ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

hep aynı ya benim kızımda 3 yaşında o da öyle ama renklerin ingilizcesini öğrenmiş videolardan

hep aynı ya benim kızımda 3 yaşında o da öyle ama renklerin ingilizcesini öğrenmiş videolardan
Bi işe yaramış :) bnmki kçük dha rastgele giriyor bi yerlere.
Çocuk gelişimci olarak dip not düşeyim. Telefonu 30 dk fazla vermeyelim çocuklarımıza. Verdiğiniz süre içerisinde de gözetimimiz altında olmasna dikkat edelim lütfen. Gerekirse telefon çocuğn elindeyken brlikte ilgilenin. Ayrıca tlfn çocuğa verilmeden önce saat diliminde gösyerilmeli. İşte atıyorum byük çubuk şurdayken telefon ile oynamayı bitiriyoruz.
Çocuk telefonla oynarken son 5 dakika kaldığında uyarı yapıyorz. Btimibe hazırlanması için...

Bu benim bu hafta uygulayacagim sarimsakli yoğurtlu ve tereyada kızarmış yumurtalı haşlanmış karnabahar diyetim .Muhtemelen regli dönemi nedeni ile kilom yerinde sayıyor ama bu diyetle kıpırdamalar olucagini dusunuyorum.Haftaya Çarşamba bakalım nasıl olucak.

En az 2 yaşa kadar uzak kalmalı kesinlikle. Tekerleme şarkı gibi şeyler olabilir ses ile yani. Sonrasında dediğin gibi süre verilerek olmalı ve faydalı olan şeyler izlemeli izlese de. Aşırı bağımlı olmaları dikkat eksikliği okula başladıklarında onları yakalayamama algılama gibi sorunlar oluşabiliyor. En önemlisi de konuşma süreçlerinde etkiliyor. Zehir gibi beyinleri var tam bu dönemde 0-3 yaş ne verirsek alacaklar durumdalar maşaAllah. Benim kızım nörolojik takipli dr da yasaklamıştı şükür bizde ebeveyn olarak bilinçliyiz. Daha yeni yeni istiyor niloya izleyeceğim diyor, 30 aylık kızım bu arada. Konuşmaya başlayınca biz ara ara açar olduk. Eve gidiyorum misal yemek yapacağım az açıyorum onun dışında beraber kaliteli vakit geçirmek en güzeli onlar için. Keşke çalışmak durumunda olmasam hep yavrumla olsam çalışmayan anneler şanslı

Canım tek topikte takılıyorum zaten birde kendi günlüğüm var başka yazıları da okumam onlara odaklanmak olmuyor genel kim ne yapıyor öylesine geziniyorum en başından beri aynı beslenme mantığı ile ilerliyorum daha önce 14 kilo verdiğim bir diyetti bu
Ha bundan önce bi kaç kez gruba girip diyet yaptığım da oldu sonuca varamamıştım tam manasıyla hazır olmadığım içindi
Okuduklarım beni etkilemiyor yani

:) benim oğlanda 13 aylık ısırıyor sürekli herşey ağzında zaten bu aralar

Yarin atarsan yine seni yazarim ama sonuclari acikladiktan sonra bir daha degistiremem o yuzden soruyorum cizzy . Istersen aksama kadar bekleyelim. Bir eczaneye , AVM ye ya da komsuya gidersin belki.

yok kuzum ben ormanlık alanda çalışıyorum ondan baya sıkıntılı işlerde yoğun erken çıkamıyorum sen tablonu yap ben haftaya eklenirim size bekletmeyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…