ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben gördüm ilk günlerden bu yana:KK76::KK76:

Seni biliyorum, ne zaman bos olsan buradasin. :KK60:
Keşke dün tartı günü olsaydı 62.8 dim :KK70:
Keske dun ekmek ve minik keklerden yemeseydim. :KK70:

Aslında bende ciddi olmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım iki ileri bir geri ilerliyorum
Cunku kafan tam anlamiyla burada degil. :cool:

Ayy bu hafta çok mutluyum resmen 1 ayın acısını çıkardım sanki:KK48:
Cok iyi yaptin, kendim gormus kadar sevindim . Hatta daha cok sevindim. :halay:

Seni biliyorum, ne zaman bos olsan buradasin. :KK60:

Keske dun ekmek ve minik keklerden yemeseydim. :KK70:

Cunku kafan tam anlamiyla burada degil. :cool:

Cok iyi yaptin, kendim gormus kadar sevindim . Hatta daha cok sevindim. :halay:
Kafam aslında tam da diyetimde sürekli dikkat ediyorum boşluğa düşmemeye çalışıyorum
Buraya çok fazla vakit ayırma olanağım maalesef olmuyor tam aktivite dönenimde küçük oğlum şuan uyuduğu için yazabiliyorum onun dışında beni hiç bırakmıyor sürekli beraberiz elimden telefonu almaya çalışıyor vermeyince ağlıyor verince salyaları telefonumu bozuyor :)

Kafam aslında tam da diyetimde sürekli dikkat ediyorum boşluğa düşmemeye çalışıyorum
Buraya çok fazla vakit ayırma olanağım maalesef olmuyor tam aktivite dönenimde küçük oğlum şuan uyuduğu için yazabiliyorum onun dışında beni hiç bırakmıyor sürekli beraberiz elimden telefonu almaya çalışıyor vermeyince ağlıyor verince salyaları telefonumu bozuyor :)
Yoo girme surenden bahsetmiyorum. Baska diyet topiklerini takip ediyorsun, bu da kafani karistiriyor bence. Yazmaman bi seyi degistirmiyor yakamoz . Neresi olursa olsun bir topige odaklanmak her zaman daha iyi .

Ben basindan beri tek topikte takilanlarin daha verimli ve daha cok kilo verdiklerini gordum yakamoz. Orada burada listede adini yazdiranlar hep verdigi kilolari geri aliyor. Herkes bilincli degil bu konuda. Kimi okuduguna dikkat et. :KK50:

Bu hafta ne olduysa bana -1,400 maşallah diyorum kendime eşim yeter daha verme desede son 3 kg :rolleyes:
Maşallah sana :oha: :KK70:

Ya inanır mısın sanki bnm oğlumu anlattın. 2 haftadır çocuğa birşey oldu evde telefonları saklıyoruz , gizli gizli bakıyoruz. Yapışıyo telefona ağlıyo. Vermek istemiyorum bende evde çatışma çıkıyor. 16 aylık oğlum

X