Evet camım emziriyorum benim kızım 3,5 aylık ... sende diyete başladığında 3 filanmış heralde bebeğin sütünde azalma oldu mu ya ben korkuyorum acaba sütüm azalır mı diye... bi de o 2 ay gibi bi sürede neler yaptın neler yedin anlatırsan çok sevinirim canım inşallah istediğin kiloya inersin... bende şu anne 72 kiloyum 10 Mart’ta düğünümüz var acaba 65 kilo olur muyumEvet canım emziriyorum 14 aylık bebeğim
2.5-3 aylıkken diyete başladım 74 kiloydum 2 ayda 66 kiloya düştüm motivasyonum tam olmadığı için yarım bıraktım ara verdim uzun süre
67.5 ile yeniden başladım 1 Kasım’da
Neler yaptığıma gelirsem şu 10 günü saymazsak gayet sağlıklı besleniyordum
Günde iki ana öğün bir ara öğün olarak besleniyorum akşam yemeğim en geç 16 da bitmiş oluyor genelde 15 gibi yiyorum
Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin sende emziriyorsun sanırım
Canım bende hamileliği düşünmeye başlayacağım için 75 kilodan 60 a düştüm 3 ayda sonra hamile kaldım 82,5 la Doğuma girdim Doğumdan 1 hafta sonra 69 olmuştum ama tabiki gece yemeleri filan derken bi baktım 74 olmuşum şimdi de 10 gündür dikkat ediyorum yediklerime... ayrıca benimde 2 kızın arası 11 sene biraz rahatlığa alışınca zorluyor ama alışıyorsun sonraAy ben şuan ki kıloma sukrediyorum.Valla yürüyen bir top gibiydim.87 ile doğuma girdim .Hamilelik şekerim vardı.İste çocuk su falan desek 82 .12 kiloda kendim hareket dikkatli yemek falan gitti.Sonra işte 74 te takıldım.Simdi de 68 bir daha çocuk yapmaya korktum valla oğlum 10 yaşında hala korkuyorum . O çok istiyor kardeş. Migren tedavim bitince seneye düşünüyoruz ,insalllah.Yasimda ilerliyor 38 Azda değil gerçi göstermiyormusumoyle diyorlar.
Çok geçmiş olsun sağlığın herşeyden onenmli.Kızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan A AklinYolu1
Geçmiş olsun kuzum.Kızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan A AklinYolu1
Canım regli zamanları normaldir. Benim de cuma gün olmam gerekiyordu daha olmadım. Dikkat etmeme rağmen sadece 100 gr vermişim geçen haftaya göre.Ben tartıda fazla çıkıyorum maalesef.Regli zamanım yaklaşıyor.68.6.cikiyorum.Bezen düşüyor.Dengeler bozuldu.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan A AklinYolu1
Cmm cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan A AklinYolu1
Geçmiş olsun canımKızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan A AklinYolu1