Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta otobüs falan deyince arabanız yok sandım. Arabanız varsa ve eşiniz iki haftada bir sizi 1,5 saatlik mesafeye götürmüyorsa (ki otobüsle o kadarsa arabayla 1 saattir o) yazıklar olsun. Kendisi hiç görüşmüyor mu sizin ailenizle?
Yok görüşüyor ailemle. Konuşuyor yani. Diyor ki 3 4 ayda bir gidelim 1 gece kalalım dönelim. O sürede bana çok az geliyor. Maalesef.

10 günde 1 gün kaldığınızda da yine iki ayda bir haftaya denk geliyor hemen hemen. Bir şey değiştirmiyorsunuz ki
Evet matematiksel olarak öyle oluyor. Ama ben 1 gün kaldığımda bişey anlamıyorum. Kızım tam onlara alışıyor sonra hooop dönüyoruz. Tek torun ve çok özleniyor.

benim ablamda evli, 3 saat mesafe var aramizda, her ay bir kere gelir sabah kahvaltidan aksam yemegine kalir ve evine döner. :) neden kalmaya ihtiyac duyuyorsunuzki? Neden evlendiniz ozaman? Gidin oturun yemek yiyip kahve cay icip geri dönün. Evlendiniz sorumluklarınız var
Teşekkür ederim sorumluluklarımı hatırlattığın için.

Bana çok az geliyor o süre.
Ya senin süre neyse de biraz fazla yakın mesafe için ama her allahın günü kocanın ailesini görüyorsan o kadar gitmene ağzını açamaz açtırmaman lazım. Sen nerelisin bacım bu yumuşak huy mu desem saflık mı desem çözemedim. Kocan ailesi çok zengin falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X