Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gunaydın hanımlar💕
Günaydın canım ❤️
Hayırlı sabahlar kızlar 🥰🥰🥰
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil mi Boncuk2307 Boncuk2307 🤲🏼🤲🏼
Hayırlı sabahlar abla ❤️
günaydın kızlaaarrrrrrr :KK60:
Günaydın çiçek kadın ❤️Hayırlı işlerin olsun 😘
Günnnoooooooo 😍😍😍😍😍😍yeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Günıoo Jouu hoşgeldin canım ❤️
Kızlar günaydın mutlu sabahlar . 💞
Günaydın canım ❤️
Günaydın kaptanım ❤️😘
Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydııınnn keleş hanım ❤️

Günaydın kk alemin en güzel kadınları 😍kaç gündür ugrayamiyorum koştur koştur temizlik yapıyorum . temizlik yapmak koymuyor da yemek telaşı çocukların okulu git gel yapmaktan daha mutfağı bitirebildim🙁böyle giderse benim temizlik 1 ayı bulacak 😬
Günaydın canım kolaylıklar diliyorum 🙏

Makrolarını doldurduysan gayet güzel menü cnm. Muzun yanına biraz kuruyemiş olabilirdi belki.
makroyu anlamadım pek kuzum ama kuru yemiş kalmamış evde alayım bende diyordum zaten biraz çiğ kuruyemiş ceviz filan :)
Canım az bence bu miktarlar ya. Menünün içeriği güzel ama bi çatal, iki çatal çok az.
haklısın canım aksam daha doyurucu olabilirdi.
Afiyet olsun canım spor menü çok iyi 🌸😘

Teşekkür ederim kaptanım :)
Günaydın kızlar 🥰💐nasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım 🥰😘😘😘😘😘
çokkk geçmiş olsun nergiscim inşallah hemencecik sağlığına kavuşur.
Günaydın mavişler 💙
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruz 🧿🧿Cumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi 💙😘
Boncuk2307 Boncuk2307 @Cakinin Gelini @Elhan @60kiloyum @Asya89 Jasminium84 Jasminium84 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @Beyaz leylak yosunlupapatya yosunlupapatya @Ankee @Pembepilates @FitVenus @bluegreeneyes @malahit @tomrs @Tutku44
hadi inşallah kaptanımm bende çokk heyecanlıyımmm

Günaydın kızlar 🥰💐nasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım 🥰😘😘😘😘😘
Gecmis olsun. Allah sifa versin

Ayy kimse yılbaşı için hedef koymamış galiba hiç etiket düşmemiş 🙄

X