Beni de en çok o sinirlendirdi. Normal bir açıklama yapsaydı sorun degildi, zaten birakmaya tamamdim. Ama bu şekilde bir aciklama beni çok rahatsız etti. Ben öyle bir olay hatırlamıyorum. Eşime de dedim, öyle birşey olduysa bile ben anneme de şarj aletimi vermek istemediğim için öyle demisimdir. Ki öyle de demem yani. Onun demem. O kullanıyor derim.konuda en çok takıldığım şey sizin eşinize neden verdiğini sorduğunuzda yaptığı açıklaması. çok tehlikeli. dikkat edin. manipülasyon yapıyor eşiniz.burada ne konular okuyoruz, insanı sırf kendisinden şüpheye düşürmek için bilinçli şekilde yapılan hareketler, örneğin kadın eşyayı bir yere koyuyor eşi sürekli alıp onu başka yere koyuyor. Kendi aklını sorguluyor bir süre sonra insan. Eşinizin bu tarz davranışları var mı başka? Birden bu şekilde hikaye yazması normal gelmedi, belki de siz hatırlamıyorsunuzdur o diyalogu.
Dikkatli okumadınız sanırım. Aradım ben o şarj aletini. Saatimi şarj ediyordum kullandığım bir esyaydi o yüzden vermek istemedim ya. Özellikle de belirttim bunu vermek istemiyorum. Lütfen başka şarj aleti alalım bunu verme dedim. Daha önce hiç bir esyam için de bunu alma, verme vs dememisimdir. Kıytırık eski vs de değil. Gayet güzel hızlı şarj eden bir şarj aleti.Malınızdır verılmesını ıstemzsınız tammda zaten adam verınce yokluğunu hissetmemişsiniz. Gorunce farketmişsiniz demkki sizin için bır onemı yoktu sandıgınız kadar. Burada eşinizin tavrı ve sıızn de tavrınız Karsılıklı hos degıl. Cocuk gıbısınız ikinizde.. Hayatta kafaya takacak o kadar sey var kı kıytırık eskı sarj aletını de bırakın dusunmeyın
Ben ki eşyalarımla çok bağ kurarım, arabalarıma isimler koyarım, fırınımla konuşurum, koltuklarımı severim falan; bana bile fazla geldi.Merhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.
Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.
Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.
Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.
O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.
Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.
Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.
Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.
Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda, onun evi bizim üst sokakta. Hazır evi boş diye kafa dinlemeye onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.
Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.
Fazla gelen kısmı nedir? Yani nerede abartmisim? Annemin evine şarj aletimi verdi diye gelmedim. Gerçekten kafa dinlemeye geldim. Ara ara annemin evi boşsa gelip kalmisligim vardır. Gece deliksiz uyku uyumaya. Esim de bilir. Hatta annende uyu bugün yoruldun gecen rahat geçsin bari diye. Yani anneme gelmem.biz de çok büyük birşey değil. Çok nadirdir ama olur. 2-3 kez yaşanmıştır yani Esim de çocuklardan bunalıp geldiğimi anladı.Ben ki eşyalarımla çok bağ kurarım, arabalarıma isimler koyarım, fırınımla konuşurum, koltuklarımı severim falan; bana bile fazla geldi.
Sorun çıkarmak istemiş gibi görünüyorsunuz.
Annenizin evine gittiğiniz kısma kadar okumamışım sanırım. Kayınvalideden şarjı geri aldığınız bölümde kaldım. Buraya kadar bile fazla gelmiş bana.Fazla gelen kısmı nedir? Yani nerede abartmisim? Annemin evine şarj aletimi verdi diye gelmedim. Gerçekten kafa dinlemeye geldim. Ara ara annemin evi boşsa gelip kalmisligim vardır. Gece deliksiz uyku uyumaya. Esim de bilir. Hatta annende uyu bugün yoruldun gecen rahat geçsin bari diye. Yani anneme gelmem.biz de çok büyük birşey değil. Çok nadirdir ama olur. 2-3 kez yaşanmıştır yani Esim de çocuklardan bunalıp geldiğimi anladı.
Şimdi bu açıklamaya göre tekrar bakar mısınız. Fazla olan nedir?
Evet hediye vermeyi severim ama günlük kullandığım şeyi vermeyi bende sevmem . Bir şekilde hayatını kolaylaştırıyor o iki şarj aleti . Saatini de şarj etmesini sağlıyor. Üç çocukla birçok şey planlı olamıyordur eminim. Ona ait birşey sonuçta vermek istemiyorsa buna saygı duymak bu kadar zor olmamalıValla ben de hak verdim. Benim malım kıymetlidir. Kimseye bişeyimi vermek istemem
Bu eşya üzerinden özellikle konuşulmuş ve vermek istemediğimi söylemişim. Yenisini alalım demişim. O gün vermemiş sonra benden gizli götürmüş vermiş. Ben bunla ilgili konu açınca da (kizmadan gülerek konuyu açtım) saçma sapan bir hale bürünüp, sen onu bana vermiştin ben de anneme verdim demiş. Gerçekten sinir bozucu değil mi? Üstüne triplenip çocukların da beni de yok sayiyor. Yani o da o eşyayı verme dediğimi çok iyi biliyor. Suçluluk haliyle saçmalayip iyice sinir bozuyor. Benle güzelce konussan anlarım ama bu şekilde hoş mu sence dedim. Ben anneme yenisini alırım sen al o zaman şarj aletini dedi. Almayı düşünmüyordum ama bu tavrından sonra asla birakmiycam dedim. Almazsan serefsizsin diye de harika bir söz söyledi. O kadar sinirliyim ki....Annenizin evine gittiğiniz kısma kadar okumamışım sanırım. Kayınvalideden şarjı geri aldığınız bölümde kaldım. Buraya kadar bile fazla gelmiş bana.
