• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

hehehe =)) idol dedin de, bi gün onun evindeyim, kuzenlerim, yengem ben şarap içiyoruz.. benim kafam güzel oldu mu , leyla oldum.. sarılıp sarılıp "öpppeceeeem" diyorum, şapır şupur hepsini öpüyorum =))) rezilim ama.. durup durup yengeme sen benim idolümsün uleeeeeyn diyorum, nara atıyorum hahaha =))) böyle asil ve dağ gibi kadınlara her zaman hayranlık duymuşumdur.. hayatın sillesini yedi, hala her zaman gülümser, sıcacıktır gülüşü.. ilkokul mezunu , ama didindi, çalişti, direndi.. istanbulda şuan bi tv kanalında çalişiyor.. çocukları da yanında, kamerada konuşuyoruz geçenlerde, mutlaka gel diyor, sana burdan iş buluruz diyor.. bakalım hayırlısı.. atama işi olmazsa düşünüyorum.. herşeyin hayırlısı..

kesınlıkle hayran kalınması gereken bır kadınmıs evet.

atama olmazsa bence de yerles. ıstanbul tum zorluklarına ragmen guzel bır sehır. sahılde oturmak bıle yetıyor ınsana. hem yenı sehır yenı ıs yenı bır yasam cok super olacaktır. sıl bastan baslamak gerek bazen, hayatı sıfırlamakkkkkkkk aynen oyle yanı

dedim ya seni çok yakın hissettim diye bilmem neden kanım kaynadı belki yazış tarzındır :D

çok teşekkür ederim canım yaa, ben de hissettim aynı yakınlığı.. iyi ki varsınız hepiniz, allah işinizi gücünüzü rast getirsin, zaman ayırıp dinliyorsunuz..

yaklaşık olarak 2 saattir konuyu baştan sona kadar okudum.
vay bee dedim eski nişanlının son yaptığı olaya.
bu durum ne tarafından tutarsan tut elinde kalacak bi durum.
aile, nişanlın, hatta nişanlının kuzeni(sevgilisi) bile şaşırtıcı.
olan olmuş yapacak birşey yok.
Allah çok büyük.
25 yaşındasın daha ne günler var görecek.
bu da bi tecrübe diyip yola devam etmek lazım.
şans seninle olsun. :31::34:

burcu sehır dısındaydım yenı dondum senı merak ettım nasılsın neler yapıyorsun

çook iyiyim canım, teşekkür ederim beni merak ettiğin için.. evdeyim bu aralar.. biraz nadasa çekildim.. atanamıyorum, bu durumu aşabilirsem iş arayacağım..

çook iyiyim canım, teşekkür ederim beni merak ettiğin için.. evdeyim bu aralar.. biraz nadasa çekildim.. atanamıyorum, bu durumu aşabilirsem iş arayacağım..

cok sevındım ıyı olmana. bıraz dınlen bıraz kendını dınle ama ıs bakman ıyı olur tabıkı. ıs hayatı daha da ıyı oyalacaktır senı. kendını daha ıyı hıssetmenı saglar.

obur cepheden bır gelısme var mı ? haber bılgı vs ?

İş aramadan önce bana söz verdiğin gibi ziyaretime geleceksin değil mi burcucum? :32:
Unutmak, geçiştirmek yok öyle... :20:

cok sevındım ıyı olmana. bıraz dınlen bıraz kendını dınle ama ıs bakman ıyı olur tabıkı. ıs hayatı daha da ıyı oyalacaktır senı. kendını daha ıyı hıssetmenı saglar.

obur cepheden bır gelısme var mı ? haber bılgı vs ?

3 gündür sesi çıkmıyor.. öncesinde ise "oturalım konuşalım çözelim" dedi.. ben de buna gerek olmadığını artık önüne bakması gerektiğini söyledim.. hemen cevap verme dedi.. bi kaç iş başvurusunda bulundum numaramı değiştiremiyorum, başvurduğum kurumlardan haber gelirse hemen yeni bir numara alacağım.. hayatımın hiçbir köşesinde izi kalsın ve bana her dilediğinde ulaşabilsin istemiyorum..

İş aramadan önce bana söz verdiğin gibi ziyaretime geleceksin değil mi burcucum? :32:
Unutmak, geçiştirmek yok öyle... :20:

annemi ikna etmeye çalişiyorum canım =)) çooooooook istiyorum.. bakacağız önümüzdeki ay denkleştirebilirsek yanındayım :34:

3 gündür sesi çıkmıyor.. öncesinde ise "oturalım konuşalım çözelim" dedi.. ben de buna gerek olmadığını artık önüne bakması gerektiğini söyledim.. hemen cevap verme dedi.. bi kaç iş başvurusunda bulundum numaramı değiştiremiyorum, başvurduğum kurumlardan haber gelirse hemen yeni bir numara alacağım.. hayatımın hiçbir köşesinde izi kalsın ve bana her dilediğinde ulaşabilsin istemiyorum..

