• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

ablasi senin aci cekecegini dusunemiyor mu da evine oturmaya geliyor diyecektim tam,
ama bence ondan haber getirmis sana. perisan pisman uzgun, seni sucluyor demis.
senden adim bekliyor bence malum kisi. hakkinizda hayirlisi olsun,konunu takip ediyorum.
ve gucune hayran kaldim masallah. :nazar:

ablasi senin aci cekecegini dusunemiyor mu da evine oturmaya geliyor diyecektim tam,
ama bence ondan haber getirmis sana. perisan pisman uzgun, seni sucluyor demis.
senden adim bekliyor bence malum kisi. hakkinizda hayirlisi olsun,konunu takip ediyorum.
ve gucune hayran kaldim masallah. :nazar:

yok canım yaa ne gücü.. dünden beri ne yerdeyim ne gökte.. içim viran halde.. ama kendimi telkin ediyorum sürekli.. ben baş edemem bu adamla.. onun pasifliğiyle, her adımı benden bekliyor oluşuyla baş edemem.. onun hatalarını, onun söz verip de tutmayışlarını da ben onaramam ki.. o kadar mı değersizim..

Konunu takip ediyordum uzun zamandır ama yazmıyordum.
Gerçekten çok güçlü birisiniz konuşmalarınızdan bunları anladım.
Herkes sizin gibi olamaz susmak büyük bi sabır ister...
Tuhaf bi durum aslında küçük bişeyden nereye kadar gelinebiliyor.
Kaderde ayrılık varsa büyük olsun küçük olsun bitiyor.
Ben güzel gelişmeler olucak diye hissediyorum tabiki sadece his.
Allah her şeyi gönlünüze göre versin...

Adımı dahi anmıyormuş.. Bana onu savunmayın.. o, bu olayı bahane etti, çok hevesliydi ayrılığa diyormuş.. neden o kadar sitem ettim mesajlarımda madem hevesliydim dedim ablasına.. mesajlardan haberim var dedi.. ayrılmaya hevesli adam sitem eder mi dedim.. hesap sorar mı dedim.. ben sana hak veriyorum zaten dedi ablası, ama ona anlatamıyorum, seni savunacak oldum birbirimize girdik dedi.. ablasıyla konuşmuyormuş 1 aydır.. annesiyle de kavga etmişler.. evde herkese cephe almış.. içi nefret dolu diyor ablası.. kendine zarar verecek diye korkuyoruz dedi.. ben de kızdım.. hadi ben el kızıyım siz ailesisiniz, ona böyle bir dönemde nasıl sırt çevirirsiniz, ona nasıl uyarsınız dedim.. o istemese bile yanında olacaksınız dedim.. olmuyor burcu, laf söylenmez oldu, artık babam bile patladı, ne haliniz varsa görün, ama evde kavga istemiyorum dedi dedi.. annem seni çok özledi, aramak istiyor ama korkuyor kadın duyar diye dedi.. İşte bizim de en büyük , en aşamadığımız sorunumuz buydu.. onun hayata karşı nefreti.. onun hayata karşı isyanı, bitmek bilmeyen sitemi, dinmeyen agresifliği.. bi iş teklifi almış ayda 800 tl vereceklermiş, kabul etmemiş.. böyle bi adama kendimi de parçalasam sevdiremem ben hayatı.. beni de bitirdi.. o çoook farklı algılıyor, ben çok farklı.. onun açısından bakamıyorum çok yoruldum.. o ise hiçbir zaman bakmaya çalışmamış bile benim penceremden.. koymuş dünyanın merkezine kendini, ben burcuya ne yaparsam yapayım o mücadele etmeli diye düşünüyor.. Bana ayıp etti, ben ona küstüm. olay bu kadar basitti.. benim bi kadın olarak kırılmaya , küsmeye, sitem etmeye bile zerre hakkım yokmuş bu ilişkide.. benim için kılını bile kıpırdatmıyor diyormuş.. bende kıpırdatacak kıl mı kaldı :/ Şimdi hayatın neresinden tutunacağımı bilemiyorum.. Çok güçsüz çok yorgun çok bitkin hissediyorum.. 21-25.. en güzel yaşlarım.. ona harcadığım onca enerjim.. hala rüyalarımda gördüğümde ağlayarak uyanışlarım.. onun kronik mutsuzluğunun hala canımı acıtıyor olması..

