Günaydın hayatımGünaydın arkadaşlar.
Günaydın hayatım
yoksa baby mi geliyorrr
Bu arada ben hala regl olmadım ve iştahım çok açık. Umarım vardır bişeyler
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine sağlık her şeyden önemliKızlar çok fena hastayımm dün hastaneseydim 1 gece kaldm. Acaup ihtihap olmş idrar yollarım afedersnz ama idrarımı tamamen kan olark yapıyorım . O yüzdn menü paylaşamdm 1 hafta kdr izin istiyorm kendmi toplamam lazm I IRMAKK70Forever07 C cizen_bayan @AklinYolu1
İnşallah öylediryoksa baby mi geliyorrr
istiyormusun olmasını inşallah rabiim nasip eder hayırlısıylaİnşallah öyledir
Hadi bakalııımmm
Bende ya buraya böyle aktif sohbetli görmeyi baya bi özledimÖzledim sizi beee
kuzum hem patates gem pilav hem salata hem turşu seçim yap tarafını seç
Bugün seçimim özgürlükten yana eşim izine geliyor.Bugun ailece yemek yiycez.kuzum hem patates gem pilav hem salata hem turşu seçim yap tarafını seç
istiyormusun olmasını inşallah rabiim nasip eder hayırlısıyla
Hadi bakalııımmm
ara da böyle izinler olabilir çünkü özel dönemler benim düşüncem çokta abartmamak lazımC cizen_bayan yiyceklerim azar azar olucak 1000 kaloriyi gecirmiycem en fazla 1200 kalori zaten sabahtan bir şeyde yemedim.Birde regli olucam ben tartıda umduğumu bulamıyorum.
rabbim inşallah gönlüne göre nasip eder kuzummİkinci çocuğu 3 yıldır istiyoruz. Ama kısmet. İki düşük yaptım daha önce, kan pıhtılaşması nedeniyle. İnşallah hayırlısıyla olur.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımİkinci çocuğu 3 yıldır istiyoruz. Ama kısmet. İki düşük yaptım daha önce, kan pıhtılaşması nedeniyle. İnşallah hayırlısıyla olur.