Eşyaya anlam yüklemenizi anlayabiliyorum ama bazen vedalaşmayı da öğrenmemiz gerekir. Yapılmış bir hata, verilmiş artık. Bu kadar sorun yaratıp geri almak bence çok fazla. Bunun için huzur bozmak anlamsız geldi bana. Şarj aleti eşinizden daha kıymetli sanki. Üzüldüm ama canın sağ olsun demek o kadar zor değil.
Çok ayıp ya birde küfür falan etmiş gerçekten hem suçlu hem güçlü hareketlere bak. Baskalarinin malını hem izinsiz alıp hemde birde yaptığı hareketlere bak . Asla haklı bir yanı yok .Bu eşya üzerinden özellikle konuşulmuş ve vermek istemediğimi söylemişim. Yenisini alalım demişim. O gün vermemiş sonra benden gizli götürmüş vermiş. Ben bunla ilgili konu açınca da (kizmadan gülerek konuyu açtım) saçma sapan bir hale bürünüp, sen onu bana vermiştin ben de anneme verdim demiş. Gerçekten sinir bozucu değil mi? Üstüne triplenip çocukların da beni de yok sayiyor. Yani o da o eşyayı verme dediğimi çok iyi biliyor. Suçluluk haliyle saçmalayip iyice sinir bozuyor. Benle güzelce konussan anlarım ama bu şekilde hoş mu sence dedim. Ben anneme yenisini alırım sen al o zaman şarj aletini dedi. Almayı düşünmüyordum ama bu tavrından sonra asla birakmiycam dedim. Almazsan serefsizsin diye de harika bir söz söyledi. O kadar sinirliyim ki....
İnşallah derdim diğerlerince de anlaşılır. Yoksa saçma sapan şekerimi aldı ühü ühü değil mesele.Çok ayıp ya birde küfür falan etmiş gerçekten hem suçlu hem güçlü hareketlere bak. Baskalarinin malını hem izinsiz alıp hemde birde yaptığı hareketlere bak . Asla haklı bir yanı yok .
Bakın ben eşinizi asla haklı bulmuyorum, hele ki küfürler falan varsa işin içinde büyük sıkıntı.Bu eşya üzerinden özellikle konuşulmuş ve vermek istemediğimi söylemişim. Yenisini alalım demişim. O gün vermemiş sonra benden gizli götürmüş vermiş. Ben bunla ilgili konu açınca da (kizmadan gülerek konuyu açtım) saçma sapan bir hale bürünüp, sen onu bana vermiştin ben de anneme verdim demiş. Gerçekten sinir bozucu değil mi? Üstüne triplenip çocukların da beni de yok sayiyor. Yani o da o eşyayı verme dediğimi çok iyi biliyor. Suçluluk haliyle saçmalayip iyice sinir bozuyor. Benle güzelce konussan anlarım ama bu şekilde hoş mu sence dedim. Ben anneme yenisini alırım sen al o zaman şarj aletini dedi. Almayı düşünmüyordum ama bu tavrından sonra asla birakmiycam dedim. Almazsan serefsizsin diye de harika bir söz söyledi. O kadar sinirliyim ki....
Eşinizin yaptığı doğru değil evet de şarj aletiyle yaşanmışlık nedir Allah aşkına.Merhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.
Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.
Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.
Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.
O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.
Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.
Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.
Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.
Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda, onun evi bizim üst sokakta. Hazır evi boş diye kafa dinlemeye onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.
Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.
Bence başkalarının neyi nasıl anladığını bu kadar umursamayın . Evet kulak kabartmak iyidir ama siz bulduğunuz durumda kendinizi mutsuz hissediyorsanız bu yeterli . Başkaları sizin hayatınızı yaşamıyor. Ayrıca küfür ettiğini başta yazmalıydinizİnşallah derdim diğerlerince de anlaşılır. Yoksa saçma sapan şekerimi aldı ühü ühü değil mesele.
karısına almazsan şerefsizsin demişTuhaf aslında eşiniz gidip verme dediğiniz halde vermiş yani hiç sizi dinlemiyor sanırım soylediğiniz şeyi duymamış olabilir ne amaçla sonradan gidip vermiş bilemedim buyutulcek birşey yok bidaha yaparsa başka şekilde konuşmak daha mantıklı olurdu
Yani erkekler genelde denileni duymuyor kafaları başka yerde kadınla konuşurken :)) o ana denk gelmiş olabilir
Durum aslında sadece o şarj aleti değil, sizin malınızı rızanız olmadığını bile bile vermesi. Yerinizde olsam o adım atmadan hayatta tavrımı değiştirmem. Geri almanız da çok iyi olmuş, bir daha böyle bir halt yemeye cesaret edemez.Merhaba hanimlar,