Altı üstü şarj aleti, mi?

İyi de amaç üzüm yemek mi yoksa bağcı dövmek mi.
Evden gitmek çözüm değil, istenirsen kuala lumpura git. Problemler kafanın içinde döndükten sonra
Niye ki, çocukların kavgasının arasında bunaldıysam uzaklaşmak neden çözüm olmasın.
Çözüm tam da bu, gider mis gibi uyku çeker kafayı toplarım.

Noktas virgül katılıyorum , gene de şarjla yaşanmıklık kısmında kaldım ben, sahilde oturup gün batımı mı seyretti şarjla elele bxbxb, birlikte okul kırıp içmeye mi gitti?

Şu konunun başına bi anket eklesene. Ne var bunda alti üstü bir sarj aleti diyenleri bi engelleyim gözüm görmesin. Herkes ayı mı ne. Kişisel sınır ihlalleri benim cok sinirimi bozuyor.
Ciddi misin ya hu :))

Malım kıymetlidir zarar görsün istemem. Ama cimri de değilimdir. Fazlasinca da veririm. Ama bu vermek istemediğim birseydi. Esim bile bile benimde tabirimle evet resmen çaldı götürdü. Güven zedeleyen iğrenç bir olay.

Annemin evi boştu. Annem sehirdisindaydi. Evi de üst sokakta. Ben zaten eşimle bu olaydan sonra konuşmadım. Evden gitme sebebim eşime kızmamdan ziyade, benle konuşmayan kocam çocuklarla da ilgilenmediği için bunaldım. E artık devamında da çocuklara bugün ve yarın sabah sen bak, gitmesiydi. Evi terk etmedim yani. Bazen annem evinde değilse kafa dinlemeye gittiğim olur. Sıcak çay, rahat bı sigara içmeye iyi geliyor. Deliksiz uyku uyuyorum. Eşimde bunu bilir. Dert etmez. Esim ara ara yurtdışı görevine gidip bir hafta on gün olmadığı için bana da böyle zamanlar tanıyor. Yakın zamanda da kız arkadaşlarla haftasonu planımız var. Her neyse. Evi hiç terk etmedim çok yazılmış cevap niteliğinde olsun dedim.

Şu konunun başına bi anket eklesene. Ne var bunda alti üstü bir sarj aleti diyenleri bi engelleyim gözüm görmesin. Herkes ayı mı ne. Kişisel sınır ihlalleri benim cok sinirimi bozuyor.

Hepsine sonuna kadar katılıyorum.

Çocuğunuz bakkaldan sakız çalsa 'küçük bir şey önemli değil' mi diyeceksiniz yoksa bunun her koşulda hırsızlık olduğunu mu anlatacaksınız? Bunun ondan farkı var mı? Bir de kadın arıyor ve kadın ararken adam ben aldım bile demiyor. Bence hepsi doğru hamle, ilk adımda ne kadar şiddetli tepki verilirse ikinci adımı atması o kadar zorlaşır. O gece evde kalmaması bilr yanlış değil. Anneyse anne arkadaş, öbürü de baba, bir gece bakıversin KENDİ ÇOCUKLARINA ne var bunda.

Hah hah işte aynen mesele tam olarak bu ya. Ben vermek istemiyorum. Açık açık vermek istemediğimi söyledim ya hu. Gizlice kaçırdı verdi, yakalandı ve özür dilemek yerine saçmaladı iyice sinirlerim bozuldu. Bana kizan adam çocukları da karşısına almış gibi davranınca da eeeeeh başlarım ben böyle ise dedim gittim kafa dinleyeyim o da mecbur baksın çocuklara diye. Ve tabiki ben yoksam çocuklara o bakıyor. Ne yapicak dışarı mi atacak tövbe ya.

Niye ki, çocukların kavgasının arasında bunaldıysam uzaklaşmak neden çözüm olmasın.
Çözüm tam da bu, gider mis gibi uyku çeker kafayı toplarım.
Ben hatunu hırsından şehir dışına çıktı sandım. Meğer az ötedeki eve gitmiş. Ondan tepkiyi fazla buldum.

Bu hikayede çocukları bıraktım kafa dinlemeye gittim deme kısmınıza üzüldüm ;( bazı travmaları tetikledi bende. Çocuklar her şeyi farkediyor unutmayın.

Bir eşyanızın habersiz verilmesi elbette sinir bozucu. Ben de olsam rahatsız olurum maddi karşılığı önemsiz. Çünkü öncesinde hayır demişim. Güven sarsıcı bir şey bu. Ancak kayınvalideden geri almaya , eşle bu hale gelmeye gerek var mıydı bilemiyorum. Kayınvalideniz de verici biriymiş zaten ayıp olmuştur biraz

Bu konuyu tavsiyem çocuklara yansıtmadan çözün.

