Altı üstü şarj aleti, mi?

Çok haklı olabilirsin var ya. Cidden karşımda eş yok benim. Çok şükür çoğu konuda toparladı kendini. Büyük oğlanı her haftasonu götürüyor kursa. Hafta içi bir günde maça gidiyorlar sahaya. Yemekleri de uzun zamandır birlikte yapıyoruz. Çamaşıra da yardım ediyor. Ev toplamaya da Ama evde ikisi küçük üç çocuk olunca sürekli iş oluyor. Bir de çocuklar birbirlerini sürekli şikayet halinde bu ara. Buna da bir çözüm bulmam lazım ama derdine ben düşüyorum. Araba işi inanılmaz sinirlerimi bozuyor. Gergin olma sebeplerimden biri de bu. 1100 e kadar birşey bak diyordu şimdi 1700 e kadar kısma tamam durumunda ama bakmiyor ben hep ugrasiyorum. Çok yoruldum eşimin bu hallerinden. Bu son olay artık iyice tuz biber oldu. Olay ve eşimin tavrı..

Şarj aletiyle nasıl bir duygusal ilişkiye girdin yahu

Burda arkafaşlar bir şarj aleti ne abartmışsınız demişler ama olay şarj aleti değil 12 yıllık eşinin daha önce konuştup anlaştıkları bir malı kendisinden izinsiz ve saklayarak başka birisine verme olayı bu güven kırıcı bir olay bence benden gizli başka neler vermiş olabilir hemde ortak bir malı diye düşündürür insana burda hanımefendinin takıldığı bu diye düşünüyorum.

Adamlar üşenmemiş bulmuş, bizde kullanalım demi
K kerkenes baya detaylı bir yazı yazmış üye hakkında, konu sadece şarj değilmiş bir dünya sorun varmış... K kerkenes her konunun sonunda kocama kurban olun moduna giriyorsun demiş gerçekten de kerkenesin mesajına ;" ama kocam düzeldi.." minvalinde cevap vermiş. Boşuna kendimizi yordugumuzla kalacağımız bir konu daha

O zaman bütün KK ailesi duysun bu üyeye internetimi helal etmiyorum

Her insanın bazen sevdiği bir eşya veya farklı bi takıntısı olabilir. İnsanız sonuçta konuşabiliyoruz söylüyoruz bunu dile getirip söyledikten sonra gizlice alıp vermek nedir? Saygısızlık yapmış eşiniz burda biraz. Yani şurda siz bi bilezik alıp verdi deseniz herkes size hak verirdi şarj aleti diyince herkes biraz yadırgamış ama insanların değer verdiği şeyler üzerine büyük, küçük, pahalı, ucuz tanımlaması yapılamaz. Ama iş anneye gitmeye kadar gelmemeliydi bence rahatsız olduğunuzu bidaha olmaması gerektiğini belirtip konuyu kapatabilirdiniz. Uzatmayın dönün eve çocukların da düzeni şaşmasın

Ha bire bunun bişeylerini niye başkalarına dağıtıyor kocası, hayır kurumu mu bu adam

Değer verilen eşya olur tabiki. Ama bir şarj için de insan evini terk eder mi

İyi de böyle bir huyu olmadığına göre sizce neden küçücük bir şeyi size inat eder gibi annesine versin ki? Bana açıklaması saçma gelmedi. Sonradan üzülüp fikir değiştirdiğnizi o yüzden onun saydığınızı düşünmüş olabilir. Tersi olsa da gerçekten altı üstü bir sarj aleti. Evi terk edecek kadar dramatize ederek nasıl bir arada 12 yıl geçirdiniz ilginç gerçekten.

Benim için hırsızlıktır ve hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Eşim dahi olsa bana ait olan bir şeyi izinsiz ev dışına çıkaramaz, hele de ben uyarmışsam. Madem alt tarafı şarj aleti, o zaman kendisi annesine alsaydı bir tane. Her eşyaya bağlanıyorsanız evet bu sizin açınızdan problem ama hayatımızda anlamı olan bazı şeyler olabilir. Çok sevdiğim bir terliğim vardı, deprem sonrası eşyaları almaya gidince babam bir tekini getirmişti sadece.Ve ben o bir teki hala saklıyorum çünkü gerçekten çok severek aldım. Bir gün atmak istersem bunu yalnızca ben yapabilirim, başkası değil.

Konu başrol şarj aleti olduğu için saçma evet ama eşin kadın istemediği halde alıp götürmesi de ayrı bir öküzlük. İnsan annesine bir şarj aleti almaktan aciz de değildir herhalde. Ama siz çoluğu çocuğu evde bırakıp trip attıysanız bunun tek sebebi şarj aleti konusu da değildir bence. Birikmiş, taşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…