ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet canım kuaförüm ve çookk zorr
Ben değiştiremiyorum kuaförümü
Arkadaşıma giderim yıllardır.
Yakınlarda doğum yaptı, çok sık gelemiyor dükkana.
1 ay kadar öncesinde dip boyası için gitmiştim. Bebekten dolayı gelemeyeceğini, boyayı yanında çalışan elemanında yapabileceğini söyledi, bende tamam dedim.
Yaptırdım. Allahım ertesi gün saçlarımdaki kaşıntıdan elimi çekemez oldum. Akşama saç diplerimde yaralar olmaya başladı. 2.gün pul pul dökülmeler, kaşıntı yaralar acayip zor 1 hafta geçirdim, çok şükür toparlandı da kurtuldum. Ama artık başkasına dokundurur muyum, hayır

slm kızlar .yine yogunluktan kahvaltısız bir baslangıc yaptım.artık ögle yemeginde inşallah yiyecek düzgün birsey bulabilirim kurumda.
Slm canım
Öğle yemeği çıkıyor değil mi
Yoksa atıştırmalık birşeyler mi yiyorsun işyerinde?

Kizlar bu lucky nin menusu:12.07.18

Sabah : hindibaa icecegi Oglen : Bir avuc badem + kabak cekirdegi Aksam : 2 tabak lahana corbasi. Kizlar banim aksama bitiyor. Diyetinizi aksatmayin. Limonlu suya devam :)
Uzaktan bile gözüm üstünüzde diyor kızlar
Ona göre

Günaydın kızlar.
12.07.18
Neskafeyle güne basladim .Öğleden sonra kırmızı biberli yoğurt bir kucuk dilim ekmek aksam da bir koca tabak barbunya ve iki üç kase cacık yerim.Gece bir avuç badem, dondurma da yiyebilirim.Balli tarçınlı süt içebilirim.

Farkli birsey olursa yazarim.
@fatma7454

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…