Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek korudugumu soyleyemem. Onceki tecrubelerimde sadece 4-5 ay korudum sonra kilo aldim. Bir kere kilo aldiginda demoralize oluyorsun , artik kac kilo aldigin farketmiyor.
Koruma döneminde taktik isterim çünkü verdiğim kiloyu 1 Günde almak istemem neler yapıyorsun başkanım arada paylaşBen pek korudugumu soyleyemem. Onceki tecrubelerimde sadece 4-5 ay korudum sonra kilo aldim. Bir kere kilo aldiginda demoralize oluyorsun , artik kac kilo aldigin farketmiyor.
O yuzden ara verme zamanim geldi. Ve bu kez koruyup koruyamadigimi gorecegim.
Onceki hatalarimdan ders alarak tabi ki. Ne yazik ki kilo verdik diye , insan olarak istahimiz degismiyor.
Yani ben yemek yemeyi tatliyi , kek i , cikolatayi seviyorum. Oyle dur diyecek bir noktam da yok.
Tamam iki tane yedim durayim i ancak diyet modunda burada soylerim.
Yani goricigizzz.
Yanlis anlama beni canim .Canım tek topikte takılıyorum zaten birde kendi günlüğüm var başka yazıları da okumam onlara odaklanmak olmuyor genel kim ne yapıyor öylesine geziniyorum en başından beri aynı beslenme mantığı ile ilerliyorum daha önce 14 kilo verdiğim bir diyetti bu
Ha bundan önce bi kaç kez gruba girip diyet yaptığım da oldu sonuca varamamıştım tam manasıyla hazır olmadığım içindi
Okuduklarım beni etkilemiyor yani
Tamam canım teşekkür ederimYanlis anlama beni canim .
Diyetinde bi sey yok , bir ileri bir geri gitmen arada kilo verememen seni etkiliyor.
Ben de kafani karistiriyor olabilir dedim, etkileniyorsun demedim.
Benim bi onceki topikte eski arkadaslarim fatma , sab bilirler.
O kadar yogunlugumun arasinda girdigim ve ayni seyleri yedigim halde bi ileri bi geri gidiyordum.
O zaman ki durumum tamamen topikle alakaliydi. Enerjimin cekildigini hissediyordum .
Senin enerjin guzel. Arkadaslarinki guzel.
Yemek istediginde , kacamak istediginde, motivasyonun dustugunde ac kaldiginda bu topigi kullan.
Tamam o zaman cizzy . Yarin yuklersen yine de kilonu eklerim.yok kuzum ben ormanlık alanda çalışıyorum ondan baya sıkıntılı işlerde yoğun erken çıkamıyorum sen tablonu yap ben haftaya eklenirim size bekletmeyeyimm
Yani yararli bi sey olunca tabi ki paylasiyorum.Koruma döneminde taktik isterim çünkü verdiğim kiloyu 1 Günde almak istemem neler yapıyorsun başkanım arada paylaş
İşallah başkanımYani yararli bi sey olunca tabi ki paylasiyorum.
Verdigin kiloyu almak kadar kotu bi sey yok.
Ama dedigim gibi onceki yontemlerim calismadi ama bu kez calisan yontemler olursa paylasacagim.
Siz de arada 2-3 kilo vermis olursunuz .
Hedefine de ulaşırsın inşallah çok sevindim senin adınakızlar bu topiğe başlamadan önce 64 kiloyu gördüğüüm için asıl diyete girmem sebebiydi çünkü artık kilo alıyordum çok aşırı yemeye başlamıştım ve ben doğuma 67 kilo ile girmiştim çok çirkin olduğumu hissetmeye başlamıştımm kilo aldıkça daha çok yoruluyordum ve kıyafetlerim yakışmıyordu şuan hamile kaldığım kiloya döndümm sayenizdee sizi çoookk seviyorummm ALL_StaR
inşallahh canım bütün arkadaşlarımm ulaşsın gerçekten çoook emek çekiyoruzzD
Hafifine de ulaşırsın inşallah çok sevindim senin adına
Hadi bakalim basliyorsun.28 kasım menü I IRMAKK70
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 yk zeytinyağı roka maydanoz domates 1 zeytin 1 dilim peynir çay
Ara sade kahve
Akşam 5 kaşık yoğurt 1 kabak 1yk yulaf ezmesi 1 ceviz
Spor da kimi etiket yapacaktık @Papatya gelini sanırım sendin 1mil leslie yaptım
Su 2lt 2 bardakta bitki çayı