Selam hanımlar. Sorum başlıkta.
Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
(konu bana ait değil gerçekten kuzenim, ben evli değilim zaten)