Altı üstü şarj aleti, mi?

Ben mi abarttım yani. Çok mu zor verme dediğim birşeyi vermemek.
haklısınız, eş de olsa özel eşyayı, sormadan vermemesi lazım ama maalesef erkekler, bazı konularda bizim gibi hassas değil. bunu bilirseniz, rahat edersiniz.

onlar için, o bir sarj. evdeydi ve ihtiyaç halinde verdi. üstelik annesi... yani hayır diyemediği ya da hep mutlu etmeye çalıştığı, hakkı vardır durumu olan anne... yani neden aldın, hatta neden annene verdin, olayına hiç girmeyin... ben çok savaştım tabiri caizse, yemek takımımdan cıkarıp annene evden yemek goturme dıye, onu bıle ıkna edemedım, ki benzer ornekler de cok farklı.

cunku o bır maddı esya, onlar ıcın arabaları cok kıymetlı, onun dısında herseyı, baskasına verebılır, yenısını alabılırız dusuncesı var. kendı maasımla aldıgım ceyızımden, kırılacak tabak ıle verme dıyorum annene yemek.. bakın altını cızıyorum, benım calısan kadın olarak eve yaptıgım yemekten. ustelık annesı yatalak falan degıl. adam, bir de ceyız tabagımı. ne olmus dıyor, alt tarafı tabak. ama kırılsa ve alalım dese, ooo cok masraf da der mesela.

yani küsüp gitmek
konuyu abartmak

inanın, annesine kazandırıyor, annesi magdur, alt tarafı sarj aleti verdi, ne olacak ki yazık kadıncağıza yorumunu yapacak eşiniz ya da bir çok insan. sizi , hem erkek olarak, hem de annelerine aşırı bağlı evlat türünde olan erkek evlat olarak anlamasını beklemeyin.

verilen ürün kenarda köşede yatan, boşta bir ürün değil
konu sahibinin aktif biçimde kullandığı bir ürün.
eşya ile bağ kurmaktan ziyade, kullanmakta olduğu bir eşyanın başka birine verilmesini teklif etmek bile saçma değil mi?

Sizin sanki eliniz biraz sıkı..O yüzden bu kadar takılıyorsunuz.

Evet sürekli kullandığınız bir şey verilmiş fakat

Kayınvalideye gidip onu almay istemek çok itici bu da olgun olmadığınızı gösteriyor.

Yaş ilerledikçe insan böyle konularda biraz rahatlamalı..

Ayrıca annenize giderek küsmeniz de olmamış.

Demek en ufak şeylerde bile böyle abartıyorsunuz..

Biraz gönlünüzün ve gözünüzün bol olması lazım. Vermek de güzeldir bazen görmemek de iyidir..

Annemden saati almazsan serefsizsin demiş eşi Ulasimiz sanırım ondan almış konu sahbi

Çok zor bir insansınız, Allah eşinize sabır versin. Ne olacak yani şarj aletini vermiş, sizin olmada tamamda zaten var. Eşiniz size sorduğunda bir tane yeni alıp al bunu annene ver deseydiniz yada. Malum eskisi ile yaşanmışlığınız var ya

Cins olan herif mi kadın mı çok emin olamadım

nıye durmuyorlar dıye annenize giderek cocuklarıda cezaLandırdınız ki
Onların sucu ne

Ben sevgilimle ilk tanıştığımız günden tahmin bile edemeyeceğiniz bir eşyayı saklıyorum. Asla da kimse atamaz, attırmam ya da birine vermem.
Şarj aleti veya çay kaşığı fark etmez. Benim olan benimdir, kimseye izinsiz verilemez.
Pırlanta kolye olsa hiç böyle denmezdi ama.
Bu arada Monoceto, K kerkenes haklı.
Çoğu konunda aynısını yapıyorsun. Bence karar ver, sorun var mı yok mu.

Yani eşinizin yaptığı yanlış ama sonucta vermiş niye bu kadar uzattiniz kayinvalidenizin yerinde olsam saçma bulur ve kirlirdim kaldı ki çok verici biri demişsiniz. Oğlum bana şarj aleti getiriyor gelin olay çıkarıp aliyor bana da yeni şarj aleti aliyorlar. Verdikleri telefonu da şarj aleti ile birlikte atardım ki huzurunuz daha fazla kaçmasın diye ses çıkarmadı muhtemelen. Eşinizin yaptığı bir ayıp olmuş sizin ki almakla iki ayıp yapmışsınız birde sizin hiç hatanız yok gibi başka eve gecmissiniz. Çok ufak olayları çok büyütüyorsunuz gibi geldi

Papatyacım demek ki mesele anneler, şarj vs değil karı kocanın arası iyi değil. İnatlaşma var.
Çok da allı pullu bir evlilik değil demek ki..
Evet yani konu sahibi aslında şarj aletini esirgememiş yenisini alsa sorun kalmayacak ben bu tavrı çok gıcık buldum . Dinlemiyor konu sahibini esi ve bir üstünlük kuruyor. Daha sonra tepki alınca hakarete vardiriyoe

eşimin tek başına aldığı kararları düşünüyorum...düşünüyorum...
ve tükenmez kalem olmuş eski şarjını sahiplenen konu sahibini kutluyorum.
benden bir cacık olmaz.
sınırlarımı çizemediğim için kendime kızıyorum cidden.

telefonu vermek istemeyebilirsin bak onu anlarım ama şarj aleti o kadar saçma geliyor ki kulağa.
bu benim kararım diye savunulacak bir şey göremiyorum

ben de hem sabunluğu hem diş fırçalığı kırılan seramik banyo takımının çöp kovasını anneme vermiştim yazlığa götürsün diye onun diğer parçalara ihtiyacı yoktu ben de yenilemek istiyordum. eşim de bana hiç söylemedin demişti.
seramik tek başına bir çöp kovası yahu..

Kaldı ki şarj aleti yedekli de olabilecek bir eşya. Birden bozuluyor, her yerde orjinal şarj aleti bulunmuyor anca avmye falan gideceksin. İki dk aşağı inip bakkaldan alınabilecek bi şey değil yani.

Bir de bana burada her seyi abartiyorum diye drama queen derler Neyse konuya gelirsek esinizin lafinizi dinlemeyip annesine vermesi ne kadar ayipsa sizin bu sebeple evi terk etmeniz de o kadar ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…