- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Aç aç çok satar bunlarSeker testi yapilacak bakalim ama yine bi si cikmaz. Gizli seker.
Sagol canim. Diyet isini birakip dukkan acicam.
Seker testi yapilacak bakalim ama yine bi si cikmaz. Gizli seker.
Bende de birşey çıkmıyor
Ama var bişiler
Diyorum inanmıyorlar
gizlidir kessiiin
Bunlari hobi olarak yapiyorum sab. Benim gonlum matematik kitabinda biliyorsun.Aç aç çok satar bunlar
Ama birşeylerle oyalanman çok güzel
Dinlendirir ve rahatlatır..
Bende resim yapmayı çok seviyorum ama fırsat olmuyor bu aralar
Kızlarım da çok seviyor, hatta büyük kızım resim kursuna gidiyor, birlikte resimler yapıyoruz çok eğlenceli, boyaların her çeşidine bayılıyorummm
Ayy seni boyle gulerken gordum ya ebrar cok hos.
Ay sesli güldüm vallaAyy seni boyle gulerken gordum ya ebrar cok hos.
Evet, kızım çok istiyordu zaten,Bunlari hobi olarak yapiyorum sab. Benim gonlum matematik kitabinda biliyorsun.
Mutlaka gonder mutlaka, o yaslarda kesfediyorlar /kesfediliyorlar.
Katkı maddeli mi acaba bu.Ben de bitkilerle ilgili bir belgesel izliyorum.
Dun yazmamissin. Guzel.
Tulip kizma ben bu caylari hic sevmiyorum ya. En iyisi katki maddesi az olan bitki caylari.
Benim de patatessiz.
Ben regl oldum ve menüme ihanet ettim ikidir utancımdan gelemiyorumTris nerelerdesin ya. Seni ve H honey bunch i goremiyoruz.
O ne demek
Geçici bi süre için siteden uzaklaştırma almışlar diyer grupta biriyle tartışmışlar muhtemelen usluptan ceza aldılarO ne demek
Resmi çek altta dosya yyükle butonuna bas yüklenince ttam kare yap'a bas cevapla de göndermerhaba kızlar dün kaptan ile yazışıyorduk özelden beni davet etti grubunuza da sabah baktım ceza almışresim tartı resmi yüklememi istemişti nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
hoşbuldum :)Aramıza hoş geldinakifinannesi
teknoloji özürlüsü ben dediğiniz yeri bulamadım ya :)Resmi çek altta dosya yyükle butonuna bas yüklenince ttam kare yap'a bas cevapla de gönder