Sosyal medya arkadaşlığı

Kadınlar kulübünden de tanıştığım kişiler var. Ama henüz görüşmedik :) bakalım nasip olursa görüşeceğiz inşallah
Bazen yorumlarınıza denk geliyorum konudan bağımsız çok tatlı birisiniz.İnşallah her şey gönlünüzce olur . Şöyle bi durumda var çok garip olucak ama sanki sizi yıllardır tanıyormuşum izlenimiz verdiniz bana.Sizden çok iyi dost olur burdaki üyeler de anlamış olmalı İnşallah bir an önce görüşürsünüz💐💙

Merhaba kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Dört ay önce sosyal medyadan bi kızla tanıştım karşılıklı yorumlaştık daha sonra ise takipleştik çok tatlı minoş bir kızdı .Bu durumu kuzenime anlatım o da sosyal medyadan kimseye güvenip konuşma dedi. Konuştuğum kişiyle telefonda konuştuk birbirimize fotoğraf bile attık çok enerjik tatlı bir kızıdı. Kuzenim öyle diyince içime şüphe düştü ve kıza uygun bir dile konuşmak istemediğimi söyledim sonra da pişman oldum. Sizce yanlış mı yaptım bu durum içten içe üzüyor beni çünkü yorumlarınız bekliyorum
Herkes kötü diye başkalarının kötü olmasini düşünmek biraz kötü olmuş. Sosyal medya da normal hayat gibi iyisi de var kötüsü de. Ama bazen güzel dostluklar çıkabiliyor. İnternetten tanıştığım 15 senedir konuştuğum arkadaşlarım var, kardeşten öteler 💕 umarım her şey ikiniz için de yoluna girer

Herkes kötü diye başkalarının kötü olmasini düşünmek biraz kötü olmuş. Sosyal medya da normal hayat gibi iyisi de var kötüsü de. Ama bazen güzel dostluklar çıkabiliyor. İnternetten tanıştığım 15 senedir konuştuğum arkadaşlarım var, kardeşten öteler 💕 umarım her şey ikiniz için de yoluna girer
Teşekkür ederim sizin adınıza da çok sevindim iyi insanlara denk gelmişsiniz 💐💙

Back
X