- 30 Kasım 2019
- 12.177
- 38.978
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anası ile ikisi tatile gidebilir kesinlikle gitmezdimEşi demiş ki ‘annem sana ne yaptı, kızı gibi seviyor seni’ manipüle ediyor yani pis herif.
Bunu hep yaparlar zaten ama burada tatili annesi ile geçirmek istemesinden daha kötü olan eşine davranışı. Ben asla bu hakaretleri kabul etmezdim. Cehennemin dibine kadar yolun var deyip tekmeyi basardım.Eşi demiş ki ‘annem sana ne yaptı, kızı gibi seviyor seni’ manipüle ediyor yani pis herif.
Benim düşüncem kocası annesi ile bu konuyu görüşmüş, planlar yapılmış annesinin hevesini ve heyecanın görmüş. Karısı karşı çıkınca anamı mı üzeyim yoksa eşimimi seçimi yapılmış ve piyango eşine çıkmış. Bu şekilde kocasının fevri davranması, ailesine hakarete kadar gitmesinin başka açıklaması olmaz anasına verdiği sözü yutmak yerine karısına laf sokmayı hakaret ile sözünü geçirmeyi seçmiş gibi geldi..Selam hanımlar. Sorum başlıkta.
Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
(konu bana ait değil gerçekten kuzenim, ben evli değilim zaten)
Ben iyiyim çok teşekkür ederimHerifin ağzı ne kadar bozuk. Herhangi bir şeye hayır dendiğinde ağzından leş akıyor demek ki. Kaynanaya tatili geçtim bu tip heriflerden kurtulmak lazım.
Bu arada Hande sen nasılsın? Boşanmışsın çok sevindim. Nasıl kabul etti sonunda ex herif?
Maalesef aynı eve girmeden ne b*k olduğu belli olmuyor bazıları. Büyük konuşmayalım. Öyle anlattığınız gibi de değil kuzenim. Zaten şu an ağzı bozuk herif bin pişman durumda, kuzenim eve almamış gece. Olay henüz düzelmiş değil. Konuşmadılar bile henüz.Cok ariyolar mi boyle kocalari ya. Tek dert aman "evden kalmayayim", "bi cocugum olsun" olunca kolay evleniliyor galiba. Kayinvalideyle tatile gitme meselesi olmaktan cikmis bu konu. Kayinvalideyle de gidilir yani neden gidilmesin. Kadinin kimsesi yokmus, kendi capinda o da takilir, en fazla aksamlari birlikte yemek yenir, gezilir tozulur vs. Ayni odada kalacak degiller veya surekli uclu takilacak degiller. Yani bu asla'cilar ogrenilmis durtulerle davraniyorlar. Ama sizin konu tatil degil. Su adamla barisacak kuzeniniz garanti. O yuzden tatil, matil bos isler. Kocasi ne diyorsa yapsin bence "yuvasi" bozulmasin
Ateşe ateşle gidilmez . Sakin bir şekilde tabiiki de annen her zaman değil de arada gelebilir ama şuan ben ikimizin tatil yapmasını baş başa kalmamızı istiyorum diyebilir . Aile önemli istersen izinli vaktimizde de bir zaman onunla vakit geçirebiliriz desin . Erkeğe ilk olumsuz konuşma yapınca maalesef erkek deliye dönüyor . Önce tatlı konuşma olarak cevap verilince erkek kabul ediyor . BilimselSelam hanımlar. Sorum başlıkta.
Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
Hahshshhshsj patladım buna,Ay ben kaynanamla bırak tatili cennete bile gitmezdim, orda da başımı şişirir “ay bu nasıl cennete girmiş, hele şuna bak bunu niye almışlar, bu şerefsiz adamı niye bizim kata koymuşlar” diye diye beynimi şey ederdi yani!
Bi de kalkıp tatile mi gidicem Sbsjsk ha bi de kocam bana bu sebeple bunları sayacak!
Ben tatile gitmezdim o hakeret eden kocaninda yüzüne bakmazdim hem şahsına hemde babasına , büyük pişmanlık sergilemesi gerek ağzına küfür almayacak bidaha . İnsan gibi konuşulmalı, anneylede gidilen tatil olabilir ama insan eşiyle başbaşa tatil yapmak isteyebilir, kızda desin bende kendi annemi alsaydim hoşnut olurmuydunKv’nin haberi var mı bilmem ama kuzenimin önceki anlattığı olayları baz alacak olursam o kadın net gelir.
Güzel bir hayat diliyorum sizin için ❤Teşekkür ederimİşin içine şiddet de girdi en sonunda. Tabi kaçınılmaz son oldu.
Yaşlanınca biz de mi böyle olacağız ya? Bu yaşlılarda illa çocuklarıyla bir gezme hevesi var. Benim KV'de böyle, gençliğinde pek gezememiş şimdi özellikle görümcem nereye giderse peşine takılır. Biz aynı şehirde olsak bize de takılırdı. Başka bir arkadaşım var onun annesi de öyle. Kadın tek başına veya arkadaşlarıyla bir şey yapamıyor, annesi (80 yaşında) "beni de götür" diye ısrar eder, götürmezse küser. KV'eme gelince, görümcem bize gelecekti yıllık izninde. Ona göre program yaptım ben trekking turları, müzikli danslı mekanlar vs. KV bunu duyar duymaz pat diye peşine takıldı geldi. Kaldı ki 3 hafta önce yine gelmişti bize gezdirmiştik onu. Ha kadın bana ne yaptı? Hiçbir şey, kızı gibi sever, ben de onu severim ama yaşlılarla yapabileceğin program ve faaliyetler ile kendi yaşıtlarınla veya eşinle başbaşa yapmak isteyecekleriniz çok farklı. Hem insan tatilde eğlenmek yan gelip yatmak ister. Yaşlılarsa sürekli ilgi ve hizmet bekler. Ha arada bir olur tabi, onları da gezdirmek lazım ama arada insan kendi de tatil yapmalı. Kv ile tatil tatil olmuyor, onu gezdirmek ve eğlemek oluyor. Çok şükür benim eşim de bunun farkında kendi de çok aileci olmasına rağmen. Ben olsam "annenin ne işi var" şeklinde olumsuz bir ifade kullanmak yerine eşime "Ben seninle başbaşa bir tatil hayal ettim, sen de istersin diye düşündüm, nasıl yapalım" gibisinden konuşurdum. Eğer annesine söz vermediyse vazgeçirirdim. Hem eşim bana sormadan davet etmez annesini, kuzenin eşinde o anlamda çok hata var.Kv’nin haberi var mı bilmem ama kuzenimin önceki anlattığı olayları baz alacak olursam o kadın net gelir.
siz ile kuzeni karıştırmışım pardon :)Ben iyiyim çok teşekkür ederimAraya ailem de girince boşanmak zorunda kaldı, çok çabaladı ama işe yaramadı. Kasım’da da bitti
![]()
Enişte diyelim o halde konu sana ait değilmiş, eniştenizin üslubu çok yanlış. Kendi annesi için eşine hakaret etmesi mide bulandırıcı ve doğmamış bir çocuk hakkında eşini manipüle etmesi korkunc.Selam hanımlar. Sorum başlıkta.