Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun ablacım 🥰

Teşekkür ederim ablam uzun zamandır böyle yapmıyordu ama şimdi biraz hafifledi şükür 😘

Teşekkür ederim ablam 🌸

Çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun çiçeğim 🌸

Teşekkür ederim 😊 sana kolay geliyor bence alışkın olmayana zor 🤭

Öğlenki pilav ve akşam makarna olunca biraz fazla geldi bana afiyet olsun ❤️ gerçi sen diyetisyen listesi demiştin 🤭

12 yaşında başladı bendeki migren, vertigo da yaklaşık bir senedir var leylak ablam, stres mi genetik mi artık orasını bilmiyorum 🤷‍♂️

Evet kaptanım da bendeki sinirsel kulakla alakalı değil, gittim onun için de yapabileceğimiz bir şey yok dendi 🥴 tedavi amaçlı bir şeyler de yapıldı ilaç kullanacağım hep heralde bırakmıştım geçti diye 🫣

Afiyet olsun çiçeğim gayet güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel menü olmuş 🌸

Afiyet olsun maşallahın var her gün mükemmel menü mükemmel spor inşallah cumartesiye emeklerinin karşılığını alırsın 💕

Çok güzel menü ablam afiyet olsun ❤️

Yaklaşık bir 5 dk falan sürüyormuş bazen daha az, hep olmuyormuş ama bilemedim bende 😶

Daha iyiyim kaptanım teşekkür ederim 😊

Allah razı olsun ablam oğlan anca uyudu yatacağım şimdi inşallah geçer de 🙏

Afiyet olsun sporla yakmışsındır baklavayı 😊

Afiyet olsun 💕

Afiyet olsun 🌸

Afiyet olsun kaptanım güzel menü ❤️

Afiyet olsun ablacım güzel menü olmuş ❤️

Afiyet olsun 🌸

Afiyet olsun ablam Allah kabul etsin inşallah 🌸 güzel menü olmuş
Umuyorum canım bir lokmalıkta ama erisin diye zaten eliptiğe kastım 😄
Sen nasılsın geçmiş olsun toparladın mı

Günaydın kızlar 🥰💐nasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım 🥰😘😘😘😘😘
Oy nergisim, Rabbim büyük, tedavisini kolayından nasip etsin, acil şifalar versin, iyi olur inşaAllah 🤲🏼🤲🏼. Arada uğra, seni seviyoruz 😍😍

25 kasım
Sabah yumurta salatası 1 bardak çay 1 dilim tahıllı ekmekle. Öğlen 1 avuç kaju 1 fincan kahve Aksam tavuk haslmaa. 3 litre su .
26 kasım
Yulaf tost yanında domates salatalık biber yendi. Öğlen 1 fincan kahve ve 2 kuru incir yedim. Akşam 1 kase mercimek çorbası büyük bir kase salata yedim. 3 litre su içtim.
27 kasım
1 tane küçük peynirli börek salatalık domates roka yanında eslikci olarak 1 bardak kefir tükettim. Öğlen 1 büyük fincan turk kahvesi ictim 1 litre su aksama karar vermedim ama büyük ihtimalle salata yicegim sadece 3litreyede tamamlarım su tüketimini LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
AFiyetler olsun çiçegim

Güünnaayydııınnn. ❤️❤️❤️
Günaydın kaptanım 💕💕💕
Günaydın güzellikler🥰
Günaydın tatlım 💕💕💕
Günaydın kk alemin en güzel kadınları 😍kaç gündür ugrayamiyorum koştur koştur temizlik yapıyorum . temizlik yapmak koymuyor da yemek telaşı çocukların okulu git gel yapmaktan daha mutfağı bitirebildim🙁böyle giderse benim temizlik 1 ayı bulacak 😬
Günaydın canım 💕💕💕Kolay gelsin 😘
Günaydın kızlar 🥰💐nasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım 🥰😘😘😘😘😘
Günaydın canım 💕rabbim şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alalım 😘
27 Kasim Carsamba Menum

11 :00 Kahvslti
2 haslanmis yumurta
2 dilim eksi mayali ekmek
Beyaz peynir ,4 küp kaşar,maydanoz,biber (ekmeklerin ustune koydum tost makinesinde kizarttim uzerinede baharatlar doktum mis gibi oldu valla bak nasil aciktim simdi 🤤)

16:00 Sutlu filtre kahve + 3 hurma
19:00 4 kasik bulgur pilavi +6 kasik etli taze fasulye
Su 2 litre
Spir yapacaktim ama kirk yilda bir grlen enerjimi temizlige harcadim😵‍💫
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun kuzucum çok güzel 😘
Günaydın canlar 💜
Günaydın canım 💕💕💕
Gunaydın hanımlar💕
Günaydın tatlım 💕💕💕
Hayırlı sabahlar kızlar 🥰🥰🥰
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil mi Boncuk2307 Boncuk2307 🤲🏼🤲🏼
Günaydın canım 💕💕💕
günaydın kızlaaarrrrrrr :KK60:
Günaydın çiçeğim 💕💕💕
Günnnoooooooo 😍😍😍😍😍😍yeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Günaydın canım 💕güle güle kullan yeni telini 😘
Kızlar günaydın mutlu sabahlar . 💞
Günaydın kuzucum 💕💕💕

