- 24 Mart 2012
- 17.213
- 3.623
- 41
haklısınız, eş de olsa özel eşyayı, sormadan vermemesi lazım ama maalesef erkekler, bazı konularda bizim gibi hassas değil. bunu bilirseniz, rahat edersiniz.Ben mi abarttım yani. Çok mu zor verme dediğim birşeyi vermemek.
onlar için, o bir sarj. evdeydi ve ihtiyaç halinde verdi. üstelik annesi... yani hayır diyemediği ya da hep mutlu etmeye çalıştığı, hakkı vardır durumu olan anne... yani neden aldın, hatta neden annene verdin, olayına hiç girmeyin... ben çok savaştım tabiri caizse, yemek takımımdan cıkarıp annene evden yemek goturme dıye, onu bıle ıkna edemedım, ki benzer ornekler de cok farklı.
cunku o bır maddı esya, onlar ıcın arabaları cok kıymetlı, onun dısında herseyı, baskasına verebılır, yenısını alabılırız dusuncesı var. kendı maasımla aldıgım ceyızımden, kırılacak tabak ıle verme dıyorum annene yemek.. bakın altını cızıyorum, benım calısan kadın olarak eve yaptıgım yemekten. ustelık annesı yatalak falan degıl. adam, bir de ceyız tabagımı. ne olmus dıyor, alt tarafı tabak. ama kırılsa ve alalım dese, ooo cok masraf da der mesela.
yani küsüp gitmek
konuyu abartmak
inanın, annesine kazandırıyor, annesi magdur, alt tarafı sarj aleti verdi, ne olacak ki yazık kadıncağıza yorumunu yapacak eşiniz ya da bir çok insan. sizi , hem erkek olarak, hem de annelerine aşırı bağlı evlat türünde olan erkek evlat olarak anlamasını beklemeyin.