Söyleyecek söz bulamıyorum.Allah hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin.Öyle birini versin ki sana geriye dönüp baktığında ''çok şükür bunlar yaşandı da bana bu nasip oldu'' diyesin canım.Bizleri habersiz bırakma.
Manyak adam ''nefret ette unutama'' diyor... bu nasıl bir ego,nasıl bir sevgi... sen ''ikimiz için temiz sayfa'' derken o benim için acı çek diyor

Farkında değil ama böyle kalıcı izler bırakmak isteyenlerin izleri de derin olur.Kime dokunsa,kime sarılsa,baksa seni görecek...
Kurduğu ailede birşeyler hep eksik olacak işte sana bunu yapan o adam farkında olmadan kendine verilebilecek en büyük cezayı vermiş.
Nişanlı olduğunu bildiği halde onla göz koyan, bu yakınlaşmaya izin veren kuzende '' artık dayanabildiği kadar'' başkasına bakmayı arzulayan bu adamla olacak ve sanırım bu saçma tuzaklara bir şekilde dahil olan ailesi içinde evladının mutsuzluğunu görmekten daha büyük bir ceza olamaz.
Sesleri çıkmayan aileye bak... baktılar ki oğulcuklarının akli dengeleri gidip geliyor,psikolojileri bozuldu bir andan bir ziyaret ortamı oluşuverdi.Sonra diğer bir tesadüfe bak ki aramayan adam bir anda buluşalım naraları attı.Bıraksın bunları kimse bu kadar saf değil.Ama Allah herkesin gönlüne göre sonuçlandırmış bu olayı zaten.
Gel kuzum memleketim güzeldir,ferahtır sokakları bile enerji saçar...Git kanlıcada yoğurt ye.Üsküdar'da kız kulesine karşı çay iç,emirganda koca koca çınarların altında uzan...Eminim ki her sokağı,her köşesi enerji saçan bu şehir sana iyi gelecektir.En kötü ihtimalle kafan bu konularla değil alışveriş ile meşgul olur:82::82::82: