ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 sabah: şekersiz türk kahvesi,ikisi bir arada nescafe,1 saat yürüyüş,yarım yağlı süt ile bir kase mısır gevreği.Oglen :Haslanmis sarımsaklı yoğurt ile beraber üzerine tereyağlı kızarmış yumurta.Aksam:yarım yağlı süt ile bir kase mısır gevreği olucak ve aralarda meyve ,neckafe ve türk kahvesi.

I IRMAKK70 ve A AklinYolu1 korumak için nasıl bi yol izliyorsunuz bacılarımm
Ben pek korudugumu soyleyemem. Onceki tecrubelerimde sadece 4-5 ay korudum sonra kilo aldim. Bir kere kilo aldiginda demoralize oluyorsun , artik kac kilo aldigin farketmiyor.

O yuzden ara verme zamanim geldi. Ve bu kez koruyup koruyamadigimi gorecegim.

Onceki hatalarimdan ders alarak tabi ki. Ne yazik ki kilo verdik diye , insan olarak istahimiz degismiyor.

Yani ben yemek yemeyi tatliyi , kek i , cikolatayi seviyorum. Oyle dur diyecek bir noktam da yok.

Tamam iki tane yedim durayim i ancak diyet modunda burada soylerim.

Yani goricigizzz. :halay:

Bu günkü menüm
2 yumurta yağda
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Limon ve maden suyu karışımı
Elma 1 tane
Ara öğün
Nescafe şekersiz 2 şimdi bir arada
1 tabak patates ve tavuk fırında dün yapmıştım bu Günde yedim :KK66:
4 bardak limonlu çay şekersiz
Akşam Yok
Limonlu maden suyu
C cizen_bayan
I IRMAKK70

Ben pek korudugumu soyleyemem. Onceki tecrubelerimde sadece 4-5 ay korudum sonra kilo aldim. Bir kere kilo aldiginda demoralize oluyorsun , artik kac kilo aldigin farketmiyor.

O yuzden ara verme zamanim geldi. Ve bu kez koruyup koruyamadigimi gorecegim.

Onceki hatalarimdan ders alarak tabi ki. Ne yazik ki kilo verdik diye , insan olarak istahimiz degismiyor.

Yani ben yemek yemeyi tatliyi , kek i , cikolatayi seviyorum. Oyle dur diyecek bir noktam da yok.

Tamam iki tane yedim durayim i ancak diyet modunda burada soylerim.

Yani goricigizzz. :halay:
Koruma döneminde taktik isterim çünkü verdiğim kiloyu 1 Günde almak istemem neler yapıyorsun başkanım arada paylaş :KK66:

Canım tek topikte takılıyorum zaten birde kendi günlüğüm var başka yazıları da okumam onlara odaklanmak olmuyor genel kim ne yapıyor öylesine geziniyorum en başından beri aynı beslenme mantığı ile ilerliyorum daha önce 14 kilo verdiğim bir diyetti bu
Ha bundan önce bi kaç kez gruba girip diyet yaptığım da oldu sonuca varamamıştım tam manasıyla hazır olmadığım içindi
Okuduklarım beni etkilemiyor yani :KK66:
Yanlis anlama beni canim .

Diyetinde bi sey yok , bir ileri bir geri gitmen arada kilo verememen seni etkiliyor.

Ben de kafani karistiriyor olabilir dedim, etkileniyorsun demedim.

Benim bi onceki topikte eski arkadaslarim fatma , sab bilirler.

O kadar yogunlugumun arasinda girdigim ve ayni seyleri yedigim halde bi ileri bi geri gidiyordum.

O zaman ki durumum tamamen topikle alakaliydi. Enerjimin cekildigini hissediyordum .:KK12:

Senin enerjin guzel. Arkadaslarinki guzel.

Yemek istediginde , kacamak istediginde, motivasyonun dustugunde ac kaldiginda bu topigi kullan. :KK50:

Yanlis anlama beni canim .

Diyetinde bi sey yok , bir ileri bir geri gitmen arada kilo verememen seni etkiliyor.

Ben de kafani karistiriyor olabilir dedim, etkileniyorsun demedim.

Benim bi onceki topikte eski arkadaslarim fatma , sab bilirler.

