Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada eşinizde de sıkıntı var bence.Tamamen masum değil.Ailenizin gelmesini de istemiyor,sizin gitmenizi de.Ailenizle alâkalı bir sorun mu yaşadı?Ben diğer arkadaşlar gibi eşinizi destekleyemedim.Var bir şey.

Bende gurbetteyim sizi çok iyi anlıyorum,
Ama 1.5,2 saatlik bir mesafede olsaydı ben 1 hafta kalmazdım, sizin için şuan öncelik eşiniz tabi ki anne baba farklı baş tacı bende özlüyorum gittiğimde kalıyorumda ama uzun bir mesafe benim ki... ona rağmen içim rahat etmiyor ki şükredin eşiniz 3 gün kalıp gelin diyor ki anlayışlı birisi belliki :) başından atmak isteyip kafa dinlemek için gönderebilirdi yada gidemezsin diyip tamamen tartışma çıkarabilirdi.. 2 ayda bir gidiyorsanız 2 gidişinizde eşinizin istediği gibi 1 gidişinizde gönlünü yaparak kendi istediğiniz gibi kalın ki eşinizin gönlünü kırıp soğutmayın uzaklaştırmayın :)

Bu arada eşinizde de sıkıntı var bence.Tamamen masum değil.Ailenizin gelmesini de istemiyor,sizin gitmenizi de.Ailenizle alâkalı bir sorun mu yaşadı?Ben diğer arkadaşlar gibi eşinizi destekleyemedim.Var bir şey.
Hayır hiç bir sorun olmadı. Tartışma vs.

Evet çok şükür başından savmak istemiyor tek tesellim o ama Buda yoruyor.

Hayır hiç zengin değiller. Emekli maaşı ile geçiniyorlar. Normal durum yani. Doğuluyum :) kendimi ezdirmem ama bazı şeyleri sırf tartışma çıkmasın veya uzamasın diye göz ardı ederim.

Yok görüşüyor ailemle. Konuşuyor yani. Diyor ki 3 4 ayda bir gidelim 1 gece kalalım dönelim. O sürede bana çok az geliyor. Maalesef.
3-4 ay kısa mesafe için çok uzun. Kendi ailesi yanında, daha anlayışlı olması lazım. Bırakın surat yaparsa yapsın, başta hak vermiştim ama hiç de haklı değil. Siz gitmeye devam edin, hatta arabayı almak için ısrarcı olun.

Ya zaten onu dinlemiyorum gidiyorum. Ama limoni oluyoruz. Surat asıyor belli yani.

Evet çok şükür başından savmak istemiyor tek tesellim o ama Buda yoruyor.
Pozitif düşünelim :)) Öyle olduğunda zehir oluyor gerçekten hiç birşey anlamıyor insan ilk başlarda eşimde öyleydi gittiğimde keyif alamıyordum, güzel bir şekilde konuştum burada yalnızım,çıkıp kahve içebileceğim gülüp eğlenebileceğim kafa dengi arkadaşımda yok gittiğimde daha mutsuz dönüyorum özledim diye gönderiyorsun falan diye konuştuk sonradan biraz daha düzeldi, erkekler sanırım eşleri olmayınca modu düşüyor istemsiz bir şekilde :)))

Hayır hiç zengin değiller. Emekli maaşı ile geçiniyorlar. Normal durum yani. Doğuluyum :) kendimi ezdirmem ama bazı şeyleri sırf tartışma çıkmasın veya uzamasın diye göz ardı ederim.
Kız kendine gel silkelen azıcık, işe falan gir biraz çeki düzen versin herkes kendine. Bu ne saçma düzendir. Tuhaflıklar silsilesi kocan ayrı garip sen ayrı
Napıyorsunuz kardeş siz böyle

Kız kendine gel silkelen azıcık, işe falan gir biraz çeki düzen versin herkes kendine. Bu ne saçma düzendir. Tuhaflıklar silsilesi kocan ayrı garip sen ayrı
Napıyorsunuz kardeş siz böyle
Bacım ne bileyim ya. Bu aile konusu beni çok yoruyor. Ben gidip geleceğim. O buna nasıl alışacak bilmiyorum..

Evet benim eşim tam olarak öyle. Ben ne yaparım moduna giriyor. Ama bende sıkılıyorum. Ailem orda özlüyorum.

Siz sıkıldığınız için kaçmaya çalışıyorsunuz o da yalnız kalmak istemiyor. O kadar küçük bir yerse 1 haftada kalanda sıkılır zaten. 1 bucuk saatlik mesafe büyük şehirlerde günlük mesafe. Bir gün gidip ertesi gün dönmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle sık sık gidersiniz. Aynı gün dönmeseniz bile. Küsmek vs hoş olmayan şeyler, eşim yapsa çok rahatsız olurum problem çıkaırrım ama sizin yaptığınızı da yapmam mesela. Almanya'dan tatile gelirken annemle fazla zaman geçirmek için max 5 gün önceden geliyorum her seferinde. Pazartesi sabah geliyorum sonraki cumartesi de eşim gelmiş oluyor. Yani evlilik sürekli anneme gideyim kalayımla olmuyor maalesef. Sıkıldığınız için kalanı düşünmemezlik yapmamalısınız.

Sıkılmak özlemek. Herkes aynı tepkiyi vermiyorum demekki. Teşekkürler yorumunuz için.

Benimde ailem bir saatlik mesafede köydeler belki bir saat bile değil.
İki hafta da bir hafta sonunu orada geçiriyorum . Eşime de en başında dedim ailem onlar başka kimim var gitcem mecburen ama çok kalıyorsunuz iki günde de doyar gelirsiniz evlisiniz sonuçta.
Her yoruma kibar cevap verdiniz üslup için tebrik ederim.

eşiniz tam haklı olacakken haksız olmuş gibi, çözemedim mesafeye göre 5-6 gün çok belki fakat eşiniz de ne emmeye geliyor ne gömmeye. onun bahsettiği süre de çok az. bunun problem olması bile çok yanlış bence. aileniz onların gelip kalmasına eşinizin rahatsız olduğunu biliyor mu peki? yani kısasa kısas yapmak olurdu aslında benim de tercihim yanlışsa yanlış, ben de onun ailesinden rahatsız olurdum. "ben de görüşmem" dediğine bakmayın, iş ciddiye bindiğinde ailesine gelmeyin istemiyorum diyemeyecek. ayrıca aynı şehirde olduğum için görüşüyorum diye de bir şey yok, 2 saatlik mesafe sırf farklı il olarak geçiyor diye uzun bir mesafe değil sonuçta. istanbulda bir yerden bir yere gitmek 3 saat ama şehir değiştirmiyorsun.

Mesafe çok kısa neden 1 hafta kalmalı gidiyorsunuz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…