Ben hiç takılıyorum öyle "anneleri birakip gitmiş" denmesine.ulan ben anneysem o da baba. Tek başıma yapmadım. Anneliği de kutsal görmüyorum. Saçımı da süpürge eden, kendini çocuklarına vakfeden bir anne de değilim. Yavrularimi asla terk etmem, onları cok seviyorum, ilgileniyorum, sohbet ediyorum, ihtiyaçlarini görüyorum, severek oynuyorum. Ama bunaldigimda da ayhh yavrularım sizin için herşeyi yaparım moduna geçmiyorum. Geçmek de istemiyorum. Kendimi yok sayarsam çocuklarımın da beni var sayacagini hiç sanmıyorum. O yüzden o tarz nasıl bıraktın çocuklarını yorumları hiç umurumda da değil. Ele, yola birakmadim. Babasına biraktim.

Sarj aletiyle bag kurmaniz bana psikolojik bir rahatsizlik gibi geldi

Kayınvalidem neyi aldık neyi verdik kısmına takılan biri değil. Haberi de yok tartismadan.

Öyle herşeyden de travma olmaz. İstemiyorum sizi defolup gidiyorum bilmem ne demedim ben. Ben çok yoruldum, sürekli kavga ediyorsunuz. Anneannenize gidip bu gece dinlencem inşallah yarına böyle devam etmezsiniz dedim. Bundan da travma yaşadım diyen sorunu kendinde arasın bı zahmet.

Şarj aletiyle bağ kurulmasına niye bu kadar şaşırdınız anlamadım.
Ben kendimden bir örnek vereyim de az da beni linçleyin kızlar. Sevgilimle tanıştığımız gün numarasını bir şeye yazıp vermişti bana. Ben hala onu saklıyorum mesela. 2 seneyi geçti, hala kutuda duruyor.

Noktas virgül katılıyorum , gene de şarjla yaşanmıklık kısmında kaldım ben, sahilde oturup gün batımı mı seyretti şarjla elele bxbxb, birlikte okul kırıp içmeye mi gitti?
Çantamda kalemle boyandiginda annemlere gittiğim zamandı. Rahmetli babamla sohbet ederken şarj aletini silmiştik. Bir kalemligim olması gerektigi üzerine konuşup gulmustuk. Elli kere yazılmış. Kurmusum ulan işte bı bağ. Herkes de birbirini psikolojik hasta olarak yaftalamaya ne kadar merakliymis görmüş oldum. Babasını çok özleyen hasta bir kızım. Mutlu olun.

Yorumlarda her bu konuda dalga geçildiğinde aklımdan geçen an da o an. O yüzden de evet şarj aletinin o kalem lekesi dünyadaki en kıymetli şeylerden biriydi benim için.

Milletin değerleriyle dalga geçerken biraz daha düşünün.

Evet gün batımında denizi izledik şarj aletiyle.

Ne garipsiniz.
Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim....

Ben de şak şak çok şeyi atabilen biriyim ama lise sınavına girerken aldığım su şişesini aylarca kullandım, bağ kurmuşum
Evet iğrenç.

Ben de şak şak çok şeyi atabilen biriyim ama lise sınavlarına girerken aldığım su şişesini aylarca kullandım, bağ kurmuşum
Evet iğrenç.
Ben eşyalara bağlanıyorum, enerjileri var bence.
Allah'ın cezası zehir yeşili bir montum vardı, ne zaman giyinsem başıma iş geldi. Bu sene attım da kurtuldum mesela.
Fazla değişiklikten de hoşlanmam, güvenli alanımı oluşturuyor bazı eşyalarım.
O yüzden şarj aleti mevzusuna takılmadım.

Valla keşke eşinize nedeniyle anlatsaydınız da adam da anasına vermeseydi o zaman. Herkes kaybediyor bu hayatta birilerini, siz nedenini anlatmayıp şarjla yaşanmışlıklarım var derseniz kusura bakmayın millet güler kimse fal açmıyor burda. Bu kadar dramatik durumlara gark olacağınıza açıklayın, anlatın madem, drama queenliği de bana değil eşinize yapın.

Anlatınca drama Queen olunuyor... B..s.g.

Sonunda banlattınız kadını, kınanız yanınızda mı bari
Ne saçmalıyosun sen kına mına? Gelip de şarj cihazıyla yaşanmışlıklarım vardı o yüzden çocukları da bıraktım anamın evine gittim diye girerse konuya millet tabii ki güler. Adam gibi anlatsın o zaman benim için hatırası olan bişeydi demek zor değil. Canınız sıkılıyo heralde dram aksiyon istiyorsunuz

Olur çocuk kendinde arar. Harika yapmışsınız . Mükemmel örneksiniz. Yazdığınız konuda sizle alakalı en ufak sorun yok.
Umarım mutlu edecek yorumu yapabildim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…