tabağı al bir çiçeğin dibine boşalt çaktırmadanA AklinYolu1 başkanım bana bir çare
Menümü gördün yazdım fazla yemedim
Akşam hasta ziyaretine gidicem eşimle şimdi akşam ne yapayım gittiğim kişide tabak dolu geliyor bana bir fikir ve akraba eşimin yakını
Kaptanım nasıl bir Öner’itabağı al bir çiçeğin dibine boşalt çaktırmadan
Nana yersen yarın artı gelirsin yemezsen eksi gelirsin
bugünlerde bende öyleyim yapmam gereken bi ton iş var yapamıyorum mu yapmak mı istemiyorum bende bilmiyorum sonrada sorumluluğu yerine getirmedim diye pişmanlık duyuyorum offf bilmiyorum yaİş yapmam lazım canım hem istiyo hemde istemiyo
O zaman tabağı yanına al yarın yerim deKaptanım nasıl bir Öner’i
İşallah yemem büyük ihtimal hangisi küçük hangisi kalorisi az onu seçerim tek çaremO zaman tabağı yanına al yarın yerim dekuzum ne önerisi bekliyorsun ki bu konuda yemeyeceksin işte o kadar
Aa aynı benbugünlerde bende öyleyim yapmam gereken bi ton iş var yapamıyorum mu yapmak mı istemiyorum bende bilmiyorum sonrada sorumluluğu yerine getirmedim diye pişmanlık duyuyorum offf bilmiyorum ya
Canim etiketlemeyi unutma. Bu hafta hic etiket yapmadin. Normalde yazilanlari tek tek okuyorum o yuzden genelde gozumden kacmaz ama yogun zamanima denk gelirse yazilanlarin arasinda menu gozumden kacabilir.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar lahana diyetini bitirdim normal öğünlere geçtim .Şimdi kalori diyeti yapıyorum.Cok zevkli herşey yiyebiliyorum.Gunluk 1000 ile 1200 arası alıyorum.Bugun menüm:sabah: şekersiz türk kahvesi,ikisi bir arada Nescafe ardından 1 saat yürüyüş ve sonra yarım yağlı sütle bir kase mısır gevreği.Oglen:tavuk köftesi orta boy 5 adet, 5 adette patates kızartması,karışık acı tatlı turşu ev yapımı ve üzerine 3 gofret (malum gune yaklaşıyorum feci tatlı istiyor canım ) akşam sadece ikisi bir arada nescafe.Ogunlerde ekmek yazmıyorum çünkü hiç ekmek yemiyorum .
İşallah yemem büyük ihtimal hangisi küçük hangisi kalorisi az onu seçerim tek çarem
Canim etiketlemeyi unutma. Bu hafta hic etiket yapmadin. Normalde yazilanlari tek tek okuyorum o yuzden genelde gozumden kacmaz ama yogun zamanima denk gelirse yazilanlarin arasinda menu gozumden kacabilir.[/QUOTE tamam çok özür dilerim.