- 24 Mart 2012
- 17.226
- 3.623
- 41
haklısınız, eş de olsa özel eşyayı, sormadan vermemesi lazım ama maalesef erkekler, bazı konularda bizim gibi hassas değil. bunu bilirseniz, rahat edersiniz.Ben mi abarttım yani. Çok mu zor verme dediğim birşeyi vermemek.
verilen ürün kenarda köşede yatan, boşta bir ürün değilBen maddeci bir insan olduğunuzu düşünmüyorum. maddeci olsanız yenisini alalım demek yerine, eskisini ver yenisini bana al derdiniz. insanın kıymet verdiği, duygu aktardığı eşyalar olabilir. bunun kablo ya da oyuncak ayı olması ve ya tektaş olması sizi bağlar. neden kabloyla duygusal bağ kurdunuz da denilemez çünkü bu sizin hisleriniz ve sizin bileceğiniz iş. istemediğiniz halde ısrarla annesine vermiş olması sinir bozucu, üstüne bir de kurnazca sen bana verdim demiştin diyor ki zaten biliyor ona vermediğinizi. benim ne istediğimi önemsemeden eşyamı eşim verirse ben de çok sinirlenirim.
Kendi annesine yalan söyleyerek vermemişEşinin inatla yaptığı şey aşırı itici ya. Bilerek yapılmış gibi. Sanki onun annesine özellikle şarj aletini vermemişsin gibi gidip inatla vermiş.
Sonunu okumadımkarısına almazsan şerefsizsin demiş
Ya çok yanlış davranışlar işte verme dediği halde vermesi bu tepkiler. Dediğim gibi kafaya az taktıkları için her konuyu bosveriyorlar önem vermiyorlar.karısına almazsan şerefsizsin demiş
Annemden saati almazsan serefsizsin demiş eşi Ulasimiz sanırım ondan almış konu sahbiSizin sanki eliniz biraz sıkı..O yüzden bu kadar takılıyorsunuz.
Evet sürekli kullandığınız bir şey verilmiş fakat
Kayınvalideye gidip onu almay istemek çok itici bu da olgun olmadığınızı gösteriyor.
Yaş ilerledikçe insan böyle konularda biraz rahatlamalı..
Ayrıca annenize giderek küsmeniz de olmamış.
Demek en ufak şeylerde bile böyle abartıyorsunuz..
Biraz gönlünüzün ve gözünüzün bol olması lazım. Vermek de güzeldir bazen görmemek de iyidir..
Çok zor bir insansınız, Allah eşinize sabır versin. Ne olacak yani şarj aletini vermiş, sizin olmada tamamda zaten var. Eşiniz size sorduğunda bir tane yeni alıp al bunu annene ver deseydiniz yada. Malum eskisi ile yaşanmışlığınız var yaMerhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.
Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.
Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.
Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.
O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.
Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.
Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.
Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.
Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda, onun evi bizim üst sokakta. Hazır evi boş diye kafa dinlemeye onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.
Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.
Cins olan herif mi kadın mı çok emin olamadımMerhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.
Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.
Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.
Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.
O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.
Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.
Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.
Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.
Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda, onun evi bizim üst sokakta. Hazır evi boş diye kafa dinlemeye onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.
Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.
Papatyacım demek ki mesele anneler, şarj vs değil karı kocanın arası iyi değil. İnatlaşma var.Annemden saati almazsan serefsizsin demiş eşi Ulasimiz sanırım ondan almış konu sahbi
Yine de kendi meselelerini ailelere yansıtmamaları lazım. Kendileri çözer belki ama aileler unutmaz.Annemden saati almazsan serefsizsin demiş eşi Ulasimiz sanırım ondan almış konu sahbi
Evet yani konu sahibi aslında şarj aletini esirgememiş yenisini alsa sorun kalmayacak ben bu tavrı çok gıcık buldum . Dinlemiyor konu sahibini esi ve bir üstünlük kuruyor. Daha sonra tepki alınca hakarete vardiriyoePapatyacım demek ki mesele anneler, şarj vs değil karı kocanın arası iyi değil. İnatlaşma var.
Çok da allı pullu bir evlilik değil demek ki..
Kaldı ki şarj aleti yedekli de olabilecek bir eşya. Birden bozuluyor, her yerde orjinal şarj aleti bulunmuyor anca avmye falan gideceksin. İki dk aşağı inip bakkaldan alınabilecek bi şey değil yani.şimdi burada üyeler alt tarafı şarj aleti, ne var falan demişler de
senin şarj aletiyle kurduğun manevi bağdan bağımsız konuşuyorum
arkadaşlar iyi misiniz siz? konu sahibi söz konusu şarj aletini kullanıyormuş.
maddecilik falan demişsiniz de kadının hali hazırda kullanmakta olduğu bir eşya bu. öyle köşede yatan bir ürün değil
kadın diyor ki şarj aleti artık bende olmadığı için saatimi şarj edemiyorum saatimi kullanmamaya başladım diyor
birisinin aktif kullanmakta olduğu ve işini gördüğü bir eşyayı başka birine vermek akıl alır gibi değil
ha konu sahibi kullanmıyor olsa yorumum başka olurdu da kadın kullanıyor
Bi nevi çalmışÇok ayıp ya birde küfür falan etmiş gerçekten hem suçlu hem güçlü hareketlere bak. Baskalarinin malını hem izinsiz alıp hemde birde yaptığı hareketlere bak . Asla haklı bir yanı yok .