- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Aha nereye gidiyorsun kız beni bırakıyor musun ağlarım bakHadi bakalim basliyorsun.
Dondugumde seni 5 kilo vermis olarak goreyim fatma.
Bu hafta menu bildirimi tam olan ve tek kupa alan arkadaslar. Tebrikler kizlar baya kalabaligiz.
I IRMAKK70 cim emegine saglik. Bu hafta hastaydin da izlemek zor olmustur. En kisa zamanda iyilesirsin umarim .
Forever07 senin de ayni sekilde emegine saglik, ozel sorunlarin oldugunu bilerek burada oldugunu gormek guzel.
A AklinYolu1
I IRMAKK70
Forever07
Nana929
mlyt
YaKaMoZz-z
kokulusabun
@Papatya gelini
Makbussss
Sudem_mmm
TugbArda
Hedef kupasi tam 12 den vuranYaKaMoZz-z arkadasimiza gidiyor. Tebrikler.
Kupam için teşekkür ederim +200 de olsa iyiki bugünmüş tartı günüBu hafta menu bildirimi tam olan ve tek kupa alan arkadaslar. Tebrikler kizlar baya kalabaligiz.
I IRMAKK70 cim emegine saglik. Bu hafta hastaydin da izlemek zor olmustur. En kisa zamanda iyilesirsin umarim .
Forever07 senin de ayni sekilde emegine saglik, ozel sorunlarin oldugunu bilerek burada oldugunu gormek guzel.
A AklinYolu1
I IRMAKK70
Forever07
Nana929
mlyt
YaKaMoZz-z
kokulusabun
@Papatya gelini
Makbussss
Sudem_mmm
TugbArda
Sende iyiki bizlesin makbuşkızlar bu topiğe başlamadan önce 64 kiloyu gördüğüüm için asıl diyete girmem sebebiydi çünkü artık kilo alıyordum çok aşırı yemeye başlamıştım ve ben doğuma 67 kilo ile girmiştim çok çirkin olduğumu hissetmeye başlamıştımm kilo aldıkça daha çok yoruluyordum ve kıyafetlerim yakışmıyordu şuan hamile kaldığım kiloya döndümm sayenizdee sizi çoookk seviyorummm ALL_StaR
Aynen öyle canıımm. Bende ne kdr ağlasada vermiyorummmEn az 2 yaşa kadar uzak kalmalı kesinlikle. Tekerleme şarkı gibi şeyler olabilir ses ile yani. Sonrasında dediğin gibi süre verilerek olmalı ve faydalı olan şeyler izlemeli izlese de. Aşırı bağımlı olmaları dikkat eksikliği okula başladıklarında onları yakalayamama algılama gibi sorunlar oluşabiliyor. En önemlisi de konuşma süreçlerinde etkiliyor. Zehir gibi beyinleri var tam bu dönemde 0-3 yaş ne verirsek alacaklar durumdalar maşaAllah. Benim kızım nörolojik takipli dr da yasaklamıştı şükür bizde ebeveyn olarak bilinçliyiz. Daha yeni yeni istiyor niloya izleyeceğim diyor, 30 aylık kızım bu arada. Konuşmaya başlayınca biz ara ara açar olduk. Eve gidiyorum misal yemek yapacağım az açıyorum onun dışında beraber kaliteli vakit geçirmek en güzeli onlar için. Keşke çalışmak durumunda olmasam hep yavrumla olsam çalışmayan anneler şanslı
Dişleri çıkıyordur annesi maşallah ona :):) benim oğlanda 13 aylık ısırıyor sürekli herşey ağzında zaten bu aralar
Evet canım çıkıyor alt iki dişinin yanları çıkıyor biri patladı diğerini bekliyoruz şimdi :)Dişleri çıkıyordur annesi maşallah ona :)
Emeğine sağlık cnmEveettttt simdii sonuclaraaaa gelelim. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrikkk ederimmm.
Haftalik ALL_StaR yuzdemiz: 0.81
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Kilo alan arkadaslarin kupalari elinden alindi.
1: E esen_efebirincilik
2: @Papatya geliniikincilik + menu
3:Makbussss ucunculuk + menu
4:YaKaMoZz-z menu + hedef
5:kokulusabun menu
6: A AklinYolu1menu
7: N naz5403menu
8:TugbArda menu
9:Forever07 menu
10: I IRMAKK70menu +sabit
10:Nana929 menu +sabit
10:mlyt menu +sabit
Eki Görüntüle 2210195
Face filan kullanmiyorum sadece burasi.A AklinYolu1 sen giddince yerine kim bakacak kuzucum (ünivertsite de okurken bende arada bütün sosyal paylaşım alanlarımı donddururdum derse kendimi verirdim )
Sen ki bana 24 saat ulasabiliyorsun.Aha nereye gidiyorsun kız beni bırakıyor musun ağlarım bak
Bardagin dolu tarafi.Kupam için teşekkür ederim +200 de olsa iyiki bugünmüş tartı günü
Tesekkur ederim kuzum. Az bir bogaz agrisi var hala onun disinda iylestim cok sukur. Senin de eline, emegine saglik. Bu arada kupalar cogalmasi da ayri guzel, bazen sadece 2-3 menu kupasi olan haftalar cok oluyordu. Topigin bu halini cok sevdim ben, yeni gelen arkadaslar masallahBu hafta menu bildirimi tam olan ve tek kupa alan arkadaslar. Tebrikler kizlar baya kalabaligiz.
A AklinYolu1
I IRMAKK70
Forever07
Nana929
mlyt
YaKaMoZz-z
kokulusabun
@Papatya gelini
Makbussss
Sudem_mmm
TugbArda
Tebrikler pg. Ikinciligi kaptin.Emeğine sağlık cnm
Eveettttt simdii sonuclaraaaa gelelim. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrikkk ederimmm.
Haftalik ALL_StaR yuzdemiz: 0.81
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Kilo alan arkadaslarin kupalari elinden alindi.
1: E esen_efebirincilik
2: @Papatya geliniikincilik + menu
3:Makbussss ucunculuk + menu
4:YaKaMoZz-z menu + hedef
5:kokulusabun menu
6: A AklinYolu1menu
7: N naz5403menu
8:TugbArda menu
9:Forever07 menu
10: I IRMAKK70menu +sabit
10:Nana929 menu +sabit
10:mlyt menu +sabit
Eki Görüntüle 2210195
Cok masumdu. Soran olursa BDV de dersiniz.Kilo veren butun arkadaslarim tebrik ediyorum hepinizi. Biraz kiskanmadim desem yalan olur ozellikle @Papatya gelini ni