- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Sıkma canını rahat bırak biraz beynini... takılıp kalmasın. Birde şey varmış vücut bi kiloda belli bir süre kalırsa kodlayıp o kiloda kalmak için uğraşırmış ben 65 de 2 yada 3 yıl kaldım ve zayıflama da 75 den 65 e düşünde 1 yıl direnç gösterdi. Şimdi de 60 da takılıp kaldım sanırımYaa squat hareketleri vardı, benimde bacaklarım çok kalın, kalçadan da gitmiyor bir türlü, bununda before-after fotolarını görünce heveslendim. 1 ayda acayip incelmişlerdi. Yalnız spor yaparken eşime de dedim videodaki kadının kolları kaslı gözüküyordu, bende kaslanmam umarım böyle, diye. Tartıda da gittiği yok, motivasyonum yerle birdi kaç gündür
Iyi de o sarkmalar baska turlu nasil toparlanacak. Kasa donusmesi gerek. Leslie ye gec. Onun bi zarari yok.Amann kaslanmak istemiyorum ben, vücudumdaki doğum sonrası oluşan sarkmaları toparlamaya çalışıyorum.
Kadından şüphelenmiştim zaten :)))
Sporumu değiştiriyorum hemen..
Yengecte cok kotu bir gunes tutulmasi varmis, etkilenen burclar yengec.Teşekkür ederim canım evet kızçem annesi hibi bir yengeç
Pastaları gömdüm valla çok yoruldum canlarım ikramlıkları kendim yaptım
Bugün menu bildirimi Muttapa7555
Sabah
1 hurma
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 5 ten sonra yediklerim
5 6 çiğ köfte
Marul roka salatalık
2 havuçlu truf
1küçük dilim pasta
Kabağı bilmem de bi adam dövsem atarım :))
Kızlar ben yamuna korse sipariş ettim.Az yemeyi de sağlar hem.Yazin klimalı evde kışına günlük kullanırım.Bel de inceltiyormuş.Denemezsem içinde kalacaktı ne zamandır aklımda.