Altı üstü şarj aleti, mi?

Duygusal bağ kablonun kıvrımına olacak değildi her halde, elbet bir anı olacak, öküz altında buzağı arayan tiplerdiniz bunu mu anlamadınız. bence canı sıkılan sizlerdiniz, neşeniz yerine gelmiştir artık

Zemheri kusura bakma kabloyla yaşanmışlıklarım vardı demek komik bi söylemdir, bunu söylemenin başka yolları vardı, seçmedi komik oldu, o da benim suçum değil, kabloyla ne yaşadığını bilemem, arabeskinle seni baş başa bırakıyorum, hürmetler

Yaşanmışlık kısmını 3 kere okudum anlamak için(!) sonrasını zaten tamamlamaya bile gerek yok ben 50 TL ye alacağım bir şey için asla bu kadar tribe girmezdim. Siz birde üşenmeyip burada başlık açmışsınız çok çocukça geldi bana en son böyle bir olayı çocukken yaşamıştım Allah selamet versin size ajsjjd

Her maddeyle bağ kuracak bir hastalığım yok ama bazı özel eşyalara karşı olabiliyor. Herkesin vardır bence böyle sevdiği esyasi
Şarj aletine ben de kızıyorum , eşim karıştırmış üstündeki lekeden tanıdım hemen değiş tokuş ettik geri. Ama annesine verseydi belki tepki vermeyebilirdim bilemiyorum. Belki mecbur kalmıştır ya da annenize yalan söylemiş gibi olduğunuza bozulmuştur.

Yaşanmışlıklarım vardı demekle hatırası vardı demek aynı şey zaten.

Sabahtan beri bu konuya yazıyorlar bakayım neymiş şu şarj aleti meselesi dedim. Konuyu okuyunca ne saçma dertler var dedimalt üstü bir şarj aleti. Fırlatır atarızbuna özel bağ kurmak çok saçma. Bunun için evi bırakıp kafayı toplamaya ananın evine gitmek daha bir saçma kocanın hatası senin eşyanı senden izinsiz vermesi. Sanırım o da bu kadar bağı anlamamış ve kıl kapmış ki vereyim bakayım neler olacak düşünmüş. Ve görmüş.
O zaman benim de çok alınmam lazım.Benim de hızlı şarj aletim var. Kocamın teli ise nenemin devrinden kalma hep takılırım bana senin gibi zengin miyim böyle şarj aletim olsun der demek mühim mesele imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…