ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet camım emziriyorum benim kızım 3,5 aylık ... sende diyete başladığında 3 filanmış heralde bebeğin sütünde azalma oldu mu ya ben korkuyorum acaba sütüm azalır mı diye... bi de o 2 ay gibi bi sürede neler yaptın neler yedin anlatırsan çok sevinirim canım inşallah istediğin kiloya inersin... bende şu anne 72 kiloyum 10 Mart’ta düğünümüz var acaba 65 kilo olur muyum

Canım bende hamileliği düşünmeye başlayacağım için 75 kilodan 60 a düştüm 3 ayda sonra hamile kaldım 82,5 la Doğuma girdim Doğumdan 1 hafta sonra 69 olmuştum ama tabiki gece yemeleri filan derken bi baktım 74 olmuşum şimdi de 10 gündür dikkat ediyorum yediklerime... ayrıca benimde 2 kızın arası 11 sene biraz rahatlığa alışınca zorluyor ama alışıyorsun sonra

I IRMAKK70 bugün menüm erken yazicam çok telaşım olur yazamam .Eşim izne gelicek yemek hazırlığı birde 9 gibi bugünlük mecburi akşam yemeği yiycez..Saba: iki galete haşlanmış tavuk göğsü küçük kase .Ayrıca şekersiz neskafe ve türk kahvesi.Oglen:yarım yağlı süt ile bir kase mısır gevreği ve tarçınlı Trabzon hurması.Aksam:fırında köfte patates küçük birer tabak yerim ,mercimek çorbası havuçlu,bol salata ve turşu ekmeksiz tabiki

Ben tartıda fazla çıkıyorum maalesef.Regli zamanım yaklaşıyor.68.6.cikiyorum.Bezen düşüyor.Dengeler bozuldu.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.
Canım regli zamanları normaldir. Benim de cuma gün olmam gerekiyordu daha olmadım. Dikkat etmeme rağmen sadece 100 gr vermişim geçen haftaya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…