Altı üstü şarj aleti, mi?

Araba işi inanılmaz sinirlerimi bozuyor. Gergin olma sebeplerimden biri de bu. 1100 e kadar birşey bak diyordu şimdi 1700 e kadar kısma tamam durumunda ama bakmiyor ben hep ugrasiyorum. Çok yoruldum eşimin bu hallerinden.
Bana bu gelir-gider kısmında keskin bir ayrı gayrılık mantıksız geliyor. Adamın o tavrı çok çiğ. Ve sizi eş olarak benimsemediğine adım gibi eminim. Evlilik her konuda birlik değil midir? Eş dediğin parası varsa ekler üstüne, kadının konforunu düşünür. Arabayı kendi arar bulur, milletle sizi muhatap etmez, ekspertize sokar, tamamsa sizi alır gider devrini yaparsınız. Adam diye dolanıyor ortalıkta bu. İşine gelmeyince “erkek” olur, kadın işi diye elini sürmez bir şeye. E hadi o zaman bu da erkek işi, göstersin erkekliğini.

olaya şarj aletinin yerine kendimi koyup bakmaya çalıştım ama anlayamadım. Keşke kısa devre yapsaydım dedim şarj makinesi olarak

Eşimle yeni evli olduğumuz, Adet olduğum Bi zaman çikolata almıştım. Yavaş yavaş yiyorum onu. Benim koca hepsini yemiş. Ara ara yok. Eşime kızmıştım halen hatırlar. Çikolata yedim dlye kızdın der zor birşey sanki git al ye yani

Çikalotaya kızan biri olarak, Bende habersiz almasına kızabilirdim. Gerçekten kendinin mi sandı ki?

Oldu olacak boşanın bu arada eşine sinir oldum...

Ben mi abarttım yani. Çok mu zor verme dediğim birşeyi vermemek.
Annene alma dememişsiniz ki. O benim ,ben kullanıyorum verme demişsiniz,eşiniz gidip almaliydı yenisini,annesine vermeliydi. Izin vermemişsiniz sonuçta. Gidip gizli gizli alıp vermek olmamış. Bağ kurma konusuna birşey diyemedim,çok komik geldi bana kusura bakmayın ama. Tabi ki insanlar bazı eşyaları ile bağ kurabilir,ne bileyim araba olur bu ne bileyim kitap olur anlarım ama şarj aleti nedir onu anlamadım. Baģ kurun kurmayın mevzu o değil aslında,sizden habersiz verme dediğiniz halde sizi takmayıp,size ait birşeyi gizlice vermesi konusunda hak veriyorum ben size. Eşim bana yapsa bende kızarım. Üstelik yeni al bile demişsiniz yani, eşyadan bağımsız bence eşiniz hatalı.
Birde anlamadığım annesine kendi telefonunu vermiş,onun şarji yokmuydu,niye sizinkine göz dikti bu adam?

Eksik okumuşsunuz, kadın gayet aramış hatta saatini şarj etmekte sorun yaşamış. Nasıl bir okuma anlama vallahi helal olsun

Eksik okumuşsunuz, kadın gayet aramış hatta saatini şarj etmekte sorun yaşamış. Nasıl bir okuma anlama vallahi helal olsun
Telefonunu şarj etmede sorun yaşamıyorsa saatini şarj etmekte de sorun yaşamaz. O kısım biraz saçma. Diğer şarj aletini de saati şarj etmek için kullanabilirdi.

Evet altı üstü şarj aleti ,yok çantada kalem izi olmuş falan... Anı olan, hatıra olan yaşanmışlık olan şeyler vardır ama şarj aleti ilk 1000 e bile girmez.Ha malım kıymetli iğne ucunu bile kimseye vermem deseniz okey buna kimsenin lafı olmaz.Tek haklı olduğunuz şey eşinizin sizden habersiz vermesi oda basit bir şarj aleti diye onemsememiştir,bu kadar yana yakıla ardına duseceğinizi idrak edememiş işte.Olaylara bu kadar büyük tepkiler vermenizin altında başka sorunlar var gibi bunları bulup çözümleyin .....

Telefonunu şarj etmede sorun yaşamıyorsa saatini şarj etmekte de sorun yaşamaz. O kısım biraz saçma. Diğer şarj aletini de saati şarj etmek için kullanabilirdi.
Benim saatim de her şarj aletiyle dolmuyor, amper (ya da adı her neyse) farkı vardır belki, bence saçma değil, kaldı ki BENİM malım. Kendininkini götürüp verseydi neden kadınınkini alıyor üstelik VERME denildiği halde. Ben duygusal bağ kısmına takılmadım. Bir bekçi düdüğü için okulu ayağa kaldırmışlığım var 'öğrenci, öğretmenin olduğu belli olan bir mala ne hakla dokunur' diyerek. Bu yok sayma meselesi, sarı öküz hikayesi gibi. Bu gün şarj aleti, yarın çocuğun seyrek oynadığı tablet, evde bulundurulan eski yedek telefon... diye uzayıp giderdi bu iş. Vermeyeceksin sarı öküzü ki öbürlerine cesareti olmasın.

Eşinizin yaptığı şey sanki bilerek gibi. Ben de bir şeyi istemiyosam istemiyorumdur. Ortalık telefoncu kaynıyor. Gidip yenisini almak çok mu zor? Yine de uzatmayın derim.

Ay adam çalıp anasına koştur koştur götürmüş. Bir de yağ gibi üste çıkmaya çalışmalar... Okurken içimden sövdüm, kusura bakmayın.

Benim de artık eskiyen ama anısı olduğu için atmaya kıyamadığım şeyler var. Ve biri, atmak ya da vermek istemediğimi kesin bir dille söylememe rağmen gidip başkasına verse bu eşyayı, ben o kişiyi paralarım. Çok itici bir hareket. Anında soğurum.

'Sen annene öyle söyleyince benim sandım', Dediği de bahane bu arada. Zaten öncesinde anısı var, vermek istemiyorum demişsiniz. Akıl edememiş mi orada söylediğiniz cümlenin anlamını.

şoktayım küçük bir meseleyi böyle büyütmenize evi ayıracak kadar tepki koymanıza açıkçası anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…