Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle dediğinde şak diye tamam seninkilerde 3-4 ayda bir gelir 2 saat oturur gider desenize

Susup oturuyor musunuz böyle söyleyince
Kesinlikle yapılması gereken bu. Ben gidemiyorsam o da gitmeyecek, benimkiler gelemiyorsa onunkiler de gelmeyecek. Böyle adamın hayatında onu etkileyen bir durum yok. Asla empati yapamıyor. Bencil birisi.

İzin almak gibi değil aslında. Gideceğim diyorum başlıyor söylenmelere.
söylensin o kadar da değil. sizinki de uçlarda bir hafta 5 6 gün kalmak 1.5 saatlik mesafeye esinizin tavrı da doğru değil nedir bir gün yalnız kaldı diye kimse gelip yemeyecek adamı veya açlıktan ölmeyecek.

kaynananiz dolduruyor olabilir mi ben yeni evliyken senede 2 veya 3 defa giderdim tabi 8 9 saatlik mesafeye bir hafta filan kalırdım. kv soylenirdi bize geldin bizim oldun bir sene sen gidersin bir sene onlar gelir diye bit de emir veriyordu dinledim mi hayır tabi ki ama huzursuzluk veriyordu

Bu sorunu çözmeye çok çalıştık. Benlik sıkıntı yok isteyen gelebilir. Ama eşim rahat edemediğini söylüyor. E bana gelemeyen olunca ben gideyim bari diyorum.
Bence siz biraz da eşinizin “gitme” lafı üzerine daha çok gitmek istiyorsunuz ve huzurlu olmadığınızı düşünüyorum eşle olan ailenizde çünkü bu sürtüşöe bi süre sonra bıkkınlık yaratır aizde. Eşiniz siz yokken ailesine gidip yemeğini yiyebilir yani ben bi hafta kalmanızda bi mahsur görmedim açıkçası

Öyle diyorsunuz yok böyle diyorsunuz yok eşiniz zahmet olmazsa bir yerden fedakarlık yapsın canım aa. O kadar kısa mesafe için 1 hafta kalmak evet fazla en azından haftada bir kere arabayı size verirse sabah gider akşam gelirsiniz
Araba kelimesinş duyunca tam çıldırıyor. Uzun yol sen çocukla gidemezsin diyor 😅

Bence siz biraz da eşinizin “gitme” lafı üzerine daha çok gitmek istiyorsunuz ve huzurlu olmadığınızı düşünüyorum eşle olan ailenizde çünkü bu sürtüşöe bi süre sonra bıkkınlık yaratır aizde. Eşiniz siz yokken ailesine gidip yemeğini yiyebilir yani ben bi hafta kalmanızda bi mahsur görmedim açıkçası
Evet gidio yiyebilir. Yemeği çok sıkıntı eden biri değil ne bulsa yer yani. Sorun ettiği şey benim gitmem..

söylensin o kadar da değil. sizinki de uçlarda bir hafta 5 6 gün kalmak 1.5 saatlik mesafeye esinizin tavrı da doğru değil nedir bir gün yalnız kaldı diye kimse gelip yemeyecek adamı veya açlıktan ölmeyecek.

kaynananiz dolduruyor olabilir mi ben yeni evliyken senede 2 veya 3 defa giderdim tabi 8 9 saatlik mesafeye bir hafta filan kalırdım. kv soylenirdi bize geldin bizim oldun bir sene sen gidersin bir sene onlar gelir diye bit de emir veriyordu dinledim mi hayır tabi ki ama huzursuzluk veriyordu
Kaynanamda eşimin teyzesi de söyleniyor. Sen evlendin artık bizim kızımızsın diyor. Madem gideceksin neden evlendin vs vs. Benim yüzüme demiyorlar ama başkaları için sürekli böyle söylüyorlar. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı…

Kaynanamda eşimin teyzesi de söyleniyor. Sen evlendin artık bizim kızımızsın diyor. Madem gideceksin neden evlendin vs vs. Benim yüzüme demiyorlar ama başkaları için sürekli böyle söylüyorlar. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı…
Siz evlenınce ananızı terk edecek kadar vicdansız olabilirsiniz ama ben koca delisi degılım annemde kocamda cocugumda hepsiyle dengeli iletişim halindeyim de gec

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X