Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım valla ben keyifsizim hem tartımda değişiklik olmadığı için hemde kaptanlarımız yokGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Üzülme canım, herşey bitmiş değil, arada hepimizin başına geliyor böyle şeyler.Ben regl oldum ve menüme ihanet ettim ikidir utancımdan gelemiyorum
Kaptanımız varda bir süre gelemeyecek diyelimTakım kaptansız kaldı
TabikiKaptanımız varda bir süre gelemeyecek diyelim
Aramıza hoşgeldin canım.merhaba kızlar dün kaptan ile yazışıyorduk özelden beni davet etti grubunuza da sabah baktım ceza almış resim tartı resmi yüklememi istemişti nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
Bende dedim resimde yolladım ama yapamadıAramıza hoşgeldin canım.
Bu sayfaya mesaj yazarken yazdığın yerin altinda "dosya yükle" kısmı var. Oradan yükleyebilirsin.
Ben menümü yolladım kii
Biz iyiyiz şekerimGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Aramıza hoşgeldin canım.
Bu sayfaya mesaj yazarken yazdığın yerin altinda "dosya yükle" kısmı var. Oradan yükleyebilirsin.
arkadaşlar telefondan olmuyor. pc den de ara kablom olmadığı için yükleme yapamıyorum malesef evde unutmuşum şarj aletimi :)Bende dedim resimde yolladım ama yapamadı
arkadaşlar telefondan olmuyor. pc den de ara kablom olmadığı için yükleme yapamıyorum malesef evde unutmuşum şarj aletimi :)
Biz ona şişman demiyoruz balık etli diyoruzBen burdan yaziyim artik sabah wc sonrasi tartildim 80.1 kilo il grubun en sismani olmaya adayim ac karinina 3 bardak su ictim kahvaltida 1 haslanmis yumurta biraz beyaz ve kasarnpeybir 7 adet zeytin maydonoz salatalik ve ananasli yesilay ictim.
Ben burdan yaziyim artik sabah wc sonrasi tartildim 80.1 kilo il grubun en sismani olmaya adayim ac karinina 3 bardak su ictim kahvaltida 1 haslanmis yumurta biraz beyaz ve kasarnpeybir 7 adet zeytin maydonoz salatalik ve ananasli yesilay ictim.