Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba kelimesinş duyunca tam çıldırıyor. Uzun yol sen çocukla gidemezsin diyor 😅
1 Saatlik yola gidemeyeceksek bu ehliyeti bize niye verdiler o zaman 🤦🏻‍♀️ Maalesef eşinizin kafa yapısı belli istiyor ki evlendiniz artık ailenizle iletişimi kesin. Aynı şeyi siz ondan isteseniz kıyameti koparır. Ne yazık ki bu insanlar değişmez

Arkadaş Türkçe bilen kimse kalmadı mı memlekette, ortaokulda Türkçe dersi de mi görmediniz??? -gil eki özbeöz Türkçe bir kullanımdır, eklendiği sözcüğe aile ve/veya topluluk anlamı katar. Burda ghosting mhosting, toxic ilişki yazmayı biliyorsunuz da kendi dilinizi mi bilmiyorsunuz??? Anadolu şivesi, yerel kullanım biçimi vb değildir bu kullanım gayet normal bir kullanımdır, bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bilmiyorsanız da lütfen öğrenin: +gil EKİ ÜZERİNE ETİMOLOJİK BİR DEĞERLENDİRME
Hay kedi canını senin yaaa. Bugünlerde bayılıyorum sana. 🫠

1 Saatlik yola gidemeyeceksek bu ehliyeti bize niye verdiler o zaman 🤦🏻‍♀️ Maalesef eşinizin kafa yapısı belli istiyor ki evlendiniz artık ailenizle iletişimi kesin. Aynı şeyi siz ondan isteseniz kıyameti koparır. Ne yazık ki bu insanlar değişmez
Ya normalde yazın tatile gidince biraz o sürer biraz ben. Şimdi işine gelmiyor :)

Ay bilemedim ben ya. Eşinizde sorun mu var yoksa sıkıntı etmesi normal mi çok arada kaldım ben. Fakat en mantıklı öneri arabayla daha sık ve günübirlik gidip gelme önerisiydi bence. Ayrıca 1-2 saat uzun mesafe bile sayılmaz ne güzel kullanıyormuşsun işte yavaş sürersin 1.5 saat yerine 2 saatte varırsın ne olacak sanki. Eşinin o konuda sana aracı vermemesi asıl manipülasyon bence. Sen yapamazsın beceremezsin diyerek direkt set çekmiş önüne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X