Konunu takip ediyordum uzun zamandır ama yazmıyordum.
Gerçekten çok güçlü birisiniz konuşmalarınızdan bunları anladım.
Herkes sizin gibi olamaz susmak büyük bi sabır ister...
Tuhaf bi durum aslında küçük bişeyden nereye kadar gelinebiliyor.
Kaderde ayrılık varsa büyük olsun küçük olsun bitiyor.
Ben güzel gelişmeler olucak diye hissediyorum tabiki sadece his.
Allah her şeyi gönlünüze göre versin...

Sağol canım benim, ama ben o gücümü hissedemiyorum bu aralar.. umarım geri gelir güç.. dua ediyor, allaha sığınıyorum sürekli..

Arkadaşım yaşın çok genç ama düşünme tarzın çok olgun.Korkarım ki ileride bu kişi seni daha çok üzer.Bazen sevmek iki insanın bir arada olmasına yetmiyor ne yazık ki.

Arkadaşım yaşın çok genç ama düşünme tarzın çok olgun.Korkarım ki ileride bu kişi seni daha çok üzer.Bazen sevmek iki insanın bir arada olmasına yetmiyor ne yazık ki.

her yolu denedim.. yeri geldi ben terk ettim onu silkelensin kendine gelsin diye.. kendine de geldiğini zannettim.. o da öyle zannetti.. kıymetini anladım iyi ki beni sensiz bırakmışsın bile dedi.. 1 sene daha itekledim.. yok.. yok.. yok.. olmuyor.. giden benden gidiyor.. gücüm kalmadı.. umudum da kalmadı.. insan bi yerde sevgisi batsın diyor.. ben de diyorum.. Sağolasın arkadaşım..

hanımlarrr, bana dua edin.. bugün aradı, seninle biraz konuşabilir miyiz dedi.. tamam dedim.. bana çok koyuyordu böyle sessiz sedasız bitmesi.. gidip konuşacağım.. en azından yüz yüze bitirmek istiyorum.. bi de dinlemek.. konuşacak bişey yok diyip kestirip atmaya içim elvermedi.. sonuçta üzerimde emeği var 4 senedir.. bi çok şeyin hatrı var.. bilemiyorum.. umarım birbirimizi ayrılırken anlayabiliriz..

hanımlarrr, bana dua edin.. bugün aradı, seninle biraz konuşabilir miyiz dedi.. tamam dedim.. bana çok koyuyordu böyle sessiz sedasız bitmesi.. gidip konuşacağım.. en azından yüz yüze bitirmek istiyorum.. bi de dinlemek.. konuşacak bişey yok diyip kestirip atmaya içim elvermedi.. sonuçta üzerimde emeği var 4 senedir.. bi çok şeyin hatrı var.. bilemiyorum.. umarım birbirimizi ayrılırken anlayabiliriz..

çok merak ediyorum acaba neler söyleyecek

çok merak ediyorum acaba neler söyleyecek

Ben az çok kestirebiliyorum neler söyleyeceğini.. tekrar deneyelim diyecek, denedim sensiz olmuyor diyecek.. ama bensiz olmalı.. ben de onsuz.. güçlü olup duygularımızı değil aklımızı dinlememiz gerekiyor.. çok denedik.. gördük.. olmuyor işte.. ama içime sinmiyordu sessizce bitmesi.. bi helalleşelim.. en azından güzel analım birbirimizi..

burcu hakkında hayırlısı olsun. gelısmelerı yazarsan cok sevınırız.

kararın ıse cok dogru hem ortada bır emek var hem de enazından adam akıllı konusup vedalasıp bıtırmıs olursun

burcu hakkında hayırlısı olsun. gelısmelerı yazarsan cok sevınırız.

