Merhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.
Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.
Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.
Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.
O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.
Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.
Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.
Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.
Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.
Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.