Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla son menüleri görünce elimdeki ekmeği masaya bıraktım
Ekmek mi oda neymiş çıkardım ben onu hayatımdan hıhValla son menüleri görünce elimdeki ekmeği masaya bıraktım
Ah ben de bırakabilsem.Ne irade var massallahValla son menüleri görünce elimdeki ekmeği masaya bıraktım
Biz ayrılamıyoruz ama sadece sabahları:/Ekmek mi oda neymiş çıkardım ben onu hayatımdan hıh
Sabah: maydanoz yapraklarıAh ben de bırakabilsem.Ne irade var massallah
Yumurta ye acayip tok tutuyoBiz ayrılamıyoruz ama sadece sabahları:/
Sabahları yulaf yoğurt falan yiyemiyorum sabaha bi çözüm bulamadım ya:/
Tam dicektim sende benim gibi az yiyosun kaldım öyleSabah: maydanoz yaprakları
Öğle: tarçınlı süt
Akşam: 1 kase yoğurt ve 2 haşlanmış havuç
Yazmayı çok isterdim
Bende bende ya..Benim az yemem icin iştahın gidik olması lazım.Boyle canımın aşırı sıkılması. Tabi sıkılmasın canım o da kotu.Sabah: maydanoz yaprakları
Öğle: tarçınlı süt
Akşam: 1 kase yoğurt ve 2 haşlanmış havuç
Yazmayı çok isterdim
Cıkıyor canım.ama tatlısından tuzlusuna bol yAglı seylerde cıkabiliyor.secip yiyorum diyete uygun bir sekildeSlm canım
Öğle yemeği çıkıyor değil mi
Yoksa atıştırmalık birşeyler mi yiyorsun işyerinde?
Kim haşlayacak.Ay nekadar bezginim.Yazin da gitmiyor bee.Yumurta ye acayip tok tutuyo
Ben haşlanmış alıyorumKim haşlayacak.Ay nekadar bezginim.Yazin da gitmiyor bee.
Nerden.?Şaka.Ben haşlanmış alıyorum
Benden umutlanman duygulandırdıTam dicektim sende benim gibi az yiyosun kaldım öyle
Acı biber ye sesi gür çıkarıyormuş ona da etkisi olur zannımca benim mesaj daha rezil benceYa o değilde benim kilo veremememin tek sebebi bende bağırsak hareketi yok bağıramıyoruz biz ay çok iğrenç bi esri oldu kabul ediyorum
Hiç sevmiyorm kendisini:/Yumurta ye acayip tok tutuyo
Simit sarayı gibi biyer var burda ordan alıyorum sandwiç yapan yerlerde satarüNerden.?Şaka.
Al benden de o kadar.Bende bende ya..Benim az yemem icin iştahın gidik olması lazım.Boyle canımın aşırı sıkılması. Tabi sıkılmasın canım o da kotu.
Benden umutlanman duygulandırdı
Acı biber ye sesi gür çıkarıyormuş ona da etkisi olur zannımca benim mesaj daha rezil bence
Hiç sevmiyorm kendisini:/
Hele alıp işte yerim diye bir kaba koyduğunda ve yiyeceğin zaman o kabı açtığındaki ozon tabakasını delecek güçteki o kokuKim haşlayacak.Ay nekadar bezginim.Yazin da gitmiyor bee.
Ayy evet.Biryere götürmeye de gelmiyor.Hele alıp işte yerim diye bir kaba koyduğunda ve yiyeceğin zaman o kabı açtığındaki ozon tabakasını delecek güçteki o koku