ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm kızlar menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Eski kaşar ve tel peynir
Bir tereyağında yumurta
Domates salatalık
Süt
Akşam
Yarım çiğ köfte dürüm
Bir dilim pasta (Doğum günüm olduğu içindi)
Bir mandalina

Valla zayıflama işi sabır işi arkadaşlar.Sabri olmayan zayiflayamaz.Bir kere nefsini dizginliyor insan bu aslında zayiflamaktan daha büyük başarı.
Kesinlikle haklısın canım bende çok sabırlı değilim galiba ama inadım eninde sonunda zayıflıcam hele bugün öyle bi hırs yaptımki sormayın bi mağazaya girdim ne giysem yakıştıramadım öyle aynaya uzun uzunda bakamadım o görüntüden kendim kaçıyorum resmen çevremdekilerin göz zevkine yazık valla

Çevreyi boşver kendine güzel ol sana gibte ile baksınlar .Valla eski kıyafetlerime yavaş yavaş girmeye başladım.Ama mutlaka spor yap.İnsallah benim 8 kilom kaldı o da gider elbet.O kiloları ben verdim ,ben de almasını çok iyi bilirim .

Pazartesi diyet menüm biticek bakalım bir haftada ne kadar kilo vermiş olucam.Bu diyet bitince de biraz ara verip kalori diyeti yapicam yani normalde almam gereken 1900 kalori ben 1500 falan alicam .Ama ekmek ,hamur olmuycak yine bakalım o nasıl gidicek .Pazartesi gelseydi gün boyu tavuk göğsü bunaltı beni.

Kaç kiloydun kaç kilo oldun??

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1buçuk yumurta
3nugget
Peynir zeytin domates salatalık
Dereotu maydanoz
1dilim ekmek
Çay

Öğlen
1tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

Sade kahve
1lokum

Akşam
Pırasa yemeği
4hurma(tatlı isteği bastırınca çare)

Yeşil çay
Bol bol su içildi

Bu günkü menüm arkadaşlar
Sabah
Yumurta haşlanmış
Kahvaltılık
Salatalık domates
Öğlen misafirlikteydim
1 kaşık makarna salatası
3tane üçgen börek
Humus 3 kaşık
Çay şekersiz
Kahve
Akşam
Şekersiz çay
4 tane hurma
4 tane kayısı
1 avuç Osmaniye fıstığı
Kuru üzüm 10 tane
Açlığım bassın diye yedim yemek yememek için
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Kaç kiloydun kaç kilo oldun??
74 kiloydum 68 oldum bir buçuk ayda ben migren ilacı kullanıyorum .Biraz geç kilo veriyorum .Ama olsun almaktan iyidir .Haftanın en az 5 günü 30 bazen 40 dakika koşu bandı yürüyüş yapıyorum.Benim hedefim 54 yada 55 gibi .60 kiloya gelince yavaslicam koruya koruya gidicem .Çünkü 60 ta tam 14 kilo vermiş olucam insalllah

Maşallah canım tebrikler sana.
Migren ilacını biliyorum bi arkadaşım kullanmaya başladı 6-7 kilo birden aldı ona rağmen vermişsin bravo inşallah istediğin kiloya hep beraber ulaşırız

Maşallah canım tebrikler sana.
Migren ilacını biliyorum bi arkadaşım kullanmaya başladı 6-7 kilo birden aldı ona rağmen vermişsin bravo inşallah istediğin kiloya hep beraber ulaşırız
İnşallah ilaçlar beni çok aciktiriyor.Uyku veriyor,metebolizmami yavaşlatıyor.Tedavim daha önemli valla baş ağrısı çok berbat bir şey açlıkta yasak işin tuhaf tarafı ama şimdi ilaçlar ile başım agrimiyor.Cok şükür insalllah devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…