ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba arkadaşlar. Bugün yine ev bakmaya gittik. Cok yoruldum yaa. Ustune bir de internet paketim bitti, yenilenmesine de bir haftadan fazla var Eşimin telini kaptim şimdilik. Menümu yazıp kacacagim.

Herkese günaydın iyi pazarlar.Ben bugün ev temizliği yapicam .sabah 35 dakika yürüyüş 5 km hız ile şimdi güzel bir kahvaltı yapicam .Bu arada yarın pazartesi bugün protein diyeti sonlandiricam.Ben bir haftada bu diyet ile çok az kaçamak ile bir buçuk kilo vermiş oluyorum.Yani bir buçuk, iki kilo gidiyor.Spor ile beraber.69.6 ile başladım.Su anda 68.3 yarın muhtemelen.68.1 falan olurum .Tabi Çarşamba ne kadar olur bilmiyorum.Arada uğrarım işte .

Ne kadar sürede 74 kilodan 61 kiloya düştünüz.Benim baslangic kilomda 74 bir buçuk ayda sporla 68 olabildim.
Doğumdan sonra 74 tüm 2 ay da 66 kiloya düştüm sonra bi kaç ay böyle kaldım sonra 67.5 ile yeniden başladım 1 Kasım da şimdi 61 kiloyum
Bir anda 74 ten 61 e düşmedim yani

Selam kızlar
Dünkü menümü yazayım biliyorum kupa hakkım yok ama alışkanlık haline gelsin istiyorum
Dün
Sabah uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz melemen
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Azıcık tahin pekmez
Çay

Mevlitteydim avuç içi kadar pide ve ayran

Akşam (doğum günü partisi)
1dilim ıspanaklı börek
3mercimek köftesi
3çatal pasta
Çay

Bol bol su içildi

Bugünün menüsü
Kahvaltı
4-5çatal patates kızartması
Zeytin peynir
Tahin pekmez (bu ara çok canım istiyor )
1dilim ekmek
Çay

Sade kahve
İncecik bir dilim chess kek

Akşam
1tabak Bamya
salata
Yeşil çay
Bol bol su içildi

Doğumdan sonra 74 tüm 2 ay da 66 kiloya düştüm sonra bi kaç ay böyle kaldım sonra 67.5 ile yeniden başladım 1 Kasım da şimdi 61 kiloyum
Bir anda 74 ten 61 e düşmedim yani
Canım emziriyor Muş’un bebeğin ne kadarlık bi de neler yapıyorsun çok soru sordum ama

Slm kızlar annemleri yolcu ettim bu akşam yarın daha sağlıklı menü ile buradayım inşallah
menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Tel ve eski kaşar
Domates salatalık
3 ısırık poğaça
Bir haşlanmış yumurta
Akşam 15:00
Bir magnolia ( son tatlı oldu inşallah)
Mevsim salata
Bir kepekli grisini

Canım emziriyor Muş’un bebeğin ne kadarlık bi de neler yapıyorsun çok soru sordum ama
Evet canım emziriyorum 14 aylık bebeğim
2.5-3 aylıkken diyete başladım 74 kiloydum 2 ayda 66 kiloya düştüm motivasyonum tam olmadığı için yarım bıraktım ara verdim uzun süre
67.5 ile yeniden başladım 1 Kasım’da
Neler yaptığıma gelirsem şu 10 günü saymazsak gayet sağlıklı besleniyordum
Günde iki ana öğün bir ara öğün olarak besleniyorum akşam yemeğim en geç 16 da bitmiş oluyor genelde 15 gibi yiyorum
Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin sende emziriyorsun sanırım

Ay ben şuan ki kıloma sukrediyorum.Valla yürüyen bir top gibiydim.87 ile doğuma girdim .Hamilelik şekerim vardı.İste çocuk su falan desek 82 .12 kiloda kendim hareket dikkatli yemek falan gitti.Sonra işte 74 te takıldım.Simdi de 68 bir daha çocuk yapmaya korktum valla oğlum 10 yaşında hala korkuyorum . O çok istiyor kardeş. Migren tedavim bitince seneye düşünüyoruz ,insalllah.Yasimda ilerliyor 38 Azda değil gerçi göstermiyormusum oyle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…