ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar günaydın.Dunu guzel kapattım Akşamdan sonra yemedim.Aburcuburu abartmadım.
13 temmuz 2018
Bir büyük neskafe 5 minik lokum.Bir kucuk tabak kavrulmuş biber bol yogurtlu.iki küçücük dilim kepekli ekmek. Akşam fırında patates köfte bir tabak ,bir kaşık da pilav alırım tabagima.Yaninda yogurt.Aksama bitki çayı minik lokumlu.Kesmezse ballı tarcinli süt.Su da içmeye calisacam.Zencefilli tarcin karanfil cubuklu .Az da limon sıkıyorum iki gundur.Cok limonlu icmem icin burnumu sıkıp bir dikiste icmem gerek.Bazen yapabilirim ama hergun bol limonlu yapamam.Gobek hareketleri az birsey yaparim.
Muttapa7555 Muttapa7555
Cok iyi gidiyorsun bu hafta. :KK19:

:KK70::KK70:

Benimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.
Ya tartı bozuldu ya da benim ayarlarda bir sorun var :KK70:

Muttapa7555 Muttapa7555 n'ooldu canım elbisene, bir sorun mu var?
Elbisemi bir aldım kirli sanki kullanılmış gibi geri götürdüm kavga kıyamet bir de beni suçladı manyak sen bile bile aldın diye millet çok ilginç yahu ben niye kirli elbise alayım. Kuru temizlemeye gitti bakalım düzelecek mi

Ayy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.:KK70:

Tadilattan kirli gelmis, sorumluluk kabul etmemisler, kuru temizleyiciye gondermisler. Fatma da sikayeti dusunuyordu.
Sen bilgileri ver ben dışardayım alışverişte. Akşama dönem eve gelirim yine koca kızıyor :)))

Kızlar giremediğimin farkındayım.dünkü menümü yazayım.12.07.2018
Sabah yok
Ögle soslu tavuk yanında cok az pilav yedim.
Ara dayanamadım ve sekersiz 21i bozdugum için gecenlerde 1dilim trimisu yedim yanında cay içtim
Aksam ıspanak yesim yanında yogurtla ve seftali

Elbisemi bir aldım kirli sanki kullanılmış gibi geri götürdüm kavga kıyamet bir de beni suçladı manyak sen bile bile aldın diye millet çok ilginç yahu ben niye kirli elbise alayım. Kuru temizlemeye gitti bakalım düzelecek mi
Ortalık beyni olmayan insanlarla dolu..
Hee hee ben gece karanlıkta aldım bunu diyeydin:sopa: tam dayaklıklar yaa:sinirli:

Eskiden bildirim gelirdi senden sonra mesaj yazıldı diye artık o gelmiyo neden acaba :KK43:
Ben cok savsakladım cikolata yiyip duruyorum regl ken hormonlarım aşırı tuhaf calısıyor
Help me :KK43:

Tarçınlı süüt
Bitter çikolataa
Madem yiyorsun %80 bitter al daha az zararlı, süte ve elmaya tarçın atarak ye çok iyi geliyor tatlı krizine canım.

Kesin bilgi yayalim:))

Madem yiyorsun:KK66:)

Bunlar ben de hiç yaramadı. Yedikce daha çok yedim. Bitter demedim affetmedim:))
Tatlı severler için evet yaramayabilir.
Ben hem tatlı sevmediğim için, hemde sütlü çikolata yiyemediğim için ( çok şekerli geliyor) bitter yetiyor bana. 2 küçük kare kesiyor hemen. Fazlasını yiyemem.

Tatlı severler için evet yaramayabilir.
Ben hem tatlı sevmediğim için, hemde sütlü çikolata yiyemediğim için ( çok şekerli geliyor) bitter yetiyor bana. 2 küçük kare kesiyor hemen. Fazlasını yiyemem.
Ben o çikolataya başladığım zaman o paket biter. Ben çareyi sıvı tatlılarda buldum.

Çarşaf giyip geleydim bak onu düşünemedim :KK53:
Laptopa geçeyim de yukleyeyim. Kocamı istireemmm:))

X