kararın ıse cok dogru hem ortada bır emek var hem de enazından adam akıllı konusup vedalasıp bıtırmıs olursun

insan konuşmadıkça kafasında kendine göre senaryolar çiziyor.. işte amacım bu senaryolara son vermek.. ben zaten hep açık bi kapı bırakmıştım konuşmak adına.. ilk 2 hafta bitirmedim kafamda hatta.. adım atsa toparlayacaktım bizi.. ama artık kararlıyım.. bitti bu aşk.. ama biz bu aşkı ikimiz yaşadık.. ve oturup konuşarak bitirmeliyiz.. yoksa ilerde kafalarda acabalar, keşkeler kalır ve ikimiz de önümüze doğru düzgün bakamayız.. ben netliği severim.. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.. onun kararsızlıkları olabilir, bu ayrılığı hala basit bir kıskançlık ve kapristen ibaret sanıp küs olduğumuzu düşünüyor olabilir.. ben ona küs, kırgın değilim.. benim için ailemden sonra en değerli insan.. ama beraber yürüyemiyoruz biz bu yolda.. bari içimizde bişeyler güzel kalsın ve ayrı ayrı devam edelim yollarımıza.. dua et bana cnm.. anlatabileyim kendimi ve anlayabileyim onu..

insan konuşmadıkça kafasında kendine göre senaryolar çiziyor.. işte amacım bu senaryolara son vermek.. ben zaten hep açık bi kapı bırakmıştım konuşmak adına.. ilk 2 hafta bitirmedim kafamda hatta.. adım atsa toparlayacaktım bizi.. ama artık kararlıyım.. bitti bu aşk.. ama biz bu aşkı ikimiz yaşadık.. ve oturup konuşarak bitirmeliyiz.. yoksa ilerde kafalarda acabalar, keşkeler kalır ve ikimiz de önümüze doğru düzgün bakamayız.. ben netliği severim.. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.. onun kararsızlıkları olabilir, bu ayrılığı hala basit bir kıskançlık ve kapristen ibaret sanıp küs olduğumuzu düşünüyor olabilir.. ben ona küs, kırgın değilim.. benim için ailemden sonra en değerli insan.. ama beraber yürüyemiyoruz biz bu yolda.. bari içimizde bişeyler güzel kalsın ve ayrı ayrı devam edelim yollarımıza.. dua et bana cnm.. anlatabileyim kendimi ve anlayabileyim onu..

cok akıllı cok guclu bır kızsın. dualarım senınle.

senın anlatacagından emınım ama onu anlayacagından emın degılım. hem anlasa ne olacak kı o da var. o anlasa ona faydası ne sana faydası ne. bıttı guzel bır ılıskı, onun huyları yuzunden.

burcu en guzel halınle cık karsısına. kuafore gıt. abartılı olmayan fon ve makyaj. guzel bır kıyafet. normalde elbıse gıymıyorsan da yazlık elbıselerden gıy. neyı kaybettıgını gorsun, ıcıne otursun. ben aynısını yapmıstım nasıl keyıflı oluyor.

burcu en guzel halınle cık karsısına. kuafore gıt. abartılı olmayan fon ve makyaj. guzel bır kıyafet. normalde elbıse gıymıyorsan da yazlık elbıselerden gıy. neyı kaybettıgını gorsun, ıcıne otursun. ben aynısını yapmıstım nasıl keyıflı oluyor.

Yok be canım, onun canını acıtmak düşüneceğim en son şey.. o zaten yeterince acı çekiyor.. elinde değil o böyle işte.. bu kadarını verebiliyor bizim için.. ikimiz de sevdik, ama başka renklerde, farklı yoğunluklarda.. tek derdim ona kendimi anlatabilmek şuan.. saat 5 gibi görüşeceğiz..

Yok be canım, onun canını acıtmak düşüneceğim en son şey.. o zaten yeterince acı çekiyor.. elinde değil o böyle işte.. bu kadarını verebiliyor bizim için.. ikimiz de sevdik, ama başka renklerde, farklı yoğunluklarda.. tek derdim ona kendimi anlatabilmek şuan.. saat 5 gibi görüşeceğiz..

sen nekadar ıyı kalplı bır ınsansın yaaaaa

hakkında hayırlısı olsun gelısmelerı beklıyoruz

Ben de merak ettim şimdi acaba ne diyecek, hayırlısı olsun bakalım

Burcu güzel haberlerini bekliyoruz
Doğru bir karar vermişsin görüşmekle
Umarım istediğin gibi geçmiştir canım

Back