- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Sıvı tatlı denedin mi. Sıcak cikolata ile sut soğuk ya da sıcak. Arada Mocha ile değiştir. Öyle öyle ben çikolata bağımlılığından kurtuldum.Bendede olmuyor tatlıya aşırı düşkünlüğüm var özellikle aburcubura ve gözüm dönüyor resmen yerken
Hmm buda güzel bir fikir H honey bunchSıvı tatlı denedin mi. Sıcak cikolata ile sut soğuk ya da sıcak. Arada Mocha ile değiştir. Öyle öyle ben çikolata bağımlılığından kurtuldum.
Laptopa geçeyim de yukleyeyim. Kocamı istireemmm:))
Bir de sutlu salepli tarcinli Turk kahvesi denedim . Bir zamanlar hosuma gitmisti ama artik gitmiyor H honey bunch
Bugun bizim leslie ile baslasana. Ilk sayfada . 15 dk... Bir de motivasyon videosu var.A AklinYolu1 bu arada sen ramazanda nasil kilo verdin menülerine bak dedin ya düşündüm de ben o zaman yine aynı şeyleri yiyordum ama spor kısmı farklıydı. Gün aşırı leslie 3 mil yapıyordum. Şuan slim in 6'ya geçtim ve hergün yapiyorum, oyüzden durmuş olabilir diye düşündüm. Pazartesiye kadar spor yapmadan bekleyip sonra tekrar gün aşırı leslie yapmaya başlarım, birde böyle deneyem bakalım..
Yurruuu ulannn pokunu cikardin.Avratlıkta sana çok yakıştıı
Çok seviyorum bu programı yaa
Ben Cem Yilmaz i komik bulmayanlardanim :)) Ata Demirer , Tolga Cevik ve bazen Sahan i daha komik buluyorum.Çok seviyorum bu programı yaa
Ama komedi dükkanı olduğu zamanlarda salih kanyon varken çok daha eğlenceliydi.
Ay ay ben de gözlerim yaşlı serum takmıştım.