- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Cok iyi gidiyorsun bu hafta.Kızlar günaydın.Dunu guzel kapattım Akşamdan sonra yemedim.Aburcuburu abartmadım.
13 temmuz 2018
Bir büyük neskafe 5 minik lokum.Bir kucuk tabak kavrulmuş biber bol yogurtlu.iki küçücük dilim kepekli ekmek. Akşam fırında patates köfte bir tabak ,bir kaşık da pilav alırım tabagima.Yaninda yogurt.Aksama bitki çayı minik lokumlu.Kesmezse ballı tarcinli süt.Su da içmeye calisacam.Zencefilli tarcin karanfil cubuklu .Az da limon sıkıyorum iki gundur.Cok limonlu icmem icin burnumu sıkıp bir dikiste icmem gerek.Bazen yapabilirim ama hergun bol limonlu yapamam.Gobek hareketleri az birsey yaparim.
Muttapa7555
Mapusluk zor insan temiz atlet çamaşır getirirdi:))) iyiyiz sen nasılsın hoş bulduk
He Ya bıraktılar bizi orda:)Mapusluk zor insan temiz atlet çamaşır getirirdi:))) iyiyiz sen nasılsın hoş bulduk
Elbisemi bir aldım kirli sanki kullanılmış gibi geri götürdüm kavga kıyamet bir de beni suçladı manyak sen bile bile aldın diye millet çok ilginç yahu ben niye kirli elbise alayım. Kuru temizlemeye gitti bakalım düzelecek miBenimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.
Ya tartı bozuldu ya da benim ayarlarda bir sorun var
Muttapa7555 n'ooldu canım elbisene, bir sorun mu var?
Sen bilgileri ver ben dışardayım alışverişte. Akşama dönem eve gelirim yine koca kızıyor :)))Ayy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.
Tadilattan kirli gelmis, sorumluluk kabul etmemisler, kuru temizleyiciye gondermisler. Fatma da sikayeti dusunuyordu.
Ay benden duymuş olmayın ama komşu kızı Hasibe 10 kilo vermiş ama liposuction yapmış diyooolarrr :)Sen bilgileri ver ben dışardayım alışverişte. Akşama dönem eve gelirim yine koca kızıyor :)))
Ben geldim de almadılar içeriMapusluk zor insan temiz atlet çamaşır getirirdi:))) iyiyiz sen nasılsın hoş bulduk
Ortalık beyni olmayan insanlarla dolu..Elbisemi bir aldım kirli sanki kullanılmış gibi geri götürdüm kavga kıyamet bir de beni suçladı manyak sen bile bile aldın diye millet çok ilginç yahu ben niye kirli elbise alayım. Kuru temizlemeye gitti bakalım düzelecek mi
Biz ondan alıyoz tüm önemli dedikodulari pardon bilgileriSen bilgileri ver ben dışardayım alışverişte. Akşama dönem eve gelirim yine koca kızıyor :)))
Eskiden bildirim gelirdi senden sonra mesaj yazıldı diye artık o gelmiyo neden acaba
Ben cok savsakladım cikolata yiyip duruyorum regl ken hormonlarım aşırı tuhaf calısıyor
Help me
Şener Şen'in Kemal sunali çarşaflı börekler kaçırması komikti:))Ben geldim de almadılar içeri
Kesin bilgi yayalim:))Biz ondan alıyoz tüm önemli dedikodulari pardon bilgileri
Madem yiyorsunTarçınlı süüt
Bitter çikolataa
Madem yiyorsun %80 bitter al daha az zararlı, süte ve elmaya tarçın atarak ye çok iyi geliyor tatlı krizine canım.
Tatlı severler için evet yaramayabilir.Kesin bilgi yayalim:))
Madem yiyorsun)
Bunlar ben de hiç yaramadı. Yedikce daha çok yedim. Bitter demedim affetmedim:))
Çarşaf giyip geleydim bak onu düşünemedimŞener Şen'in Kemal sunali çarşaflı börekler kaçırması komikti:))
Tarcınlı süt midemi bulandırıyor icemiyorum bitterede elim gitmiyor tatlı ne bulsam yiyecek gibi oluyorum meyvede kesmiyorTarçınlı süüt
Bitter çikolataa
Madem yiyorsun %80 bitter al daha az zararlı, süte ve elmaya tarçın atarak ye çok iyi geliyor tatlı krizine canım.
Kesin bilgi yayalim:))
Madem yiyorsun)
Bunlar ben de hiç yaramadı. Yedikce daha çok yedim. Bitter demedim affetmedim:))
Ben o çikolataya başladığım zaman o paket biter. Ben çareyi sıvı tatlılarda buldum.Tatlı severler için evet yaramayabilir.
Ben hem tatlı sevmediğim için, hemde sütlü çikolata yiyemediğim için ( çok şekerli geliyor) bitter yetiyor bana. 2 küçük kare kesiyor hemen. Fazlasını yiyemem.
Laptopa geçeyim de yukleyeyim. Kocamı istireemmm:))Çarşaf giyip geleydim bak onu düşünemedim