- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Evet canım kuaförüm ve çookk zorr@Papatya gelini sende kuaförde çalışıyordun değil mi,
Sizin işinizde zor yaa insanlara birşey beğendirmek zor hele ki kadınlara saç beğendirmek daha zor
Ben değiştiremiyorum kuaförümüEvet canım kuaförüm ve çookk zorr
Slm canımslm kızlar .yine yogunluktan kahvaltısız bir baslangıc yaptım.artık ögle yemeginde inşallah yiyecek düzgün birsey bulabilirim kurumda.
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar dün kaptan ile yazışıyorduk özelden beni davet etti grubunuza da sabah baktım ceza almışresim tartı resmi yüklememi istemişti nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
Günaydın canım aynı işler kahvaltı rutine bağladıkGünaydın arkadaşlar nasılsınız
KaptanımKaptanımızın yokluğunu aratmayalım aktif olalım kızlarKaptanımız varda bir süre gelemeyecek diyelim
Evet herkesi topiğe bekliyoruuuzKaptanımKaptanımızın yokluğunu aratmayalım aktif olalım kızlar
Ben 2 gündür çok acıkiyorum yaaGünaydın canım aynı işler kahvaltı rutine bağladık
Uzaktan bile gözüm üstünüzde diyor kızlarKizlar bu lucky nin menusu:12.07.18
Sabah : hindibaa icecegi Oglen : Bir avuc badem + kabak cekirdegi Aksam : 2 tabak lahana corbasi. Kizlar banim aksama bitiyor. Diyetinizi aksatmayin. Limonlu suya devam :)
Bendede ara ara oluyor kendimi işlerle meşgul edince unutuyorumBen 2 gündür çok acıkiyorum yaa
Sürekli birşeyler yeme isteğim var
Aynen aynenKaptanımKaptanımızın yokluğunu aratmayalım aktif olalım kızlar
Senin işler nasıl yoğunluk varmı?Aynen aynen
Yok yaa bütün gün sineklerle kovalamaca oynuyoruz senin anlıcağın onu bile avlayamıyoruzSenin işler nasıl yoğunluk varmı?