O kadar yogunlugumun arasinda girdigim ve ayni seyleri yedigim halde bi ileri bi geri gidiyordum.

O zaman ki durumum tamamen topikle alakaliydi. Enerjimin cekildigini hissediyordum .:KK12:

Senin enerjin guzel. Arkadaslarinki guzel.

Yemek istediginde , kacamak istediginde, motivasyonun dustugunde ac kaldiginda bu topigi kullan. :KK50:
:KK68:Tamam canım teşekkür ederim

Koruma döneminde taktik isterim çünkü verdiğim kiloyu 1 Günde almak istemem neler yapıyorsun başkanım arada paylaş :KK66:
Yani yararli bi sey olunca tabi ki paylasiyorum.

Verdigin kiloyu almak kadar kotu bi sey yok.

Ama dedigim gibi onceki yontemlerim calismadi ama bu kez calisan yontemler olursa paylasacagim.

Siz de arada 2-3 kilo vermis olursunuz . :KK50:

Bu hafta menu bildirimi tam olan ve tek kupa alan arkadaslar. Tebrikler kizlar baya kalabaligiz.:dondurma::nazar:

I IRMAKK70 cim emegine saglik. Bu hafta hastaydin da izlemek zor olmustur. En kisa zamanda iyilesirsin umarim .

Forever07 Forever07 senin de ayni sekilde emegine saglik, ozel sorunlarin oldugunu bilerek burada oldugunu gormek guzel.:KK50:

A AklinYolu1 :sampiyon:
I IRMAKK70 :sampiyon:
Forever07 Forever07 :sampiyon:
Nana929 Nana929 :sampiyon:
mlyt mlyt :sampiyon:
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z :sampiyon:
kokulusabun kokulusabun :sampiyon:
@Papatya gelini:sampiyon:
Makbussss Makbussss :sampiyon:
Sudem_mmm Sudem_mmm :sampiyon:
TugbArda TugbArda :sampiyon:

Hedef kupasi tam 12 den vuran YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z arkadasimiza gidiyor. Tebrikler. :sampiyon::nazar:

kızlar bu topiğe başlamadan önce 64 kiloyu gördüğüüm için asıl diyete girmem sebebiydi çünkü artık kilo alıyordum çok aşırı yemeye başlamıştım ve ben doğuma 67 kilo ile girmiştim çok çirkin olduğumu hissetmeye başlamıştımm kilo aldıkça daha çok yoruluyordum ve kıyafetlerim yakışmıyordu şuan hamile kaldığım kiloya döndümm sayenizdee sizi çoookk seviyorummm ALL_StaR :KK200:

28 kasım menü I IRMAKK70
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 yk zeytinyağı roka maydanoz domates 1 zeytin 1 dilim peynir çay
Ara sade kahve
Akşam 5 kaşık yoğurt 1 kabak 1yk yulaf ezmesi 1 ceviz
Spor da kimi etiket yapacaktık @Papatya gelini sanırım sendin 1mil leslie yaptım
Su 2lt 2 bardakta bitki çayı

D
kızlar bu topiğe başlamadan önce 64 kiloyu gördüğüüm için asıl diyete girmem sebebiydi çünkü artık kilo alıyordum çok aşırı yemeye başlamıştım ve ben doğuma 67 kilo ile girmiştim çok çirkin olduğumu hissetmeye başlamıştımm kilo aldıkça daha çok yoruluyordum ve kıyafetlerim yakışmıyordu şuan hamile kaldığım kiloya döndümm sayenizdee sizi çoookk seviyorummm ALL_StaR :KK200:
Hedefine de ulaşırsın inşallah çok sevindim senin adına

28 kasım menü I IRMAKK70
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 yk zeytinyağı roka maydanoz domates 1 zeytin 1 dilim peynir çay
Ara sade kahve
Akşam 5 kaşık yoğurt 1 kabak 1yk yulaf ezmesi 1 ceviz
Spor da kimi etiket yapacaktık @Papatya gelini sanırım sendin 1mil leslie yaptım
Su 2lt 2 bardakta bitki çayı
Hadi bakalim basliyorsun. :KK50:

Dondugumde seni 5 kilo vermis olarak goreyim fatma. :KK51:

X