kesınlıkle dogru bır fıkır. numaranı degıstır hatta yasadıgın sehrı degıstır ıstanbulda yasa yengenle beraber. zamanla kendıne ayrı ev de kurarsın. tamamen yenı bır hayatın olsun.

kesınlıkle dogru bır fıkır. numaranı degıstır hatta yasadıgın sehrı degıstır ıstanbulda yasa yengenle beraber. zamanla kendıne ayrı ev de kurarsın. tamamen yenı bır hayatın olsun.

hayırlısı artık canım.. ama önceliğim adanada güzel bi iş.. ya da mersin olabilir.. şimdiden yepyeni bi hayat kurdum, yepyeni bi sayfa açtım.. o artık bunların çoook uzağında.. Allahıma binlerce şükürler olsun ki hazmettim ve kabullendim yaşananları.. ardımda bırakıyorum artık.. çok huzurlu ve ferahım.. daim olur inşallah..

bugün bütün gün fırsat buldukça senin konunu okudum, yapılan yorumları senin yaşadıklarını tek tek okudum. kendimi gördüm. nişanlıydım, bana bir açıklama yapmadan ayrıldı. sadece seni artık sevmiyorum dedi ve gitti. hiç aramadım sormadım onu. beni kendi kızları gibi gördüklerini her fırsatta söyleyen ailesi bi kere bile aramadı beni. ne beni ne de ailemi. yüzüğü kargoyla yolladım. nişanda takılan takılar, birlikte biriktirdigimiz para, bir sürü kıyafetim, kitaplarım hepsi ondaydı. 3 ay bekledim yollamadı. dayanamadım ablasından istedim, emeklerim onda kalsın istemedim. ve bana sadece 2 tane okulla ilgili kitabımı yolladılar, 1 tane de hırkamı o kadar..

paraları harcamış, işe girince geri ödeyecekmiş .tam 1.5 yıl oldu tabi ki yollanan bişey yok.. 9 ay sonra 1 gece aradı, ağladı, pişman oldugunu söyledi, ama bunları derken bile hayatında birisi vardı..

beddua etmedim, anladım ki o zaten bana çektirdiklerinin cezasını buluyor. ailesini hayatımdan çıkardım, çok severdim onları, ama bir kere arayıp da benim hatrımı bile sormayan insanları tutamazdım hayatımda. düşün ki eski nişanlım bunun bile hesabını sordu banaç neden sildin ailemi face ten dedi. ortak bi noktamız kalmamıştı dedim. en fazla arkamdan saygısız demişlerdir umurumda olmadı..

inan bana yaralar kapanıyor. bir süre sonra varlıgını bile hissetmiyorsun. sana da öyle olacak. diyorum ya aynı şeyleri yaşamışız, umarım zaman sana da bana gösterdigi gibi güzel şeyler gösterir. zamanla sadece anılarında yaşar ve onun varlıgından kurtulursun.. umarım hep güzel şeyler seninle olur..

bugün bütün gün fırsat buldukça senin konunu okudum, yapılan yorumları senin yaşadıklarını tek tek okudum. kendimi gördüm. nişanlıydım, bana bir açıklama yapmadan ayrıldı. sadece seni artık sevmiyorum dedi ve gitti. hiç aramadım sormadım onu. beni kendi kızları gibi gördüklerini her fırsatta söyleyen ailesi bi kere bile aramadı beni. ne beni ne de ailemi. yüzüğü kargoyla yolladım. nişanda takılan takılar, birlikte biriktirdigimiz para, bir sürü kıyafetim, kitaplarım hepsi ondaydı. 3 ay bekledim yollamadı. dayanamadım ablasından istedim, emeklerim onda kalsın istemedim. ve bana sadece 2 tane okulla ilgili kitabımı yolladılar, 1 tane de hırkamı o kadar..

paraları harcamış, işe girince geri ödeyecekmiş .tam 1.5 yıl oldu tabi ki yollanan bişey yok.. 9 ay sonra 1 gece aradı, ağladı, pişman oldugunu söyledi, ama bunları derken bile hayatında birisi vardı..

beddua etmedim, anladım ki o zaten bana çektirdiklerinin cezasını buluyor. ailesini hayatımdan çıkardım, çok severdim onları, ama bir kere arayıp da benim hatrımı bile sormayan insanları tutamazdım hayatımda. düşün ki eski nişanlım bunun bile hesabını sordu banaç neden sildin ailemi face ten dedi. ortak bi noktamız kalmamıştı dedim. en fazla arkamdan saygısız demişlerdir umurumda olmadı..

inan bana yaralar kapanıyor. bir süre sonra varlıgını bile hissetmiyorsun. sana da öyle olacak. diyorum ya aynı şeyleri yaşamışız, umarım zaman sana da bana gösterdigi gibi güzel şeyler gösterir. zamanla sadece anılarında yaşar ve onun varlıgından kurtulursun.. umarım hep güzel şeyler seninle olur..

