Selam canım valla ben keyifsizim hem tartımda değişiklik olmadığı için hemde kaptanlarımız yok
Evet de yeni başladım mucize olmasını beklemiyorum da böyle oluncada ümitsizliğe kapılıp diyeti bırakırım diye korkaurumOnlar bomba gibi geri dönerler eminim biz motivemizi kaybetmeyelim :)) Dün bende bi kaç cıs lardan yedim suclu hissediyorum bugun
Dah yeni başladım mucize olmasını beklemiyorum da böyle oluncada ümitsizliğe kapılıp diyeti bırakırım diye korkaurum
Ooooo şakaaaDaha önceki topikle 10 kilo verdim insanın istedigi kot bedenine girmesi kadar güzel bisey yok simdi biraz aldım onlarida vermem lazim kendimiz icin yapıcaz burda hep birlikte yapıyoruz birakmak yok :)
Ooooo şakaaabenimde 10 kg vermem lazım hadi inşallah
Kızlaaar 2 gündür hastane işiyle uğraşıyorum yeni geldim .Teyzemde şeker hastalığı vardı diyete dikkat etmedi gözüne vurdu hastalık .
O ne olakiYapabiliyosan leslie 3 mil cok ise yarıyo ama benim suan ev kalabalık diye yapamıyorum malesef
Leslie diye bi kadin var yabanci evde spor yaptiriyo basit ama etkili hareketlerle mesela 3 milde 5000 adim atiyosun 45 dakika suruyo bunun 1 mil i de var 15 dakika yapiyosun duzenli yapinca gercekten ise yariyoO ne olaki
HOŞ BULDUM CANIM :)Hoşgeldin canım
Çalışıyorum 3 te çocuk var evde spora vaktim yok anca bi salona yazılmalıyım ki para verdiğim için mecbur olup vakit ayırıp gidebiliyim kii şuan ona ayırıcak bütçemde yok bu yüzden sadece yürüyorumLeslie diye bi kadin var yabanci evde spor yaptiriyo basit ama etkili hareketlerle mesela 3 milde 5000 adim atiyosun 45 dakika suruyo bunun 1 mil i de var 15 dakika yapiyosun duzenli yapinca gercekten ise yariyo
Çalışıyorum 3 te çocuk var evde spora vaktim yok anca bi salona yazılmalıyım ki para verdiğim için mecbur olup vakit ayırıp gidebiliyim kii şuan ona ayırıcak bütçemde yok bu yüzden sadece yürüyorum
Ekmeği bırakıp başka şeyler almadın değil miValla son menüleri görünce elimdeki ekmeği masaya bıraktım
Sağol canım aminn inşallah. Diyet listesi var düzenli uygulamamış bir sürü sorun. Ayakta diyabetik yaralar çıkmış 2 gündür uğraşıyorum bugün bitti şükür işleri.Çok gecmis olsun sekerin diyetide çok zor ya allah yardimcisi olsun insallah
Düğün sezonu da başladı halbukiYok yaa bütün gün sineklerle kovalamaca oynuyoruz senin anlıcağın onu bile avlayamıyoruz
Bu sıcaklar yüzünden benimde birşey yapasım yokDışe gitmem lazım banyo icin ustayla görüşmem lazım.Camasir atmam odami toparlamam lazim.Yeter aslinda dinlediğim.
Hava çok sıcak ben bezgin.
Okurken yanlış mı gördüm diye nicke tekrar tekrar baktımSabah: maydanoz yaprakları
Öğle: tarçınlı süt
Akşam: 1 kase yoğurt ve 2 haşlanmış havuç
Yazmayı çok isterdim
Maydanoz yapraklarından şüphelenmeliydinOkurken yanlış mı gördüm diye nicke tekrar tekrar baktım
Cümlenin sonunu okumamışım
Yok o an yorgunluk geldi yattımEkmeği bırakıp başka şeyler almadın değil mi