Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
Konuşman çok iyi olur canım ☺️ inşallah en kısa sürede atlatırsınız canım

tomrs tomrs canım senin derslerle sıkıntı yaşayan kızın mıydı eğer zorbalık görüyorsa da bunu derslere yansıtıyordur. Belki de aslında bir sorun yoktur tepkisini böyle gösteriyordur

Sabah 30 dk leslie yaptım sonrasında güzel bir kahvaltı bide sabah tartildim güzel şeyler gördüm disarda lapa lapa kar yağıyor e daha ne olsun :KK76::21:

Maşallah canım maşallah sende benim gibi uygun yolu buldun. 90 larda bekliyorum seni. Böyle devam yaza çıtır olucaz 😅💞. . Bende tartildim + kilom gitmiş sabitim cumartesiye eksiye geçerim diye düşünüyorum

Konuşman çok iyi olur canım ☺️ inşallah en kısa sürede atlatırsınız canım
Çok teşekkür ederim e iki aydır kızım bu çocuğa maruz kalıyor ve ben alttan aldım, çünkü şöyle bir durum var veliler toplantisindan çocuğun özel bir dumunu dile getirdi ailesi epilepsi hastasıymiz, tabiki buna her zaman saygım var olabilir çok zor bir durum Allah'ım yardım etsin ailesine ve cocugada ,ben kızımn her şikayetinde dedim kızım uzak dur boşver hasta hep kızımdan istedim anlayışlı olmazsını, iki ayın sonunda kızım anlattı ki durumlar çok kötü , yani cocukta aşırı derecede davranış bozukluğu var ,ağza alınmayacak kufurlerdermis,kızım birwz kilolu şişko patates demesi mi den kızıma ki çocuk 13 yaşında kızım 11 , temas var ansızın çantasının üstünden vyrmalar cimcik yiyeceklerini yere atmalar ve hocalar kızımı bu çocuğun hemen arkasında oturtuyor ve tek başına ,yine tekrar ediyorum kızamıyorum da aslında çocuğa yani simartilmis hem hasta Allah'ım yardım etsin ailesine bilemiyorum ya biseyfe diyemiyorum,bira çok oldu yazdım kusura bakmayın

X