@Papatya gelini gecmis olsun oglusuna. N naz5403Tugceilker size de gecmis olsun kizlar. Bu mevsim gecisi mahvetti bizi revire dondu topik
YAZI OKUNMUYOR NET :)kızlar günlük spor hareketlerim bunlar fıtık olduğum için hocam böyle bi program hazırladı ve artı olarak 7300 adım var@Papatya gelini
bizim hoca biraz doktor edasıyla yazıyorrYAZI OKUNMUYOR NET :)
Geçmiş olsunBiz oğluşumla hastanedeyiz nefrolojik durumları var oğlumun önemli bişey değil altına işiyo bu aralarkahvaltı yapmadım henüz eve gidince yapıcam menüyüde bi ara bildiririm
Güzell etkileyici bir tablo
Guzel menu pg. ama sali gunu icin yanlis secim.27 KASIM
SABAH
1 kase mercimek çorbası
ARA
bitki çayı
ÖĞLE
Chia,muz,tarçınlı yoğurt
ARA
yeşil çay
AKŞAM
Sahlep
C cizen_bayan I IRMAKK70 A AklinYolu1
A AklinYolu1 benim menum nasıl yorumlar mısın canım
27 KASIM
SABAH
1 kase mercimek çorbası
ARA
bitki çayı
ÖĞLE
Chia,muz,tarçınlı yoğurt
ARA
yeşil çay
AKŞAM
Sahlep
C cizen_bayan I IRMAKK70 A AklinYolu1
tamam kuzummmakşamki bulgur ve fındığı iptal et kuzumm çorba yeterli olur
Normalde guzel menu ama sali gunu tercih etmezdim. Diyet biskuviler hayatinda olmasin mumkunse . Kalori acisindan az olabilirler ama katki maddesi cok.
canım öğlen menüsü yemekhaneden ne çıkarsa onu yiyorum az olarak pilav makarnayı almıyorum tatlı minik tulumdaydı 4 taneydi birini yedimNormalde guzel menu ama sali gunu tercih etmezdim. Diyet biskuviler hayatinda olmasin mumkunse . Kalori acisindan az olabilirler ama katki maddesi cok.
Mercimek corbasi odem yapar , sali gunu tercih etmeyin.
Kahve , cay sekersiz ve sutlu ise icilebilir. Hatta sinirsiz.
Yulaf ezmesi bulgur pilavi. Ikisi ayni gun olmasin mesela.
Bir avuc findik yerine bir avuc badem olsa daha iyi olur. Findik nispeten daha yagli ve badem gibi yag yakma ozelligi yok.
Tatli derken sutlu tatli mi , o da baska gunler tercih edilebilir .
Aksami peynir domates marul salatasi ve ayran yogurtla gecistereceksin o zaman makbuss.canım öğlen menüsü yemekhaneden ne çıkarsa onu yiyorum az olarak pilav makarnayı almıyorum tatlı minik tulumdaydı 4 taneydi birini yedim
kahveyi de önceden önceden 3 küp şeker atardım daha yeni 1 şekere düşürdümm (esmer şeker kullansam nasıl olur?)
bırakcam inşallahhAksami peynir domates marul salatasi ve ayran yogurtla gecistereceksin o zaman makbuss.
Yani yine esmer seker daha iyi ama tamamen cikarman lehine olur. Sutlu alisirsan , sekere ihtiyacin kalmaz.