Değişir karşındaki insana göre. Benim liseye giderken facebook kitap gruplarından tanıştığım bir kız vardı. Yıllarca mesajlaştık, dertleştik, en özelimizi anlattık. Çok çok yakındık. Sonra yüz yüze buluştuk. (Şimdi ki yaşımda en özelimi anlatmam o ayrı)
Annelerimizi tanıştırdık, oturup kalktık. Sonra o yurtdışına okumaya gitti, beni unuttu yeni arkadaşlıklar edinip

şimdi 40 yılda bir instagram da birbirimizin hikayelerini beğeniriz o kadar. Hiçbir zararı olmadı ama. Daha sonra mobil bir oyun üzerinden arkadaş grubum oldu. Ben o zamanlar 22 yaşındayım, grupta 18 yaşında kız, benim yaşımda 2 erkek, 50 yaşında bir kadın ve 40 yaşında bir adam var düşün. Sitcom gibi bir ortam

Ama herkes o kadar normaldi ki. Aylarca telegram üzerinden telefon numaralarımızı paylaşmadan sadece oyun için yazıştık ve arada sohbet ettik. Sonra arkadaşlıklar ilerledi, bazılarımız yüz yüze görüştü yine tabi 7-8 yıldır artık arkadaştık artık. Özlemişim galiba birileriyle bu şekilde arkadaş olmayı baya anlatasım varmış
Sonuç olarak gerçek adını ve yüzünü paylaştığın kimseye özelini anlatma ama arkadaşlık kurabilirsin. Hoşuna gitmeyen bir durum olduğu an görüşmeyi kesersin olur biter.