çok sevindim atlatabilmene canım.. umarım ve dilerim çook güzel bi aşk yaşar harika bi yuva kurarsın.. ben de atlatıyorum.. çok daha iyiyim.. dün defalarca aradı açmadım.. onlarca msj attı, görüşelim dedi.. hiçbirine cevap vermedim.. vermeyeceğim de.. artık hayatımın hiçbi yerinde ona dair bi yer yok..

Senin nişanlın en azından dürüstçe "artık sevmiyorum" diyebilmiş.. bana böyle söyleseydi alnından öper çeker giderdim ! ama seviyorum kalbim yerinden çıkacak kadar çok seviyorum diyor ve beni kuzeniyle aldatabiliyor.. ne denir ki ? :ssz:

Senin nişanlın en azından dürüstçe "artık sevmiyorum" diyebilmiş.. bana böyle söyleseydi alnından öper çeker giderdim ! ama seviyorum kalbim yerinden çıkacak kadar çok seviyorum diyor ve beni kuzeniyle aldatabiliyor.. ne denir ki ? :ssz:

artık sevmiyorum demesi de yalandı ki.. çok uzun mevzu ama şu kadarını söleyim, ben okulu bıraktım die ayrıldı benden. ona arzu ettigi parayı veremeyecegim için, benim param olmazsa geçinemeyecegi için.. sahip çıkamadı yani anlayacagn. kısmen aynı durumda sayılıyoruz. ikimizin de eski nişanlıları şeref olarak birbirleriyle yarışır yani..

hiç bişey denemiyor işte. ama arkana bakma önüne bak. yani bunu yaşamış biri olarak bir tek bunu tavsiye edebilirim sana. canın yanmayacak mı yanacak, 1.5 yıl oldu halen daha düşündüğüm olur bırakmasaydı o zman elimi tutsaydı, sahip çıksaydı şimdi kim bilir nasıl olurdum diye. ama inan bana o karakterdeki bi insan sahip çıksaydı o zamn başka zaman bırakırdı. aynı şey senin içinde geçerli. bu olayda olmasa başka bi olayda bi şekilde karakterini gösterip ayrılcaktı senden. o yuzden gönlünü rahat tut..

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan
birine akıl sınırlarının bittiği yerden
başlayacak ceza vermek istiyorsan...

Bütün samimiyetinle AFFET...
Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir..

çok inanırım bu söze. umarım doğruluğunu sana da en yakın zamanda gösterir :34::34:

burcu bence son kez konuşmayı denemelisin
yani böyle cevap vermezsen geri dönüşlerine adamın
ileride pişmanlık duyabilirsin..
en azından son kez konuş bu benim fikrim tabi

burcu bence son kez konuşmayı denemelisin
yani böyle cevap vermezsen geri dönüşlerine adamın
ileride pişmanlık duyabilirsin..
en azından son kez konuş bu benim fikrim tabi

canım bu adam beni ilişkimiz gayet yolundayken, almanyadan gelen ve ilk kez gördüğü, zamanında ailelerin evlendirmeyi düşündüğü dayısının kızıyla aldattı... son kez konuşmayı değil de adının anılmasını bile hak ediyor mu sence ?

artık sevmiyorum demesi de yalandı ki.. çok uzun mevzu ama şu kadarını söleyim, ben okulu bıraktım die ayrıldı benden. ona arzu ettigi parayı veremeyecegim için, benim param olmazsa geçinemeyecegi için.. sahip çıkamadı yani anlayacagn. kısmen aynı durumda sayılıyoruz. ikimizin de eski nişanlıları şeref olarak birbirleriyle yarışır yani..

hiç bişey denemiyor işte. ama arkana bakma önüne bak. yani bunu yaşamış biri olarak bir tek bunu tavsiye edebilirim sana. canın yanmayacak mı yanacak, 1.5 yıl oldu halen daha düşündüğüm olur bırakmasaydı o zman elimi tutsaydı, sahip çıksaydı şimdi kim bilir nasıl olurdum diye. ama inan bana o karakterdeki bi insan sahip çıksaydı o zamn başka zaman bırakırdı. aynı şey senin içinde geçerli. bu olayda olmasa başka bi olayda bi şekilde karakterini gösterip ayrılcaktı senden. o yuzden gönlünü rahat tut..

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan
birine akıl sınırlarının bittiği yerden
başlayacak ceza vermek istiyorsan...

Bütün samimiyetinle AFFET...
Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir..

çok inanırım bu söze. umarım doğruluğunu sana da en yakın zamanda gösterir :34::34:

Ben onu can-ı gönülden affettim zaten :34: artık benim için "herhangi biri" sadece ...

ney eşliğinde şems'in sözlerini okumak inanılmaz bir terapi.. çook iyi hissettiriyor..

O zaman dibine kadar okuyalım mı?
GÖzlerim gozunde aski secmiyor
onlardan kalbime sevda gecmiyor
ben yordum ruhumu biraz da sen yor
cunku bence simdi herkes gibisin

yolunu beklerken daha dun gece
kaciyorum bugun senden gizlice
kalbime baktim da iste iyice
anladim ki sen de herkes gibisin

busbutun unuttum seni eminim
maziye karisti simdi yeminim
kalbimde senin icin yok bile kinim