- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Ben gördüm ilk günlerden bu yana
Keske dun ekmek ve minik keklerden yemeseydim.Keşke dün tartı günü olsaydı 62.8 dim
Cunku kafan tam anlamiyla burada degil.Aslında bende ciddi olmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım iki ileri bir geri ilerliyorum
Cok iyi yaptin, kendim gormus kadar sevindim . Hatta daha cok sevindim.Ayy bu hafta çok mutluyum resmen 1 ayın acısını çıkardım sanki
Soran olursa BDV de dersiniz.
Bunalttım seni dimi eveg evet çok darladımSeni biliyorum, ne zaman bos olsan buradasin.
Keske dun ekmek ve minik keklerden yemeseydim.
Cunku kafan tam anlamiyla burada degil.
Cok iyi yaptin, kendim gormus kadar sevindim . Hatta daha cok sevindim.
Ya da ikisi de.Ama bişi diyimmi yeşil çay farketti bide chia lı yoğurt ımmm ayranda olabilir yada alışılmışın dışına çıktım ondan ondan
Bunalttım seni dimi eveg evet çok darladım
Canım benim yaaa ay burda yanakları mıncıran emocik ler yok mu yaaa neyseYa da ikisi de.
Yok yahu cabalayan insan beni darlamaz.
Eee dogru ama birimiz hepimiz icin, hepimiz birimiz icin .Canım benim yaaa ay burda yanakları mıncıran emocik ler yok mu yaaa neyse
Eee dogru ama hepimiz birimiz icin, birimiz hepimiz icin.
Neee laffff beeee.
Kafam aslında tam da diyetimde sürekli dikkat ediyorum boşluğa düşmemeye çalışıyorumSeni biliyorum, ne zaman bos olsan buradasin.
Keske dun ekmek ve minik keklerden yemeseydim.
Cunku kafan tam anlamiyla burada degil.
Cok iyi yaptin, kendim gormus kadar sevindim . Hatta daha cok sevindim.
Pandela farkı24 /10/18 64.4
28/11/18 58.3
Giden 6.1 kg
Gecen haftaya gore giden . 500 gram
Bana yeter simdilik.Bu kiloyu koruyup yilbasindan sonra tekrar aranizda olacagim.
Forever07
Yoo girme surenden bahsetmiyorum. Baska diyet topiklerini takip ediyorsun, bu da kafani karistiriyor bence. Yazmaman bi seyi degistirmiyor yakamoz . Neresi olursa olsun bir topige odaklanmak her zaman daha iyi .Kafam aslında tam da diyetimde sürekli dikkat ediyorum boşluğa düşmemeye çalışıyorum
Buraya çok fazla vakit ayırma olanağım maalesef olmuyor tam aktivite dönenimde küçük oğlum şuan uyuduğu için yazabiliyorum onun dışında beni hiç bırakmıyor sürekli beraberiz elimden telefonu almaya çalışıyor vermeyince ağlıyor verince salyaları telefonumu bozuyor :)
ALL_StaR farki.Pandela farkı
chia lı yoğurt nasıl bişeyAma bişi diyimmi yeşil çay farketti bide chia lı yoğurt ımmm ayranda olabilir yada alışılmışın dışına çıktım ondan ondan
Maşallah sanaBu hafta ne olduysa bana -1,400 maşallah diyorum kendime eşim yeter daha verme desede son 3 kg
Ya inanır mısın sanki bnm oğlumu anlattın. 2 haftadır çocuğa birşey oldu evde telefonları saklıyoruz , gizli gizli bakıyoruz. Yapışıyo telefona ağlıyo. Vermek istemiyorum bende evde çatışma çıkıyor. 16 aylık oğlumKafam aslında tam da diyetimde sürekli dikkat ediyorum boşluğa düşmemeye çalışıyorum
Buraya çok fazla vakit ayırma olanağım maalesef olmuyor tam aktivite dönenimde küçük oğlum şuan uyuduğu için yazabiliyorum onun dışında beni hiç bırakmıyor sürekli beraberiz elimden telefonu almaya çalışıyor vermeyince ağlıyor verince salyaları telefonumu bozuyor :)