Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun kızlar yaa, gerçekten iyi ki varsınız ! Benim nedense içim umut dolu.. bi yanım kanıyor ama dünden iyiyim, demek ki yarın daha da iyi olacağım.. çook umutluyum kendimden, gelecekten.. Allah daim etsin inşallah.. bi topu ne kadar hızla aşaği düşürürseniz o kadar yükseğe çıkar ya, onun gibi bişey olacak sanki..
pekı arıyomu hala.bı msj bıse varmı suanda
Benim dayım yengemi aldattı, üstüne bir de terk etti.. 2 çocukla bıraktı kadını.. kadın işsizdi.. tahsili yoktu.. ama tutundu.. düşmedi.. tökezledi.. toparlandı.. büyüttü aslanlar gibi yetiştirdi kuzenlerimi.. pırlanta gibiler, parmakla gösterir herkes.. yengem asla bırakmadı kendini.. gittikçe gençleşti, güzelleşti, barıştı kendiyle ve hayatla.. ve dayım 2 sene önce kansere yakalandı.. ve hastane köşelerinde yatarken ona gitti eski yengem baktı.. günlerce yanında kaldı.. vadesi dolmuş, vefat etti dayım, en çok üzülen gene eski yengem oldu.. bi kez olsun "ahım tuttu" demedi, ah da etmedi.. affettim ben onu, allah da affetsin dedi.. cidden neler yaşanıyor neler.. bu benimki de dert mi.. allah hepimizi iyi insanlarla karşilaştirsin, kalbi kararmış insanları affedebilecek olgunluğu nasip etsin..
tabi defalarca aradı açmadım.. sonra bir sürü msj.. beni sevdiğini, kuzeninin de duygularıyla oynadiğini, aslında ona ayıp ettiğini, bana ise nefretinden yaptiğini yazdı.. sonra saçmaladı.. sen neden face den benim arkadaşımı sildin bilmem ne dedi.. sonra gece aradı ben de arkadaşımla dertleşiyordum.. neden meşgul telefonun kimle konuşuyorsun dedi.. gel-git ler yaşiyor ve şuan hiç sağlıklı değil.. allah yardımcısı olsun.. en son yazdım artık birbirimize azıcık saygımız kalsın, bu son msj ım sen de atma daha dedim, peki sen bilirsin dedi.. sözünü tutar umarım
ne güzel çok takdir ederim ben bunu başarabilmiş insanları...
bu hayatına hakim olmanın, iç huzurunun, kendinden memnun olmanın göstergesidir...ve bunu başarabilmek büyük erdemdir...
Allah senin yolunu da açık etsin arkadaşım, yanlışlardan uzak tutsun hep ...
suan bunlaır okuyunca kendımın ne kadar gurursuz oldunu farkettım bıkezdaha.ben olsaydım a pısman ayrıca o kıza ya baglanırsa dıye dusunur bıraz süründurdukten sonra barısırdım ama senın bole bı dusuncen yok anladııgm kadarıyla
merhaba canım seni, tarzını, bakışını çok sevdim ve başına gelenlere üzüldüm ama bence şükretmelisin bu adamla evlenmedin, çocuğun olmadı. Öyle olsaydı çok daha kötü olurdu. Evet 4 yılın gitmiş olabilir ama her ilişki bir deneyimdir. Sakın affettme çünkü insanlar değişmez. Sevgini anlıyorum ama bir erkek ilişkisine sahip çıkmıyorsa ondan hayır gelmez 27 yaşında bir insandan bahsediyoruz. Çocuk gibi kıskandırmalar kaprisler zaten senin gibi olgun birini haketmiyor.
sana şunu da söyleyeyim. Kimi insan hayatı depresif yaşamaktan hoşlanır. Mutsuzluklar gerginlikler onları rahatsız etmez. Vampir gibi yanındakilerin enerjilerinden de çalarlar, onları da mutsuz ederler. İşte sen böyle birine çatmışsın. Sakın affetme aileni düşün, bak annen ne demiş affedersen elim yakanda olur demiş. Ben baştan sona okudum ama elbetteki olayların içinde değilim ve elbette hayat senin kararını kendin verceksin ama şunu unutma dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin bizi üzmeye hakkı yok.
Umarım kpss de istediğin puanı da almışsındır. Atanırsın yeni bir hayat yeni insanlarla tanışırsın, bu ortamdan uzaklaşırsın. Ama ne olursa olsun kendinin kıymetini bil kendini üzme bu en büyük günah bence. Kusura bakma çok uzun yazdım hep mutlu ol, hayat bundan sonra sana hep gülsün
ne kadar dengesiz ya. ruh hastasi bunlar. yok sorunlarim yok,yok bunaldim,yok kimseyi istemiyorum,yok su yok bu.
Daha bi de ustune karsi tarafi suclarlar ya. valla eski sevgilinin aynisi.
Ama en guzeli Allah'a havale edebilmek. bunu yapiyorsun ne mutlu sana.
Iyi niyetin icin de takdir ediyorum seni.
Insallah carcabuk atkatir ve cok mutlu olursun.
suan bunlaır okuyunca kendımın ne kadar gurursuz oldunu farkettım bıkezdaha.ben olsaydım a pısman ayrıca o kıza ya baglanırsa dıye dusunur bıraz süründurdukten sonra barısırdım ama senın bole bı dusuncen yok anladııgm kadarıyla
Baaak heveslendirdin beni iyiceee önümüzdeki ay annemi ikna edip gelmem lazım o zaman.. şimdiden heyecanlandım.. hiç görmedim ben istanbulu, çok merak ediyorum.. bi de canım gibi sevdiğim eski yengem orda , o çağirip duruyor zaten.. o da bana çok iyi gelecektir.. o kadar pozitif bi kadın ki.. o da aldatıldı (dayım tarafından), yuvası yıkıldı.. 2 çocukla tek başına mücadele etti.. çocuklarını büyüttü.. veee her daim güler, her daim neşelidir.. kadın işte ! aslında o kadar güçlüyüz ki biz kadınlar.. Tek yapmamız gereken içimizi kinden, öfkeden arındırıp allaha sığınmak, içimizdeki var olan sonsuz güçten olabildiğince faydalanmak..
affettiysen sorun yok, kızgınlık geçmiş demek ki daha sağlıklı düşünebilirsin
hakkında her şeyin hayırlısı olsun ne demiş sertap ablamız yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir sebep lazım
hepsinden en güzelini bulursun inşallah
ben bayramda gezdım. eyup camıye gıt, pier loti çık manzarayı izle cayını ıcerken. adalara gıt, buyuk ada ya da heybelı ada da dur, faytona bin ve daha neler neler yapabılırsın. cok ıyı gelecektır.
sen demekkı aslında hep onu ornek aldın idol olarak gordun. ne guzel
sana hayranım. nekadar guclusun , pozıtıfsın.
bırcogumuz ben dahıl bınlerce kotu soz msj atardık ah ederdık bagırırdık gunlerce belkı aylarca aglardık ya da unutmak ıcın yenı bırıne sarılırdık hemen. sen sarkı dınleyıp mutlu olabılıyorsun.
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr