ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

IMG_0267.PNG

merhaba kızlar dün kaptan ile yazışıyorduk özelden beni davet etti grubunuza da sabah baktım ceza almış:KK43: resim tartı resmi yüklememi istemişti nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
Aramıza hoşgeldin canım.
Bu sayfaya mesaj yazarken yazdığın yerin altinda "dosya yükle" kısmı var. Oradan yükleyebilirsin.

arkadaşlar telefondan olmuyor. pc den de ara kablom olmadığı için yükleme yapamıyorum malesef evde unutmuşum şarj aletimi :)

Topiğimizdeki önemli kurallardan biri tartı resmi canım.
Ara kablon yok ise sorun değil, yarına yükleyebilirsin :KK66::KK19:

Ben burdan yaziyim artik sabah wc sonrasi tartildim 80.1 kilo il grubun en sismani olmaya adayim ac karinina 3 bardak su ictim kahvaltida 1 haslanmis yumurta biraz beyaz ve kasarnpeybir 7 adet zeytin maydonoz salatalik ve ananasli yesilay ictim.
Biz ona şişman demiyoruz balık etli diyoruz:KK49:
Kaptanımızda sevmiyor zaten "şişman"sözcüğünü:KK66:

Ben buralara 86'lardan geldim. İstedikten sonra yapamayacağımız hiç bir şey yok
Azmin elinden birşey kurtulmaz derler:KK8:

Ben burdan yaziyim artik sabah wc sonrasi tartildim 80.1 kilo il grubun en sismani olmaya adayim ac karinina 3 bardak su ictim kahvaltida 1 haslanmis yumurta biraz beyaz ve kasarnpeybir 7 adet zeytin maydonoz salatalik ve ananasli yesilay ictim.

Kahvaltı menün çok güzel canım.
Diğer öğünleri de böyle güzel atlattın mı tamamdır :rapci:

Menüleri her gün, o günün tarihini belirtip gün içinde toplu olarak yazıyoruz ve @fatma7454 arkadaşımızı etiketliyoruz.

Bize biraz kendinden bahseder misin? Yaşın, boyun, çalışıyor musun vs vs :KK39:

X