiyorum.Öyle dediğinde şak diye tamam seninkilerde 3-4 ayda bir gelir 2 saat oturur gider desenize
Susup oturuyor musunuz böyle söyleyince
Halbuki yemeği hiç sorun etmez ne bulsa yerEşinin bir özrü mu var canım.
Ne yiyeceğini bilmiyor mu?
Manipülasyon kelimesinden ve gocam narsist'ten illallah geldiiimanipülasyonun ne olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Ne diyem ki bacım başka?Manipülasyon kelimesinden ve gocam narsist'ten illallah geldiii
Aynen öyle işine gelmediğinden yapamazsın oluyorYa normalde yazın tatile gidince biraz o sürer biraz ben. Şimdi işine gelmiyor :)
Umarım bir gün alışır.Aynen öyle işine gelmediğinden yapamazsın oluyorYa aranız limoni şekilde gitmeyi dert etmeyeceksiniz ya da bir şekilde ikna edeceksiniz en azından günübirlik arabayı size verecek