Bugün şiddetli migren ve vertigoyla uyandım ayakta durmaya çalışıyorum ama yapabildiğim söylenemez. Yarın kalan menülere bakarım 🌸
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün 14.00
1 adet muz, 2 mandalina
Ara Öğün 16.00 -17.00
2 kepekli galeta, 1 bardak ayran
Saat 18.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.30
1 asrıntandırı çavdar lavaş içine bir yumurtadan omletin yarısı (yarısını oğlan yedi), marul, 2 dilim hindi füme, 1 kk süzme peynir, 2 yeşil zeytin
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee sibel_84 sibel_84

Afiyet olsun tatlım🌸😘

çok geçmiş olsun canım

Günaydın çiçeğim 💕💕💕
günaydın canım kaptanımm :KK60: :KK68:

Günaydın mavişler 💙
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruz 🧿🧿Cumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi 💙😘
Boncuk2307 Boncuk2307 Cakinin Gelini Cakinin Gelini Elhan Elhan 60kiloyum 60kiloyum A Asya89 Jasminium84 Jasminium84 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Beyaz leylak Beyaz leylak yosunlupapatya yosunlupapatya Ankee Ankee P Pembepilates FitVenus FitVenus bluegreeneyes bluegreeneyes malahit malahit tomrs tomrs Tutku44 Tutku44
inşallah kaptanımm :dua::KK68:

Bildiğin zehir gibi donanımlı, hiç boş kalmayan, sürekli kendini geliştiren, 30 yıldan fazla görev yapmış, hala görevine devam eden cami hocası, camide öğrenci yetiştiriyor, kadınlarla mukabeleler, sohbetler yapıyor. 11 sene önce beni bunalıma girmekten kurtardı, o zamanlar böyle bir durumu yoktu, zamanla eğitimlere gidip sertifikalar almış.
Dün hacamattan sonra kısacık enerji akışı sağladı, okuyarak, dokunmadan elini sıvazlayarak, psikolojik danışmanlık ta yapıyor, merdiven altı, kaçak göçek deyil, devlete vergisini ödüyor.
Neyse, bir dertleşmeye giderim diye düşünüyorum, inşaAllah korktuğum gibi deyildir 🤲🏼
He tamam şimdi oldu. Bilinc altina ulasmak o kadar zor bir sey degil. Derin nefes al ver yaparak odaklayarak meditasyon yaptiriyorlar.
Beyin rahatlayinca alfa dalgasindan beta deltaya dogru düşüyor. Bu zihin odaklanmasini namazda da oluyor ve bu yuzden unuttugunuz her sey namazda aklimiza geliyor 😁
Bunun gibi birsey o zaman. Bizim de yakin cevremizde bu egitimleri almis biri vardi , arkadaslardan gidenler olmustu. O enerji akisinin bozuk oldugu bolgeyi tespit etme vs de vardi.
Kisinin dini bilgisini sorguladim çünkü bunlar genelde budizm kökenli ogretiler. Bana problemli gelmedi. Hic bilmedik birinden bu seansi almaktansa az cok tanidigim iyi niyetini bildigim birini tercih ederimHoppa

Günaydın mavişler 💙
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruz 🧿🧿Cumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi 💙😘
Boncuk2307 Boncuk2307 Cakinin Gelini Cakinin Gelini Elhan Elhan 60kiloyum 60kiloyum A Asya89 Jasminium84 Jasminium84 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Beyaz leylak Beyaz leylak yosunlupapatya yosunlupapatya Ankee Ankee P Pembepilates FitVenus FitVenus bluegreeneyes bluegreeneyes malahit malahit tomrs tomrs Tutku44 Tutku44
Cumartesiye guzel bir suprizim olabilir:halay:

Günaydın kaptanım 💕💕💕

Günaydın tatlım 💕💕💕

Günaydın canım 💕💕💕Kolay gelsin 😘

Günaydın canım 💕rabbim şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alalım 😘

Afiyet olsun kuzucum çok güzel 😘

Günaydın canım 💕💕💕

Günaydın tatlım 💕💕💕

Günaydın canım 💕💕💕

Günaydın çiçeğim 💕💕💕

Günaydın canım 💕güle güle kullan yeni telini 😘

Günaydın kuzucum 💕💕💕
Sagol bebegimmm kızıma vermem daha dünya para verdim yaa telefonlar cok pahalanmış

Günaydın canım çok geçmiş olsun anlamadım şimdi anjiyoda açılmadı ama taa Ocak mı verildi byy pass için neden bu kadar uzun acil olması gerekmez mi 🤷‍♀️
İnşallah bir an önce alabilirler operasyona da sağlığına kavuşur eşin abla 🙏
Sen boşver diyeti şimdi hayatın sağlıkla normal akışına döndüğünde beraberce hallederiz onu 😘

X